Bildirim
intel gma 945 gma 950 farkı ne?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
intel 945g anakartlarda chipset olarak kullanılır ve gma950 kodlu entegre ekran kartı bulunur yani biri chipset adı biri ekran kartının adı
aralarında fark yok asıl fark gma900 ve gma950 arasındadadır -
saolasın ben bi modelde ekran kartını intel 945 olarak gormustum de yanlıs yazmıslar heralde. 950 den farkı yoksa iyi
aklımda 2 asus modeli vardı da asus f3wf ile f3f
f3wf core2 duo 1.6 ghz 512 ram intel 945 ekran kartı diyodu demekki ekran kartı 9501099$+kdv
f3f core duo 1.6 ghz 512 ram intel 950 ekran kartı 1049$+kdv
o zaman f3wf daha mantıklı geldi bana 50 dolar fark verip core2 duo alıyoz daha iyi demi?? -
oyun oynamayı düşünüyorsan bunları almaktan vazgeçmelisin çünkü rezalet derecede kötü onboard kartlardır -
pek fazla oyunla isim olmaz zaten butce yeterli degil 50 dolar fazla verip core2 duo almak daha mantıklı geldi de -
Sadece oyun değil, Vista'yı da düşünmek lazım. Aero'yu yarı özelliğiyle ancak çalıştırabilir bu kartlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X