Şimdi Ara

Intel Extreme Masters New York 2020 Kuzey Amerika'da Büyük Final Bugün Oynanacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          Intel ve ESL tarafından bu yıl Kuzey Amerika, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda çevrimiçi olarak düzenlenen Intel Extreme Masters New York 2020, Counter Strike: Global Offensive turnuvasının Kuzey Amerika etabında Büyük Finalin adı belirlendi!
     
         Büyük Final bugün saat 22:00'da FURIA ile 100 Thieves arasında 5 maçlık seri formatında oynanacak. Karşılaşma ESL resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
     
         Intel Extreme Masters New York 2020 turnuvasının Kuzey Amerika etabında 12 takım mücadele etti. Grup Aşamasının en iyi 2 takımı doğrudan Yarı Final'e yükselirken 3. sırada bulunan takımlar Çeyrek Final'e yükseldi.
     
         Çeyrek Finaller'de FURIA ile Liquid, New England Whalers ile TeamOne eşleşti. Karşılaşmaların sonucunda FURIA ve TeamOne rakipleri karşısında galibiyet elde ettiler ve Yarı Final'e yükseldiler.
     
         FURIA'nın Yarı Final rakibi Evil Geniuses, TeamOne'ın Yarı Final rakibi ise 100 Thieves oldu. FURIA - Evil Geniuses karşılaşmasının sonucunda 2-0 (Nuke: 16-4, Train: 16-13) galibiyet elde eden takım FURIA oldu ve büyük finale yükseldi. Dün gece oynanan 100 Thieves - TeamOne karşılaşmasında ise 2-0'lık skorla (Train: 16-12, Dust2: 19-17) galibiyet elde eden takım 100 Thieves oldu ve böylelikle büyük finalin adı belirlendi! 
     
         FURIA - 100 Thieves Büyük Final karşılaşması bugün saat 22:00'da oynanacak. RMR (Bölgesel Major Sıralaması) puanlaması kapsamında olan IEM New York 2020 Kuzey Amerika turnuvasının şampiyonu 2500 RMR'nin sahibi olacak.
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.