Şimdi Ara

İnstagram hesabımıa giriş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bundan bir ay önce Instagram hesabıma giriş yapılmış, yapılan paylaşımlardan dolayı arkadaşım uyardı öyle fark ettim, hemen açtım şifremi değiştirdim ve yapılan girişi kaldırdım Mısır'dan bir yer gösteriyordu. Ama bende iki faktörlü doğrulama açıktı hiç uyarı ya da mail sms gelmedi. Her şeyi düzelttim ben aynı akşam aynı şey Facebook hesabıma oldu onda da doğrulama açıktı hiç sms gelmedi tabii. Face'den gelen mail hesabımın kısıtlandığı yönündeydi şüpheli işlemden dolayı hesabımı kapatmışlar da kimlik doğrulama istedi. Sonra face'im açıldı ama 30 gün kısıtlama var diyordu. Bu olduğu sırada Instagram'a baktım hesaptan çıkış yapılmış ve o gün bu gündür Instagrama ulaşamıyorum. Her türlü yöntem işe yaramıyor şifre sıfırla diyorum "kullanıcı bulunamadı" diyor. Mail, kullanıcı adı, telefon numarası hepsi için aynı şeyi söylüyor. Sadece tarayıcıdan şifre sıfırla kısmına telefon numaramı yazarsam şifre sıfırlama linkini sms'le gönderiyor onda da "bu bağlantı tek kullanımlıktır" hatası veriyor.


    Facebook'taki kısıtlmadan dolayıdır diye düşünüp 30 gün bekledim ama yok hala aynı şey. Defalarca mail attım hiç birine dönüş yok, bu hesap benim için çok önemli ne olur bir şeyler bilen varsa yardım edin.


    Bu arada dün yeni bir hesap açmaya çalıştım onda da kullanıcı adı ve mail kullanıldığı için yeni hesap da açamıyorum böyle bir paradox işte.


    İnstagram hesabımıa giriş yapamıyorum







  • kayıt oluşturmanı tavsiye ederim

  • O nedir nasıl oluyor?

  • İnstagram uygulaması üzerinde form gönderebiliyorsun ya da selfie videosu göndererek hesabını açtırabilirsin. Aşağıdaki linkten yardım alabilirsin.



    İnstagram hesabımıa giriş yapamıyorumTeknoDestekyoutube
    Kapatılan Instagram Hesabı Nasıl Açılır konusunda en kısa çözüm yolunu sizinle paylaşıyoruz. Ayrıca İnstagram Hesabım Donduruldu Açılmıyor konusunda da aşağıdaki bağlantıdan destek hattına ulaşarak müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Canlı Teknoloji Destek Hattı : http://11858.callfix.com.tr TeknoDestek, hem özel hem de iş hayatınızda kullandığınız tüm teknolojilerle ilgili karşılaştığınız soru ve sorunlara; tek noktada destek sunan bir Teknoloji hizmetidir. Web Sitemiz: http://teknodestek.com.tr Facebook Takip: https://www.facebook.com/teknolojidestekhatti En yeni teknoloji lerden haberdar olmak için takipte kalın kanalımıza abone olmayı unutmayın ! #instagram #teknoloji #11858 #TeknoloDestekHattı
    https://www.youtube.com/watch?v=zXzTvgJT_sI
  • Silinen hesaplar geri alınmıyor yada askıya alınanlar bende uğraştım alamadım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.