Şimdi Ara

Instagramda İşletme Hesabının Facebook Bağlantısı Olmuyor(Beynim yandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal medyayı çok aktif kullanan biri değilim. Arkadaşla Instagramda bir sayfa açalım dedik. Facebookta sayfa ile bağlantı istedi bende kişisel facebook da sayfa kurdum bağladım.Ama sanki instagram sayfayla değil normal facebookla bağlantı kurdu ve sayfanın profil resmini sürekli facebooktaki profil resmimle güncelledi.Normal instagram hesabıma girdim bağlantılı hesaplara baktım facebookla bağlantı kalkmış tekrar bağladım ve işletme hesabındaki profil resmi sorunu çözüldü ama bu sefer facebooktaki sayfala bağlantısı kalmış oldu ve sayfa tanıtımı yaparken sıkıntı çıkıtı. Diğer arkadaşa şifreyi vermiştim o düzeltemeye çalışmış şimdide onu facebook profili ile bağlantı kurmuş.
    Bizde dedik bari fake hesap açalım facebookta ona bağlayalım.Ama bizde sürekli fake hesap açık kalmayacak kendi kendine normal facebook hesabıyla bağlantı kurarsa sıkıntı olur şuan takipçimiz az onlarda tanıdıklar zaten fazla sıkıntı olmuyor ama ilerde kendi kendine profil fotoğrafı değişirse büyük problem olur.


    Nerede hata yapıyorum.Yani inşallah bizde hatalı bir şey vardır.Problemi anlatırken bile zorlandım. Beynim yandı 1 haftadır uğraşıyoruz.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.