Şimdi Ara

İntel i5-8400 İşlemci + Asus B360M-K Anakart 1250TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 İntel i5-8400 İşlemci + Asus B360M-K Anakart 1250TL
    İntel i5-8400 işlemci ve Asus B360M-K model anakart kombosunu satmaktayım. Ürünler benim tarafımdan kullanılmıştır. Herhangi bir kusurları bulunmamaktadır.

İstediğim fiyat ikisi beraber 1250TL'dir. Evimde test edilip alınabilir (EyüpSultan-İstanbul). Ürünlerinin ikisinin de kutusu ve faturası durmaktadır. Eksik parçaları bulunmamaktadır. İşlemci stok soğutucusu ile kullanılmıştır. Yanında verilecektir. İşlemci vatan bilgisayar faturalı. Anakart Hepsiburada faturalıdır.

Anakart Link: Anakart Hepsiburada linki

İşlemci Linki: İşlemci vatan pc linki
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Ağustos 2020 Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip
    hayırlı olması dileklerimle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci arızalı çıktığı için vatan ve intel iade kararı çıkardı. Fatura sahibi harici birinin ilemi ve imzası kabul edilmediği için nusret abinin müracat etmesi ve fatura tutarının Bana göndermesini bekliyorum, kimseyi uğraştırmak istemem ama durum bu şekilde

Daha Fazla Göster
  • Çözemezseniz tüketici hakem heyetine başvurun Vatan paşa paşa öder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • melo126 kullanıcısına yanıt
    bende geçen sene forumdan 2.el başkası adına vatan faturalı ekran kartı almıştım ürün arıza yaptı fabrikada tamiri yapamadı iade talebinde bulunun diye karar çıkartmışlar. Vatan Fatura sahibini istemedi kabul ettiler sadece ödeme şekli nasılsa o şekilde iade yapıyorlar(kartla ödendiyse o karta yolluyorlar iade parasını) yada 1yıl geçerli çek veriyorlar. Bende öyle olmuştu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 8 Ekim 2019; 20:59:2 >
    Eskişehir vatan şubesi konuya müşteri yardımı odaklı yaklaşmadıkları için benim tarafımda sinirler iyice gergin... çünkü adamlar kesinlikle yardımcı olmamak için kırk takla atıyorlar diyebilirim. Konunun nusret abi tarafından alakası olmamasına rağmen mecbur adamıda uğraştırmam gerekiyor... Bu arada eskişehir vatan şubesindeki arkadaşlar iade işlemi icin fatura sahibinin imzası gerektiğini dile getiriyor siz imzalarsanızda evrak sahteciliğine girer bunu kabul edemiyoruz diyorlar. açıkcası siz nasıl fatura sahibi olmadan iadeyi alabildiniz bilmiyorum ama bu süreç biraz daha uzar ise "vatan bilgisayar işlemcimi çaldı" şeklinde başlık açmayı düşünüyorum çünkü şuanda malım kayıp... amerikada intelin elinde ve geri gelmiyor ürünün parasını vermiyor ve yenisi ile değiştirmiyorlar. Ekşi sözlükte çaylak üyeliğimde bulunuyor burada üye olan arkadaşlar ilede iletişim haline geçip en sonunda linç kampanyası başlatmayı planlıyorum cünkü her iki mecradada bu tip rezalet başlıkları ile karşılaşıyoruz tam 1 aydır işlemcim bu adamların elinde geçen ayın 8 inde teslim ettim gelmiş olduğumuz durum 2019 yılında kabul edilmesi gereken hiçbir durum barındırmıyor... resmen alenen ürünüme ve parama el konulmuş durumda :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo126 -- 8 Ekim 2019; 23:41:7 >

• melo126 kullanıcısına yanıt
    VATAN pc , ürün iadesini çek veya nakit olarak vermek zorunda sonuç olarak 2.el piyasası denen birşey var ve garantili ürün millet boşuna bakmıyor. Başka bir vatan şubesine gidin derim. İade çekine veya fatura üzerine kendi adımı yazıp üzerine imza attırmışlardı bana yanlış hatırlamıyorsam.
    Bulunduğum şehir de bir adet vatan şubesi var günlerdir uğraşıyoruz işte. Çağrı merkezindeki arkadaşların isimlerini ezberledim talha bey falan kimse birşey yapamıyor herkesin eli kolu bağlı hani hakkımız için uğraşmasak şaka maka yatacaklar paranın üstüne ve benden başka kimse durumdan rahatsız değil resmen hoşlarına gidiyor gibi izlenim bırakıyorlar bilemiyorum. Bana o şekilde işlem yapamadıklarını söylüyorlar imza falan atamıyorum yada faturada vs isim değiştirmiyorlar sanırım siz biraz şanslıymışsınız ama son 1-2 gün daha sabredicem işte nusret beyin müracat etmesini bekliyorum şimdilik sağolsun.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.