Bildirim
İNTEL CORE 2 DUO E6420---185 YTL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
güzel işlemci hayırlı satışlar
Fiyat'ta gayet uygun -
ahhh istanbul ahhh
İstanbulda olsan kaçırmazdım şimdi hatay ile ist arasında mekik dokumak lazım
10numara fiyat
Hayırlı satışlar arkadaşım -
ben alacam ama arkadas parayı gondermeden işlemciyi gondermez bende işlemciyi almadan parayı gonderemem boyle bir şey işte
istanbulda elden teslim etme sansın varsa ben alıcıyım -
Arkadaşa güvenebilirsiniz.Sorunsuzca 2-3 adet alışverişim oldu
quote:
Orjinalden alıntı: meysez
ben alacam ama arkadas parayı gondermeden işlemciyi gondermez bende işlemciyi almadan parayı gonderemem boyle bir şey işte
istanbulda elden teslim etme sansın varsa ben alıcıyım
-
pm -
pm den 2.5 saattir süren görüşmeler sonunda büyük ihtimalle tarafımdan alıncaktır:) yani umarım:) -
quote:
Orjinalden alıntı: byRamo
pm den 2.5 saattir süren görüşmeler sonunda büyük ihtimalle tarafımdan alıncaktır:) yani umarım:)
satıldı arkadaşlar
Hayırlı olsun Ramazan______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orjinalden alıntı: @uiKSilveR
Arkadaşa güvenebilirsiniz.Sorunsuzca 2-3 adet alışverişim oldu
quote:
Orjinalden alıntı: meysez
istanbulda elden teslim etme sansın varsa ben alıcıyım
Kardeşim bu güzel yorumun için teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkoglu777 -- 5 Ekim 2007; 20:06:31 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
işlemci benim işlemcimdi arkadas çok samimi arkadasımdır son derece güvenle alısveriş yapabilirsiniz ben kefilim. -
Süper işlemciye süper fiyat Alan da satan da hayrını görsün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X