Şimdi Ara

instagram takipçi nasıl kasılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar instagram'da yeni bir bilgi sayfası açtım sıfırdan nasıl takipçi kasabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bot yazılım ile veya takipçi satın alarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-65F711D5E

    bot yazılım ile veya takipçi satın alarak.

    Eğer hesabın aktif olsun istiyosan bu yolları deneme . Çoğu hesap görüyorum takipçisi 10-100bin arası olan. Beğenilere bakıyorum 100-200 civarı. Hesap bildiğin ölü yığını oluyor.

    Başka sayfalara reklam yaptırabilirsin. İnsanlara takip isteği at davet amaçlı. Örnek vermek gerekirse biyografine takip istekleri davet amaçlıdır yaz bu tarz sayfalar görmüşsündür bu yolla takipçi kasılabiliyor.

    Hesabın aktif ve hızlı kasılsın istiyorsan bu yolları deneyebilirsin. Eğer ki aktif olmasın bot olsun dersen 100-200 liraya 100 bin civarı takipçi satın alırsın.

  • 2021de açılacak yaz 3 gün sonra bilgi sayfasına çevir 

  • zaten takipçi satın almakla keşfet veya reklam bölümüne düşüyor. oradan takipçi kasabilir.

  • google insta takipçi kasma yazıyorsun tüm sitelere tıklıyorsun giriş yapıyorsun hepsinden hakkını kullanıyorsun sonra şifreyi değiştiriyorsun yaklaşık bir gününü alır

  • instagramda nasıl bir bilgi sayfası oluyor onu anlamadım. bilgi kanalı açacaksan youtube var,tiktok var.

  • Yaptığınız işte emeklerinizin bosa gitmemesi veya urunlerinizin satılabilmesi icin gercek insan yani organik takipçi ihtiyacınız var. Oncelikle hedef kitlenizi belirleyin sonra iligli icerik geliştirin ve bir kactane paylasim yapın. Hedef kitlenize gore hashtag(heştek) yani etiket olusturmayi unutmayın. Hedef kitlenizden ornek bir sayfa bulup o sayfanin takipçilerine 15 saniyede bir bir kisiye takip istegi yollayın. Bu yazdiklarimi ne kadar sık yaparsaniz okadar cabuk buyursunuz. Hatta size onerebilecegim bir sey var kedi yazmis oldugum bir bot. Bu bot sayesinde belli zaman araliklariyla bellirlenmis hedef kitledeki kisilere istek yolluyor cok kullanisli ve tamamen acik kaynakli kod oldugu icin guvenilir. Kullanimida cok basit. Yazilan kodlari tarayicinizin consol bolumune yapışıyorsunuz. Bu sekilde tum gun acik bırakabilirsiniz herhangibi ceza yeme riskide yok bukadar. Daha sonra siz diger islerinizle ugrasabilirsiniz icerik hazırlama gibi.. bahsettiğim botu youtube linkindedir. Videoyu biraz kalitesiz cunku telefondan calistirdim botu. Kaliteli video olmasi icin bilgisayardan kullanmam gerekliydi neyse sonuç olarak is goruyor.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.