Şimdi Ara

Instagram Hikayeler'e yeni özellikler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Instagram'ın kullanıma sunduğu günden bu yana oldukça rağbet gören Hikayeler özelliği sürekli gelişiyor. Şirket son olarak bu özelliği birkaç yenilikle güncelledi. Eğer Instagram Hikayeler özelliğini kullanıyorsanız, yeni gelen bu işlevsel özellikler ilginizi çekebilir.

     


    Hikayeler bir dizi yeni özellikle güncellendi


    Hikayelerde sunulan yeni özelliklerden biri de kullanıcıların sordukları sorulara, Instagram müzik kitaplığından seçilebilecek şarkılarla cevap verebilme özelliği olarak göze çarpıyor. Örneğin takipçileriniz şarkı önerisi isteyebilir ve siz şarkının ismini yazmak yerine onlara direk şarkıyı dinletebileceksiniz.


    Ayrıca Instagram'ın canlı yayın özelliğini kullanıyorsanız eğer, burada da artık soru cevap özelliğini kullanmanız mümkün. Bunlara ek olarak bir de geri sayım sayacının geldiğini belirtelim. Artık arkadaşlarınızın takip edebilmesi için herhangi bir olay için geri sayım oluşturabileceksiniz. Bu geri sayımdan haberdar olmak isteyen herkes, zaman sona erdiğinde bildirimle durumdan haberdar olabilecek. Tüm bu yeni özellikleri kullanabilmek için Instagram'ın en son sürümüne sahip olduğunuza emin olun.

      







  • Önce storye atılan videoların 144p sorununu düzeltsinler.

  • Hikayelerden reklamları çakıyorlarya o yüzden çok önemli onlar için

  • Son sıralar çok güncellediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.