Bir tanıdığın arabası benim degil ama çaktırmıyorum. İçinde dışında bol bol foto kendi fotomu çektim. Profilim gizli ama uniden tanidik kiz arkadaslar takip ediyordu.Maksadim kiz dusurmek degil ama 8 senede bitirdim okulu 8 yilda bir tanesi bana yuz vermedi. Incel bir erkek olarak kizlar icin gorunmez idim. Simdi pisman olsunlar hele hele. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Instagrama Maserati ile foto attım...

-
-
Benim olmayan araba ile kız düşürmem zira sonra buluşmaya maserati yerine tiguan ile gidersem tuhaf olur.
Ama üst düzey erkeği kaçırmışız desinler. 8 senenin intikamı olsun bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyiki zengin değilim tam gorgusuz olurmusum.
Allah çok veripte saptırmasın amin....
Görmemiş maseratiye binmiş
8 sene ne reis hacettepe tıp mı okudun
-
Yeditepe iletisim fakultesi
Dusun nasil basarisiz bir tipim.
8 sene orada okuduysan babada para bol demek, zira bi maserati parası gitmiştir
-
Garibanın maseratısı olmuş demesinler
-
Siz bir ara özel okulda okudum yazmıştınız babanız ne işle meşguldü?
Mimar ve ingilizce ogretmeni ebeveynlerim
Adam tiguanı beğenmiyor ben de güneşin altında it gibi yürüyorum her yere
Bütün eziklerin forumda toplanması inanılmaz bir olay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harbi la adam Tiguan begenmiyor, Chery'si olup suv'um var diye dolasan ne yapsin? 🥲 Kizin aylik 100k geliri olsa, Tiguan ona yine luks. Yalniz seni bu forumun en saglam incel'i goruyorum Maraz falan bile incel degil senin yaninda. Millet ne yoklukla neler yapiyor.
It gibi yurumek asil zenginlik oldugundan ona deginmiyoruz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yo begeniyorum arabamdan gayet memnunum
Ne inceli hocam eleman alay etmek için takılıyor burada incel falan değil kızları götürüyordur bu.
adam bademlide oturuyor özel üniyi 8 yılda bitirmiş ailen 8 sene yeditepe parası yetiştirmese bi maserati gelirmiş zaten
-
hocam var ki uzatıyor, ben zamanında en ucuz vakıf ünisine gittim orada bile kalırsam uzatırsam ne yaparım baskısını ilk günden gissettim, emin ol bu bahsettiğin tipler için mesele eğlenmek okumak gelişmek falan işin esprisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X