Şimdi Ara

Intel i7-6700K --- GIGABYTE GAMING 7 z170x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1151 AMD / Intel #Intel İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Intel i7-6700K --- GIGABYTE GAMING 7 z170x
    Arkadaşlar merhaba, bilmediğimden ve ihtiyaç duymadığımdan dolayı işlemcide anakartta vs. hiç bir aşırtma yapmadım. zaten yüksek oyunlar oynayan birisi değilim lol, fifa ve rocket league oynuyorum hiç sistem istemeyen oyunlar:). temiz ürünlerdir gelip test edip alabilirsiniz. indirim düşünmüyorum sahibinden ya da farklı yerlerde görürsünüz 3500'e koyanlar var bu ikiliyi.

    Sadece İstanbul içi elden teslim düşünüyorum.



    Intel i7-6700K --- GIGABYTE GAMING 7 z170xIntel i7-6700K --- GIGABYTE GAMING 7 z170x
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Silivri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • Hocam yanlış anlamayın ama bir alıcı önünde aynı fiyata hatta daha ucuza Ryzen 5 3600 ve B450 anakart varken sizin işlemci ve anakartı neden alsın? Önceki nesillerde neyse de üçüncü nesil ryzen işlemciler çok performanslı ve uygun. Bu denli eski nesil bir işlemcinin bu fiyatlara satilmamasi gerekiyor ama satıcı yine de sizsiniz.
  • Hocam yanlış anlamayın ama bir alıcı önünde aynı fiyata hatta daha ucuza Ryzen 5 3600 ve B450 anakart varken sizin işlemci ve anakartı neden alsın? Önceki nesillerde neyse de üçüncü nesil ryzen işlemciler çok performanslı ve uygun. Bu denli eski nesil bir işlemcinin bu fiyatlara satilmamasi gerekiyor ama satıcı yine de sizsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın hocam ama sağa sola baktım bu ikiliyi 3000'e satan bir kaç kişi var ben de bu fiyata koydum direk. Hiç o açıdan bakmamıştım.
  • KTAX kullanıcısına yanıt
    Satıldı yazanlara sorup fiyat almak gerek, ilan açıp çürüten çok yoksa..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı düzelttim 2500 > 2200 uygun sanırım.
  • spintirea kullanıcısına yanıt
    hocam polemik olsun diye söylemiyorum da ryzen 3 serisi hangi işlemcisi 6700k ya fark atıyor yada geçiyorsa kaç fps geçiyor ? ben tüm testlerde amd'nin yeni nesil işlemcilerinin 6700k ya ezici üstünlüğünü hiç görmedim su an halihazir 1080ti 2k monitörde sıfır darboğaz ile oyun oynuyorum amd oyunlarda hala ıntel'in hep gerisinde fanboyluk falan değil bunlar gerçekler fiyat gerçekten de güzel bence güncel sistemlerde çok rahat tercih edilebilir tek sıkıntısı anakart olarak fazla sıfır seçeceğin neredeyse kalmamış olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wowplayer W kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle diyorsunuz da 2k herkesin kullandığı bir çözünürlük değil ve 1080p de besleyemediği bir çok kart var. Ayrıca sadece performanstan değil de ileriye dönük de düşünmek gerekiyor sanırım. Bu anakarta en yüksek 7700k koyulurken b450 bir anakarta 3900x bile koyabilirsiniz.
  • spintirea kullanıcısına yanıt
    tabi ki haklısın nesil olarak geri kalmış olabilir monitörler artık yavaş yavaş 2k ya kaymaya başladı fiyat olarak eskisi gibi çok pahalı değiller f/p ürünü gözüyle bakılabilir başka ürünlere bakarsanız tabii ki bütçe varsa yeni nesil işlemciler ile sistem kurmak daha mantıklı olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek işlemci fiyatı alabilirmiyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirim olursa mesajım bulunsun...
  • 2200 mantıklı bir fiyat.

    Geçenlerde 6700K ve Maximus Ranger 2200 e sattım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KTAX

    Haklısın hocam ama sağa sola baktım bu ikiliyi 3000'e satan bir kaç kişi var ben de bu fiyata koydum direk. Hiç o açıdan bakmamıştım.

    Hocam serbest piyasa olduğu için herkes istediğini yazıyor önemli olan satabilmek biraz daha fiyatı düşürürsen satmanız ihtimaliniz var işlemciniz halen çoğu insan için yeterli bir işlemci.ben i7 6700 + z170 gigabyte anakartı 1500'e satmıştım sizin anakart ve işlemci daha iyi olduğuna göre biraz fiyatı daha düşürürseniz satılabilir.

  • Wowplayer W kullanıcısına yanıt

    3900Xi garantiye verdim şu an 3600 kullanıyorum. 1080ti'a darboğaz yapıyor 3600. Yüzde 4 en fazla ama darboğaz var. 2k 144 monitör kullanıyorum bu arada. Tabi 6700K hiçbir şekilde mantıklı değil. Önceki işlemcim 7700K'ydı oradan biliyorum.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    çoklu çekirdekte tabii ki de darboğaz olabilir ama buna rağmen drop vs yedigim hiç olmadı çok rahat besler diye de bir şey idda etmiyorum ama sınırda diyebilirim yine de dusuk bütçe icin tercih edilebilir eski olsa sa küçümsenecek bir işlemci değil 6700k
  • Wowplayer W kullanıcısına yanıt

    İşte daha iyi işlemci kullanmadığınız için anlamıyorsunuz darboğazı. Ben mesela pubgde görüyorum, gpu kullanımı öncekine göre ortalama %5 düşük seyrediyor.

    Mesela control oyununu oynadınız mı bilmiyorum ama o oyunda 7700K ile 3900X arasında O KADAR FAZLA fark var ki... Ki benim 7700K delidliydi, 4.8'e OCluydu, ramlerim oclanmış samsung b-die falandı. Ortalama %35 darboğazı var 7700K'nın o oyunda. 3900X ile GPU sürekli %100. Mesela 5600X kullansanız ayan beyan hissedersiniz farkı (ki 6 çekirdeğin yettiği senaryolarda 3900X'e de fark atıyor o). Hatta control yükleyip deneyeceğim bakalım 6 çekirdekte nasıl olacak...

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    ben gpu mu hiç bir zaman %100 görmedim çoklu çekirdek gerektiren oyunlarda total de %55 civarı oynuyorum çekirdeklerin anlık olarak yükselip düşmesini kast etmiyorum ayrıntılı olarak bakmadım fakat işlemci yükü 2k da baya bi azaldığı icin anlık darboğaz yaşanabilir fakat ben öyle bir şeye bu güne kadar rastlamadım haksızsınız da demiyorum boş bir direniş içerisinde değilim sadece benim kendi sistemimde deneyimledigimi aktarıyorum. Diğer güncel işlemciler ile arasında ki farklara çokça baktım 2 ve 4k da işlemciler arasında ki performans farkları giderek birbirine yakınlaşıyor siz ne kadar araştırdınız bilemiyorum isterseniz siz de bir göz atın asiri iyi işlemci 1080p harici çok fps anlamına gelmiyor diye düşünmüyorum
  • Wowplayer W kullanıcısına yanıt

    yanlış anladığınız bir şey var: darboğazın ekran kartına kayması işlemciyi "iyi" hale getirmiyor. İşlemci aynı işlemci. Ben de mesela çözünürlüğü düşürüp darboğazı işlemciye kaydırsam ben de %100'ün altına inerim. Demiyorum ki zaten 3900X her senaryoda 1080ti'ı besleyebiliyor, ama %55 demek ekran kartınızın %55ini kullanabiliyorsunuz demektir. Harcıyorsunuz yani ekran kartını. Satın yerine yarı gücünde bir kart alın performansınız aynı olur.


    Darboğaz bir yerde olmak zorunda. Olmazsa zaten "sonsuz performans" demek olur bu, o da zaten termodinamiğe aykırı (ahahah). Buradaki esas mevzu dönemin gerekliliklerine uygun cpu ve gpuları dengeli bir biçimde biraraya getirmek. Mesela 1080ti ve 3900X iyi bir ikili ama 3080 alsam mesela bunu satıp en kötü 5800X kovalarım.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    cpu yerine gpu yazmışım cevap da ona göre olmuş :) evet dediğiniz gibi gpu dusuk cpu yüksek olsa kesinlikle işlemci derdim fakat bende işlemci yükü az olduğu icin ekran kartına yetebiliyor manasında söyledim.
  • Ben de aynı işlemciyi 6800 xt ekran kartımla kullanıyorum, darboğaz muhabbeti kullandığınız çözünürlüğe göre değişkenlik gösteren bi durum. Mesela Fullhd çözünürlükte işlemciye yük binerken 2k ve 4k çözünürlükte yükü ekran kartına bindiriyor. Ben bu şekilde iyi bir 4k performansı alabiliyorum darboğaz yaşamadan. Ha elbette bi 5800x olsa fena mı olurdu, tabi ki 10-15 fps fazlasını alabilirdim ama darboğaz yaşatmadığı müddetçe keyifle kullanabiliyorum.


    Neyse, anakartı tek satmayı düşünürseniz talibim hocam. :D

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.