Şimdi Ara

Insurgency Sandstorm (Online FPS) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sincap5959 -- 16 Ocak 2021; 15:5:30 >
  • İlgilenenler için oyunun steam Türkiye Topluluğu:

https://steamcommunity.com/groups/insurgencysandstormturkiye

Bu da Discord'u :

https://discord.com/invite/VvHGUXCegZ

• del piero 10 d kullanıcısına yanıt

Üzerinden biraz zaman geçmiş ama sorunu olup, çözemeyenler için yazmak istedim. Steam üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama yapması gerekiyor. Akabinde bu sorun ortadan kalkacaktır.

• grafikleri sevemedim pubg gibi geldi başta sonra alıştım.
    ilginç vuruşlar, hileler ve çıkılmayacak yere çıkanlar vardı...
    zırh delici mermileri göremedim.
    oyun bana hantal geldi 2ci oyuna göre (insurgency yani mod olmayan)
    mx150 ile 1080pde 30 60 arası oynuyorum. saçma buglar var. hele oyuncular sisin kenarındaysa bir şey göremezken dışarıdki biri sizi çok rahat görüyor. duvardan sis falan geçiyor. bazı duvarlardan ayaklarınız dışarı çıkıyor. dışarıdan vurulabiliyorsunuz... iade talebinde bulundum. oyunu sevemedim. 1saat aralarla toplamda 4 saat oynadım. tüm oyun tiplerini denedim. keşke 5v5 vs olaydı. topluluk sunucuları pek aktif değil heralde...
    son olarak oyuncuları görmek nedense çok zor. insurgency de nedense çok rahat görürken şimdi millet kamuflajı geçtim acayip olmuş. hareket etmeyince görünmüyor bile. koşma animasyonuda bi garip. adamla aynı animasyonla koşuyorsunuz ama hızlı koşuyorsunuz adam topuklarını geriye doğru iterek gibi koşuyorayaklaeı yerden kesilir gibi değil. hızlı yürüyor sanki.

(insurgency i 400-500 saat arası oynadım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 21 Mayıs 2021; 0:9:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 250 saatimi devirdim. Çok harika oyun yaa

• Steam'den satın alıp ilk kez indirdim ve şu hata yüzünden oyuna giremiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Insurgency Sandstorm (Online FPS) [PC ANA KONU]
  • 1050 ti muadili kartlar oynatır mı?

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Evett

• Aktif oynayan varmı 2 kişiyiz varsa beraber girebiliriz 25 yaş üstü arkadaşlara duyurulur

• bu kadar özel bir oyuna ait başlığın bu kadar cansız olması çok üzücü

16 hazirana kadar epicte 85 lira bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 29 Mayıs 2023; 13:44:14 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.