Şimdi Ara

Intel’in 10 çekirdekli Comet Lake işlemcileri bir yamada ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoşnakAğa

    Bu mesaj silindi.
    Patroitleri kimse bilmezken ilk Körfez Savaşı'nda ABD çıkarıp sürmüştü meydana.bu 14 den sonra gelen artilarda muhtemelen intelin AMD yı yok edecek süper gizli silahı.

    Hem olumlu taraftan bakarsak oyuncu psikolojisinde anlamayan hain AMD çekirdekleri arttırıyor ama hem nanometre yı düşürüyor hemde ha bire fiyatları düşürüyor.ote yandan oyuncunun dostu Intel çekirdekleri arttırırken yanında 14 mm nin artıları arttırıp üstüne birde fiyat arttırıyor.simdi mantık olarak düşündük mü AMD bir artırıp iki azaltmış ama oyuncunun dostu Intel üç kere arttırmış.nm yı arttırmasa bile hiç yoktan yanındaki artıları arttırmış.

    şimdi veriler bu sekildeyken bence Intel in arttırılabilir artıları daha fazla.bizim profesyonel oyuncu ekibinin Tamimi bu gerçekler ışığında yine intelin tercih edecektir.

    16 çekirdekli işlemcilere gelince orda kadın psikolojisi devreye giriyor.ilk başta gösterdi vermedi.ilerleyen zamanda malının değeri düşmesin diye çok pahalıya verir,pahalıya verir yada ucuza verir.hatta hiç belli olmaz gösterir yine vermez.bu kadın psikolojisini hiç anlamadım bundan sonrada bir türlü anlamayacagim ama ucuza verirse ben talibim.tabandan 8/16 mümkünse 12/24 ucuza verirse 16 /32.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanhu11

    Ben bettilfield mıdır nedir onu oynamam.ben quake 2 ye software modda başlamıştım.hala arada oynuyorum.bana q2 de 1000 değil 1050 fps verecek işlemci lazım.acarim yirmi senelik q2 yı.bakarim fps ye.hangisi çok fps verdi en iyi işlemci odur,en pahalıya satılması gereken işlemci odur.gerisi ve derisi ile ilgilenmem.
    Hayatınızda ve islemcinizle size başarılar dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a hacker'lar için ne güzel
    sisteme hangi açıklardan nasıl girileceğini açık açık göstermişler.

  • bir de PCI aygıt açığı vermiş ! çok ilginç !

  • 6 kere kullandigi 14nm'de 10. kez anakart degisimi ister artik.

  • AMD tek izlek performansında IPC performansında R7 1800X işlemcisiyle intel'e en büyük darbeyi indirdi R7 2700X ile ikinciyi dahada indirdi asıl darbeyi Zen 2'lerle yani 3. nesil Ryzen'lerle indirecek.
  • 10 AMD aldıysan 1 intel işlemci almışımdır. Aslında AMD fanı sayılırım. Lakin phenom'lardan beri inteli yakalamasını bekliyorum ama ön bellek, RAM ve FPU güç yetersizliği hem hayal kırıklığına neden oldu. İlerleme var tabi. Oyunlarda intele kıyasla %50 düşük performanstan %80 düşük performansa çıktılar. Bu seri ile yakalayacaklar gibi. Bunun önündeki tek engel üretilebilirlik.
    Mühendislik örneği ayrı bir konu seri üretim ayrı. Marifet bu işi yüksek adetlerde seri üretime taşıyabilmek. İlk çıktığında piyasada bulunabilir ise ve sorunsuz bir şekilde ryzen 2'leri çıkarabilirlerse halal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.