Şimdi Ara

INSTAGRAM SORUNSALI (Bİ' BAKIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • instagramda arkadaşımın kullanıcı adını arattığımda çıkmıyor, kendisine engelleyip engellemediğini sorduğumda bana engellemediğini söyledi. engellemesini gerektirecek de bir durum olmadı ayrıca. benim instagram profilime girerek engellemediğine dair ekran görüntüsü attı. bende engellemediğinden hala emin olmayarak size sormak istedim. nedir bu durumun aslı?

edit: website üzerinden profilin var olduğu görülüyor, sadece mobil uygulamadan arattığımda çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ǻlucard -- 25 Mart 2016; 0:17:52 >

• Sosyal medya kadar iğrenç bi şey yok, kuzenime takip isteği atıyorum kabul etmiyor sonra aa seni niye takip etmiyorum diyor takipleşiyoruz ertesi gün engelliyor. Başka bi kız telefonumu alıyor kendine takip isteği gönderiyor sonra kabul etmiyor Yeni tanıştığım anca birkaç saat takıldığım çocuk fotoğraf çekilip kardeşim diye snap atıyor Ne kardeşi lan ben sana uyuz olmuştum. Bi kız instagram'da başka bi kızın fotoğrafını görüyor, odayı stüdyoya çevirip aynı kıyafet, aynı makyaj, aynı pozla fotoğraf çekiliyor görseniz yüzde makyaj altta eşofman odanın içinde yarım saat o poz için uğraştı, buna bizzat şahit oldum Kız okula giderken sahilden geçiyor otobüsün içindeyken sabah koşusu diye check-in yapıyor. Daha benim şahit olmadığım neler neler vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 25 Mart 2016; 2:07:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SONY XPERIA™ Z5 | White

• her gece 12'de tost yerim.var mı ulan sorunu olan

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Sosyal medya kadar iğrenç bi şey yok, kuzenime takip isteği atıyorum kabul etmiyor sonra aa seni niye takip etmiyorum diyor takipleşiyoruz ertesi gün engelliyor. Başka bi kız telefonumu alıyor kendine takip isteği gönderiyor sonra kabul etmiyor Yeni tanıştığım anca birkaç saat takıldığım çocuk fotoğraf çekilip kardeşim diye snap atıyor Ne kardeşi lan ben sana uyuz olmuştum. Bi kız instagram'da başka bi kızın fotoğrafını görüyor, odayı stüdyoya çevirip aynı kıyafet, aynı makyaj, aynı pozla fotoğraf çekiliyor görseniz yüzde makyaj altta eşofman odanın içinde yarım saat o poz için uğraştı, buna bizzat şahit oldum Kız okula giderken sahilden geçiyor otobüsün içinde sabah koşusu diye check-in yapıyor. Daha benim şahit olmadığım neler neler vardır

Kardeş bi b.k anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Sosyal medya kadar iğrenç bi şey yok, kuzenime takip isteği atıyorum kabul etmiyor sonra aa seni niye takip etmiyorum diyor takipleşiyoruz ertesi gün engelliyor. Başka bi kız telefonumu alıyor kendine takip isteği gönderiyor sonra kabul etmiyor Yeni tanıştığım anca birkaç saat takıldığım çocuk fotoğraf çekilip kardeşim diye snap atıyor Ne kardeşi lan ben sana uyuz olmuştum. Bi kız instagram'da başka bi kızın fotoğrafını görüyor, odayı stüdyoya çevirip aynı kıyafet, aynı makyaj, aynı pozla fotoğraf çekiliyor görseniz yüzde makyaj altta eşofman odanın içinde yarım saat o poz için uğraştı, buna bizzat şahit oldum Kız okula giderken sahilden geçiyor otobüsün içinde sabah koşusu diye check-in yapıyor. Daha benim şahit olmadığım neler neler vardır

Kardeş bi b.k anlamadım.

O zaman yapıcak bi şey yok kardeş

SONY XPERIA™ Z5 | White

• Başka bir profilden arat. Hiç mi aklına gelmedi? Mail adresini sallayarak bir üyelik al kullanıcı adını ve sifresini sallama tabi. Direk giriş yap hesapla o şekilde arat.

RYZEN 7 7800x3D || ASUS ROG STRIX RTX 5070 OC || GIGABYTE B850M FORCE || XPG LANCER BLADE RGB 32 GB 6000 MHZ CL30 || THERMALRIGHT WARFRAME FROZEN PRO 360 MM || MLD M500 ULTRA 1TB SSD || MSI MPG A850GS PCIE5 850W 80 PLUS GOLD || ASUS A21 || KTC H27E6 27" 1 MS 2K IPS 300 HZ
  • Allah bu tür saçmalıkları kullananlara akıl fikir versin. Artık instagram, facebook vd. zımbırtıların verdiği zarar yararını geçti. 10 yaşındaki çocuktan tut 60 yaşındaki erkeklere-kadınlara kadar hep zehirlenmiş durumdalar. Yok o şunu engelledi yok fotomu niye beğenmedin yok onun hayatı çok lüks benimki niye öyle değil gibi saçmalık sürüsü dolu. Yaşamın kişiselliği(özel oluşu) gittikçe zayıflıyor. İnsanlar şizofren olmuşçasına bunlara bağlanmış durumda. Yazık gerçekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CurtisHype kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelmediğinden değil. Yani bu durumun tek açıklaması 'beni engellemesi midir?' ya da değilse de nedir?.. Çok saçma ulan. :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşın seni trollüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.