Şimdi Ara

Instagramı Kaldırdıktan Sonra Şarj Sürem Inanılmaz Arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçma sapan içerikler çıkıp duruyor karşıma, sürekli ilişkiler üzerine cringe şeyler.

Ben de kaldırdım instayı.

Telefonun pili yemin ederim daha düzgün gidiyor. X'i sırf kripto haberleri için tutuyorum X üzerinde de çöp içerikler var eskisi gibi üye olmadan görebilsek güzel olurdu ama elon ağabey sağolsun içinden geçti.

Sosyal medya çöplüktür, tamamen gerçeklikten uzak, uyuşturucu bağımlılığı yapar gibi sizi bağımlı yapar.

Forum sosyal medya mı? Evet fakat burası köy kahvehanesi gibi bir yer forumları bu yüzden severim daha samimi insanlar.

Kadınların özellikle bu kadar gerçeklik algılarının bozulup, kendilerine değer veren erkeklerin çabalarını küçümsemelerinin asıl nedenidir.

Hani diyoruz ya küfür eden kız yok, teşhirci olmayan kız yok, sadık kız yok. Aslında hepsini sona erdirmekte bizlerin elinde.

Toplumlara zehir enjekte edenlerin araçlarını kullanmayacaksın. Şu aralar mastodon radarımda umarım orası çöplüğe dönmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 25 Mayıs 2025; 22:6:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.