Intel Core i3-2310M İşlemci (2,10 GHz; 3M Cache) Bu işlemci nasıl çook acil oyunlarda nasıl performans gösterir? Güncel oyunları yüksek seviyede çalıştırır mı?
Diğer özellikleri laptop'un 4gb 1333MHz DDR3 NVIDIA GeForce GT 525M 1GB ekran kartı 320 GB SATA 5400 RPM hard disk
Yaa cevap yok muu yaaaa????????????
Çok fazla konu açıyorsun güzel kardeşim. Soracaklarını tek bir başlık altında sorarsan konunun izlenme, cevaplanma oranı artar. Daha çok ilgi çeker.
Sorduğun soruların cevabı evet. Ultra-mega-giga ayarlarda oynayacağım, Anti Aliasing de hep açık olsun, en son seviyede olsun dersen olmaz ama oyunların hemen hemen hepsini yüksek ayarlarda açabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Acer 3820TG
Çok fazla konu açıyorsun güzel kardeşim. Soracaklarını tek bir başlık altında sorarsan konunun izlenme, cevaplanma oranı artar. Daha çok ilgi çeker.
Sorduğun soruların cevabı evet. Ultra-mega-giga ayarlarda oynayacağım, Anti Aliasing de hep açık olsun, en son seviyede olsun dersen olmaz ama oyunların hemen hemen hepsini yüksek ayarlarda açabilirsin.
Çok özür dilerim hiç farkına varmamışım gerçekten fazla konu açmışım. Konu başlığıyla soru uyumsuz olur diye böyle yapmıştım ama bir daha olmaz. Şuan 1.300 TL civarı olan laptoplar 2012 yazına doğru fiyatları düşer mi acaba ? Birde laptopda işlemci 2.1 Ghz olsa bile (tabi i3, i5, x3, x4 gibi modeller olucak) oyunlarda sorun yaşatmaz yüksek ayarlarda açar.Anti aliasing keskinliği yumuşatma anlamındaymış çok bilmiyodum bu özellik iyi ama çokta belirgin bir değişiklik olmuyomuş galiba.
Anti Aliasing çok önemlidir :) Yani çözünürlüğün 1366x768'i aşmadığı bir ortamda, görüntüyü netleştirmenin, göz zevkini artırmanın yegane yolu. Ama zaten söylediğin fiyat aralıklarında Anti Aliasing + diğer ayarları en yüksekte görme olasılığın sıfır. Üst sınıf işlemci ve ekran kartı gerekir bunun için.
Sorunu anlamadım ayrıca. Bugün 1300 lira olan bilgisayarın aynısı 2012'de tabii ki düşük fiyatla satılacaktır. Aynı ayardaki bir bilgisayarı kastediyorsan, bunu bilemeyiz. Mesela yılbaşında 1000 lira olan bir dizüstünün bugünkü karşılığı olan bilgisayarlar neredeyse 1500 liraya satılıyorlar. Arada 3-5 kampanya oluyor, onları yakalamaya çalış derim.