Şimdi Ara

Instagram özel mesajları web uygulamasına da getirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sosyal ağ platformları arasında en önemlilerden birisi haline gelen Instagram, etkileşimi arttırmak için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Şimdi de web uygulamasında özel mesaj testleri başladı.


     


    Testler başladı


     


    Instagram ilk dönemde doğrudan mobil platformlara önem vermiş ve web platformunu geri planda bırakmıştı. Yavaş yavaş gönderileri görebilme, yorum yazabilme, beğenme, fotoğraf yükleme, IGTV ve paylaşma gibi pek çok özellik web uygulamasına eklendi.


     


    Ayrıca Bkz.AirPods kulaklıklar dönemine göre Apple’ın en çok satan ikinci ürünü oldu

    Bununla birlikte uzun süredir özel mesaj özelliği web uygulamasında eksikti. Sızdırılan görseller Instagram’ın bu konuda da çalışma yaptığını gösteriyor. Uygulama hem web hem de mobil web sürümlerinde özel mesaj göndermeye olanak tanıyacak.


     


    Instagram’ın bu hamlesi Facebook’un tüm platformlarındaki mesajlaşma modüllerini bir araya getirme projesinin adımlarından olabilir. Instagram hali hazırda Direct adında bağımsız bir mesajlaşma uygulamasını da test ediyor.


     







  • Aman ne büyük bir girişim sapık veled dolu kullanmıyorum o yüzden takipçi kascam diye +18 sayfa aciyor resim yüklüyor türkü cavuru şaka gibi

  • Güzel olur telefonu şarjda kullanmaktan kurtarır. Masaüstünü mobilden çıkarsalar daha iyi olacak. Masaüstünde giriyorum hiç bir artısı yok. Mobilden daha kötü özellikleri kısıtlı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.