Şimdi Ara

İNSTAGRAMIN YOKSA HİÇSİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

    üniye başladım ama gitmedim bazı sıkıntılar oldu. lisede bi arkım vardı hep aç derdi beynimi s****m açmadım okuldaki çoğu kişiyle aram yoktu nötrdüm ama farkettim ki arası olsun olmasın herkes birbirini takipliyo zaten şuan açsam ortamım yok lisedekilere atamam 1 yıl olmuş aram da yoktu zaten pek

    üniye devam edebilirsem denerim ama utangacım kuluplere katılıp aktif olabilir miyim bilmiyorum şu yıkıklıktan kurtulmam lazım da nasıl başarıcam bilmiyorum

    Alıntıları Göster
    üniversiteye neden ara verdin ki ? eğer sosyal fobin varsa bunu atlatmanın en iyi yollarından biri spora yazılmaktır. Hem özgüvenin yerine gelir, hem de hayatını biraz daha düzenlersin. Bu kadar kafana takma derim şu an ortamın olmasa bile ilerde elbet önüne yollar çıkar dostum. Tabii bunu saglamanın en kolay yolu üniversite

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bir hiç mişim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üni 1.sınıfta açmıştım, sonra kapattım.

    okuldan falan kız ayarlamak için çok büyük kolaylık, o yüzden pişmanlığım var.

    birde irtibat kopuyor, biz old school takılsak da çevrelerimiz öyle değil, unutulan sen oluyorsun yukarıda bir arkadaşın dediği gibi.

    ha gene yukarıda bir arkadaşın dediği gibi çekilişlere falan katılamıyorsun...

    doğru bir şekilde kullanırsan çok yararını görürsün, yanlış bir şekilde kullanırsan çok zararını görürsün.

    doğruyu yanlışı ayırt edebilecek biriysen açmak şart gibi gözüküyor.

    ha insanları sevmeyen biriysen ve sosyal ilişkiler falan çok umrunda değilse - ah keşke öyle olsaydım- gerek yok.
  • afacanlouiee kullanıcısına yanıt
    Çenen nasıl ki kardeşim merak ettim ?
    Son zamanlarda herkes çene çene deyip duruyor. Nedir bu çene ? Jawline falan mı yoksa başka bir şey mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    Doğru-yanlış kullanma olayına aşırı katılıyorum.Olay tamamen burda bitiyor. Ya keşfete girer saatlerini harcarsın boşa ya da gerekli yerlerde kullanıp meyvelerini yersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perturbator

    Saydıklarından Dh çok farklı bi platform forum neticesinde:) Twitch kullanmıyorum son zamanlarda younuow' a dönmüş durumda. Youtube her nekadar son 3-4 yılda sosyal medya rolünden kopmak istemiyorcasına hamleler yapsa da ve kalitesiz yığınlarca hücum edilse de bilinçli bir kullanıcı için muazzam bir külliyat. İnstagram böyle değil, bozuk düzenin dönen çarkına su taşıyor. İğrenç doyumsuz, ilgi manyağı, beğeni ve takip almayı hayatının bir parçası edinmiş şekilden şekle giren cahil kadın erkek farketmeksizin, sayılarla dopamin salgılayan popüler kültür insanlarının vakit geçirdiği, Allahı para olmuş firmaların sponsorluk ve reklam adı altında paraya bağladığı influencer canlılarının ortamı intagram. Hayır dostum hayat bu değil ve benim kum tanesi olmaya hiç niyetim yok. Nargile sigaradan daha zararlı bu pek uygun bi örnek değil.
    Dostum öyle diyorsunda bir kızla tanışıyorsun direkt instagram soruyor.Olmayınca burun kıvırıyor.Şimdi sen dersin instagramına bakan kız için değmez diye ama bu seferde elinde hiçbir şey olmuyor.Foruma yazarsın sonra kız kız diye.Demek istediğim hayat seni zorluyor.Kimse fb,tw,dh var mı demiyor.İnsanlar buna eğlenmek için giriyor ama instagram daha farklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sorun takipçi kasmak falan değil. Zaten millet takipçilerin kim diye önemsemiyor. Önemli olan sayı. Zaten birisinin 500 arkadaşı falan olamaz :D Ve geri takip yapan(GT) sayfalar var. Kızlar bunu çok yapıyor. Admin fotosunu paylaşıyor sonra o fotodan kızı takip ediyorlar falan.

    Uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama açmamız lazım abi kısacası. ''Sosyallikten, kızlardan banane abi'' diyorsan zaten açma. Ya da belli sayfaları takip edersin. İlla kişisel hesapları takip etmen lazım değil. Doğa fotosu vs. de var.

    Bizim bölümde bir arkadaş sınıftaki bütün kızlara dm den yazmıştı. Öbür gün bir tanesiyle el ele sınıfa gelmişti. Starbucksda, sınıfta, sokakta, orada burada tanışıp sevgili olanlar bir elin parmağını geçmez zaten. Ha çok az ihtimalle tanışırsan zaten iletişimde kalmak için numaranı veya instagramını alır. Yok dersen sana puanını orada verir zaten :D Kullanmazsan eski arkadaşların seni tamamen unutur. Olay sadece sevgili falan da değil.

    Yani kısacası sosyal olmak kızlarla takılmak çevre yapmak falan istiyorsan tipin fena değilse baya iş görür. Nasıl ki sen asla ama asla interneti kullanmazsan eline bir şey geçmez aksine kaybedersin. Aynı mantık.




  • Ben hatırlıyorum instagram ilk çıktığında sadece gerçekten güzel fotoğraflar paylaşılırdı, gerçekten kullanması zevkliydi.

    Ne zaman avm tuvaletinden fotoğraf paylaşanlar türedi o gün kapadım hesabımı, banane kardeşim senin ayna karşısındaki pozundan..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anormal zirve

    Dostum öyle diyorsunda bir kızla tanışıyorsun direkt instagram soruyor.Olmayınca burun kıvırıyor.Şimdi sen dersin instagramına bakan kız için değmez diye ama bu seferde elinde hiçbir şey olmuyor.Foruma yazarsın sonra kız kız diye.Demek istediğim hayat seni zorluyor.Kimse fb,tw,dh var mı demiyor.İnsanlar buna eğlenmek için giriyor ama instagram daha farklı

    Alıntıları Göster
    Aynen özellikle kızlar için çok eleyici bir durum bu. Bir erkeğin instagram hesabı olmaması asosyal,inek ve yalnız bir imaj yaratıyor karşı cinste. 18-35 yaş arası için durum böyle. Dediğim gibi 1-2 foto bile kurtarır. İnstagramı canavar gibi görenleride takmayın. Elime kız eli değmedi diye ağlarsınız.




  • Hayatsız mısın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perturbator

    Bence tam tersi, instagram kullanan özenti çoğunluğun, yüzbinlerce cahil ilgi budalası kezbanın buruşuk dudağıyla attığı fotoğrafı beğenen denizdeki kum sayısı kadar cahil erkek ten biri olmak benim için dünyadaki en utanç verici en berbat şey.
    Okuldayken benden instagram isteyen kızlarla iletişimi kesiyor uzak duruyordum.
    Özenti çoğunluğa uymayın kum tanesi kadar değeriniz yok, erkekler için toksik bir ortam instagram.
    hababam sinifi ahmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagramın bir sürü özelliği var. eğer onları düzgün kullanırsanız çok fazla hatun düşürürsünüz. tabi iyi bir profille. Türk kızları tembeldir herşey oturduğu yerden hallolsun ister. elleriyle ekran çevirerek sevgili bulmaya bayılırlar. günümüzde aşklar sevgililer fuck buddyler artık internetten bulunuyor kabul edelim. aynı şirkette veya okulda ayşeye yürüyen Osman bile önce instasını ele geçirmeye bakıyor. burda kural, instada kıza yazarken suratına bakınca da aynı olabiliyor musun? yoksa bir pussy misin?

    instagramın eskiden mesajlaşma özelliği yoktu düşünün. sonradan çıktı. işte bu sonradan çıkmayla beraber herşey değişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 7 senedir aktif şekilde çoğu sosyal platformları kullandım. Son zamanlarda farkında olduğum zamanımın %80 lik kısmını çalıyordu 20 mart 2020 de kapattım. Ne değişti derseniz. Dünya da olduğumu fark ettim. Her şeyimiz sanal olmuş. Ha ne yapıyorsun dersen kitap spor dans hayvanlar alemi hoş real sohbetler vs vs... Sosyal medya pişmanlıktır. Mazur görün salak ta yapıyor insanı. Not: hesapları dondurmadım sildim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede sosyal medyanın fişi 1 haftalığına çekilse insanlar birden hiçleşir herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erssag

    Yaklaşık 7 senedir aktif şekilde çoğu sosyal platformları kullandım. Son zamanlarda farkında olduğum zamanımın %80 lik kısmını çalıyordu 20 mart 2020 de kapattım. Ne değişti derseniz. Dünya da olduğumu fark ettim. Her şeyimiz sanal olmuş. Ha ne yapıyorsun dersen kitap spor dans hayvanlar alemi hoş real sohbetler vs vs... Sosyal medya pişmanlıktır. Mazur görün salak ta yapıyor insanı. Not: hesapları dondurmadım sildim...
    > Mazur görün salak ta yapıyor insanı <


    Aynen ! ; )


    Örneğin çöplük instaya kurban giden (bazı) gençler. Hiç bir platform bunun kadar sahte ve yapmacık olamaz. Özenti, kompleksli, saplantılı, en ufak kusurları bile hazmedemeyen, her şeyin gereksiz yere mükemmel ve abartılı olmasını bekleyen bu gençlerin ne kadar zavallı olduklarını kanıtlar niteliktedir. Bu çöp platformların insanların kişiliklerini yansıtabilecek hiç bir olumlu katkısı yoktur. Ortam tamamen çöplük.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haydur Rot

    Hayatsız mısın
    yalansız direkt söyleyeyim evet. instası olmayanlar da az çok benim gibidir kendimizi kandırmaya gerek yok insta açınca öyle bazılarının dediği gibi sosyal medyanın köpeği ya da bağımlı olmuyosun iradesi olan bi insansan ne istediğin ve bu appten beklentin belliyse sıkıntı çıkmaz. whatsapp gibi kullanabilirsin ztn vatsapa bile durum özelliği getirdiler pek bi farkı kalmadı sadece tanıdıklarını takip edersin istersen storylerini izlemezsin bile kimse kim kardashianı da takip et diye zorlamaz

    ben bunu değiştirmek istiyorum ama şuan tanıdığım ve ortamım yok diye yeni kişilerle tanışamıyorum nasıl bi paradokstur bu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mezunadam12

    Sorun takipçi kasmak falan değil. Zaten millet takipçilerin kim diye önemsemiyor. Önemli olan sayı. Zaten birisinin 500 arkadaşı falan olamaz :D Ve geri takip yapan(GT) sayfalar var. Kızlar bunu çok yapıyor. Admin fotosunu paylaşıyor sonra o fotodan kızı takip ediyorlar falan.

    Uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama açmamız lazım abi kısacası. ''Sosyallikten, kızlardan banane abi'' diyorsan zaten açma. Ya da belli sayfaları takip edersin. İlla kişisel hesapları takip etmen lazım değil. Doğa fotosu vs. de var.

    Bizim bölümde bir arkadaş sınıftaki bütün kızlara dm den yazmıştı. Öbür gün bir tanesiyle el ele sınıfa gelmişti. Starbucksda, sınıfta, sokakta, orada burada tanışıp sevgili olanlar bir elin parmağını geçmez zaten. Ha çok az ihtimalle tanışırsan zaten iletişimde kalmak için numaranı veya instagramını alır. Yok dersen sana puanını orada verir zaten :D Kullanmazsan eski arkadaşların seni tamamen unutur. Olay sadece sevgili falan da değil.

    Yani kısacası sosyal olmak kızlarla takılmak çevre yapmak falan istiyorsan tipin fena değilse baya iş görür. Nasıl ki sen asla ama asla interneti kullanmazsan eline bir şey geçmez aksine kaybedersin. Aynı mantık.
    hocam bence takipçilerin kalitesi de önemli 5000 tane eli s*inde abaza tayfa takipçisi mi isterdin kylie jennerin takip etmesini mi

    şuan takipçi kasmaya çalışsam bile en iyi ihtimalle dandik adamlar takiplicek




  • Yaşınız küçükmü bilmiyorum ben 27 yaşındayım kızlarla bu konuda hiç sorunum olmadı konu dışında da kız konusu hiç açmadım.
    Elenme konusunu onlar düşünsün ben niye düşünüyorum? İnstagram kullanmıyorum diye kız başkasına gidiyorsa ucuz kurtuluşum dünya varmış demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

    > Mazur görün salak ta yapıyor insanı <


    Aynen ! ; )


    Örneğin çöplük instaya kurban giden (bazı) gençler. Hiç bir platform bunun kadar sahte ve yapmacık olamaz. Özenti, kompleksli, saplantılı, en ufak kusurları bile hazmedemeyen, her şeyin gereksiz yere mükemmel ve abartılı olmasını bekleyen bu gençlerin ne kadar zavallı olduklarını kanıtlar niteliktedir. Bu çöp platformların insanların kişiliklerini yansıtabilecek hiç bir olumlu katkısı yoktur. Ortam tamamen çöplük.

    Alıntıları Göster

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.