Şimdi Ara

intel i3 2100 SIFIR VATAN BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın vatan dan topladığı sistemi ertesi gün laptop almaya karar verdiği için vatana iade etmesi ve vatanın cpu harici herşeyi iade almasıyla elinde kalmıştır.(Sistem bir kere bile çalıştırılmamıştır) Arkadaşım adına satmaktayım. 1155 soketli. Faturalı. (Faturadaki fiyatlar kdv siz fiyatlardır.)

Fiyat: 195TL

Oyun performansını merak edenler:http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=2032&pageID=10426

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxxer -- 19 Nisan 2012; 1:24:06 >

• Vatan işlemciyi neden iade almadı?
    Birde alınalı 4 ay olmuş ama hiç mi çalıştırılmadı emin misiniz?
    Birde bişey olduğunda kendi ilimizdeki vatana götürebiliyoruz Farklı addaki fatura sorun çıkarmıyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 18 Nisan 2012; 23:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Vatan işlemciyi neden iade almadı?
    Birde alınalı 4 ay olmuş ama hiç mi çalıştırılmadı emin misiniz?
    Birde bişey olduğunda kendi ilimizdeki vatana götürebiliyoruz Farklı addaki fatura sorun çıkarmıyor değil mi?

Vatan kutusundan çıkan bir tek işlemciyi geri almıyor. Vatan sistemi koyduğu kutu hiç açılmadan geri götürüldüğü için diğer parçaları almış yoksa onları da almıyormuş.

Alınalı 4 ay oldu da arkadaş pc'den de ilandan da anlamıyor bana da geç getirdi ben ilan açmıştım ama satılmadı şimdi fiyatı düşürdü belki satılır.

Herhangi bir servislik durum olduğunda istediğiniz vatan şubesine götürebilirsiniz. Faturadaki isim önemli değil, tek önemli olan faturadaki ürünle elinizdeki ürünün aynı olması(seri no gibi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxxer -- 19 Nisan 2012; 1:25:48 >

• Ben almayı düşünüyordum ama özel bi nedenden dolayı alamadım kesinlikle bu fiyata kaçmaz diyorum
  • Teşekkürler hükümran.
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.