Şimdi Ara

Intel 10nm sürecinde sorunlar yaşıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stalker(1979)

    Sizi (siz derken sen yoksun demek ki) tükürükleriyle boğarlar, Siz kendinizi önemli mi sanıyorsunuz vs vs yazan kimdi ben miydim? İnanmıyor olabilirsin ama saygı göstermek zorundasın Yumruk atma özgürlüğün benim burnumun başladığı yerde biter. Ha ben yine de yumruk atarım diyorsan o zaman bana da aynı hak doğar.
    Madem Müslümanı düşman olarak görmüyor çinliler neden böyle bir şey yapma gereği duymuş. İnterneti aç bak bakalım Doğu Türkistan da Çin Türk kızlarını Çinli erkeklerle evlendiriyor. Evet 1 milyar 350 milyon nüfuslu Çin 1 milyon Doğu Türkistanlı dan korkuyor.
    Sebebinin Müslümanlıkla alakası yok diyecek kadar cahil olduğunu düşünmüyorum.
    Çin e gücümüz yetmiyor diye sessiz mi kalacağız? Sessiz kaldığın zaman zaten kaderine razı gelmişsin demektir. Siz yapmayın bari bunları.
    Doğu Türkistan da Müslümanlar ölüyor diye rahatsız değilsen bari Türkler ölüyor asimile oluyor diye üzül.

    Alıntıları Göster
    Elhamdülillah müslümanım, islamla değil, bugünkü Müslüman toplumuyla ilgili durumu yazdım. Bu ülkelerin aralarında kullandığı piyon halinde müslüman toplumlar, Mısırı, Suriye'si, Libya'sı istediği gibi müslümanlarla oynayabiliyorlar, yani karşılarında kale alacak bir güç içerisinde değiliz, benim düşüncem bu yönde. Şahsınıza hakaret aldıysanız özür dilerim.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.