Şimdi Ara

Instagram uygulamasına 'Sessize Al' özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Artık Instagram'da sinir bozucu ve hoşlanmadığınız içerikler paylaşan arkadaşınız veya akrabalarınızı engellemeden, gönderilerini gizleyebileceksiniz. Popüler uygulamaya gelen Sessize Al (Mute) özelliği sayesinde kişilerin gönderilerinin akışınızda listelenmesi engelleniyor.

     


    Sessize aldığınız kişiye bildirim gitmeyecek


    Yapılan açıklamaya göre sessize aldığınız bir kişinin profilini görmeye devam edebilecek ve etiketlendiğiniz yorum veya yayınlardan haberdar olabileceksiniz. Ayrıca sessize aldığınız hesaplar bunu yaptığınızı farketmeyeceği de belirtiliyor. Takip ettiğiniz kişinin yayınlarını görmek için ise profil sayfasına girip sessize al özelliğini kapatmanız gerekiyor.


    Özelliği kullanmak için ilgili profil sayfasının sağ üst köşesindeki üç noktaya tıklayarak, Sessize Al seçeneğini aktif duruma getirmeniz yeterli. Şimdilik kısıtlı bir kullanıcı grubuna sunulan bu özelliğin önümüzdeki günlerde tüm Instagram kullanıcılarına açılması bekleniyor.
     








  • O kadar boş bir uygulama ki..Evli,çocuklu farketmiyor.Kahvaltı masasını,yemek masasını,yatak odasını paylaşanlar..Yaptığı yemekleri,hamur işlerini "acaba" durumu olanlar var mı diye düşünmeden insanlığını yitirmişleri barındıran gereksiz bir program.İnsanların hayatlarından instagram'ı alalım mesela.Toplu intiharlar görülebilir.Hayatım da bu kadar eroin etkisi yaratan bir program görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 23 Mayıs 2018; 14:32:24 >
  • Kendim kullanmam kullananlada muhattap olmam öylede boş gereksiz toplumu uyutma amaçlı uygulamadır. Ne kadar cahil,boş ve hobisi olmayan insan var 7-24 instagramda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cast Away kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyanın amacı bu zaten. CIA, NSA ve benzeri birimlere beleş istihbarat.
  • Cast Away kullanıcısına yanıt
    İnstagramı sadece eşin dostun saçma sapan fotoğrafını gösteren uygulama olarak bakmazsanız doğru kullanıldığında çoğu zaman faydalı bir uygulamadır. Ben şahsen mobilya tasarımları için ilham aldığım-özellikle spesifik bir konseptte sürekli örnek bulabildiğim, dünyadan mimari örnekler ve yapım detayları görebildiğim, grafiksel anlatımların çeşitlerini takip edebildiğim bir uygulama olarak görüyorum. Bu takip ettiğim şeyler de yaptığım meslekle ilgili olduğundan az da olsa kendimi geliştirme imkanı sunuyor.
    Ama tabi tanıdık insanları eklemek zorunda kalıp 5000adet sadece selfielerinden oluşan fotoğrafları görmek, bir aktivite yaptıkları sırada çektiği tüm ama tüm fotoğrafları sıra sıra instagrama yüklediğini görmek insanın sinirini bozuyor. Şimdi böylelerini engelliyorum tabi ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazarRS -- 23 Mayıs 2018; 16:53:22 >
  • Instagrami kullanıyorum yalan yok.



    Bu özelliği uzun zamandır da bekliyordum.



    Artık saçma sapan paylaşım yapanları filtreleyebilecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazarRS kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edebileceğin mimari tasarım sayfası var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cast Away

    O kadar boş bir uygulama ki..Evli,çocuklu farketmiyor.Kahvaltı masasını,yemek masasını,yatak odasını paylaşanlar..Yaptığı yemekleri,hamur işlerini "acaba" durumu olanlar var mı diye düşünmeden insanlığını yitirmişleri barındıran gereksiz bir program.İnsanların hayatlarından instagram'ı alalım mesela.Toplu intiharlar görülebilir.Hayatım da bu kadar eroin etkisi yaratan bir program görmedim.
    Dediklerinin bir çoğunu yapan biri olarak maalesef katılıyorum...
  • 35plt35 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl bir tarzı takip etmek istediğinize göre değişiyor. Son zamanlarda brütalizm ile alakalı şeyleri çoğunlukla takip ediyorum mesela. Genelde de modern mimari. Bunlar için zamanla eleye eleye kalanlardan bazıları;
    architecture_hunter, archite_design, brutgroup, socialistmodernism, brutal_architecture, architecturefactory. Liste daha devam ediyor ama en çok bu sayfalardan örnekler kaydetmişim. Tavsiye edebilirim.
  • hazarRS kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Bende genelde o tarz sayfaları takip ediyorum. En son bir resimde gördüğüm giriş kapısını, bir projede uyguladım. Esinlenmek güzel şey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.