Şimdi Ara

Instax Square SQ10 şipşak kameralara yeni bir bakış açısı getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instax Square SQ10 şipşak kameralara yeni bir bakış açısı getiriyor


    Fujifilm’in anlık fotoğraf basabildiğiniz Instax kameraları meraklısı için halen popülerliğini koruyor. Firmanın yeni Instax kamera modeli ise hem analog hem de dijital kamera sistemi düşünen fotoğraf severleri hedefliyor.


     


    İkisi bir arada


     


    Instax Square SQ10 adındaki yeni şipşak kamera anlık fotoğraf baskısının yanı sıra dijital özellikler de taşıyor. Anlık baskı tarafında firma 1:1 görüntü oranına geçiş yapmış. Yani Instagram sosyal ağından hatırlayacağımız kare tarzındaki fotoğrafları kağıtlara basabiliyorsunuz.


     


    Kamerada kullanılan yeni CMOS sensör ve görüntü işleme birimi önceki Instax kameralara göre çok daha net görüntüler veriyor. Ayrıca düşük ışık koşullarındaki çekimlerde de Instax Square SQ10 çok daha başarılı durumda.


     


    Ayrıca Bkz.Google Earth keşif odaklı yenilendi

    Diğer taraftan 3 inçlik 460 bin noktalı LCD ekranında kullanıcılar farklı temalardaki filtreleri uygulayarak fotoğraflara diledikleri havayı verebiliyor. Dijital sistem bu noktada kullanıcıların çok işine yarayacak. Çekimler microSD kartında da saklanabiliyor.


     


    Dahili bir bataryası olan Instax Square SQ10 modeli için istenen fiyat 280$ civarında. Satışa ise Mayıs ayında başlanması bekleniyor. 


     







  • otg den bağlanan mini bi yazıcı ve programla da olurdu bence.zira kaç kişi canavar gibi akıllı telefonu varken 280 dolara bunu alır foto için?

  • Ben almam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şipşak makinelerin çektiği fotoğrafların çerçevelerinde kemik tozu kullanıldığını duyduğumdan beri yanından, yöresinden geçmiyorum, geçmem.

  • 280 dolara alan olur mu bilmiyorum ama TR'de alınmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.