Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl 35 -- 26 Şubat 2021; 4:41:24 >



  • insta fln bunlar ÖZGÜVENSİZ ergenlere göre iş. Ben sizin yaşınızdayken (2002 - 2004 dönemi) dışarıdan eve gelmiyorduk. Hep bir yerlerde, eğlence mekanlarında, disko vb. ve arkadaş evlerinde takılıp sabahlıyorduk.

    Şimdiki nesil çok şanssız döneme denk geldi. ACIYORUM. Sosyal medya boş iş. Ben ne face ne twit ne inst kullanırım. Bunlara ihtiyacım yok olmadı da. Gerçek hayat dışarıda, çevrede, insan arasında yaşanır. Sanal alem bir hayal ürünüdür ve size hiç bir önemli anı katmaz, kazandırmaz. Tecrübe önemlidir anı yaşamak lazım o da gençken olur. Gençlik, o heyecan 1 kez yaşanır. Yaş ilerleyince pek heves kalmıyor ve pek çok şey anlamsızlaşıyor çünkü hayatın gerçeklerini derinden ögrenmiş oluyorsunuz ama tercübe ettiğiniz sürece, yoksa 1000 yıl yaşasanız değmez.

    Gençliğinizi yaşayın (tabi buna müsaitseniz). Sonra yaşlanınca (35 - 36 yaşlarında) benim gibi asosyal olsaniz bile umurunuzda olmayacak çünkü bir şeyler yaşamış olacaksınız ve asosyallik sizi pek etkilemeyecek.

    SEX yapmadan sakın yaşlanmayın, gençliğiniz heba olur. Sonra vakti zamanında niye yapmadım diye çok pişman olacaksınız. Her şey vakti zamanında olur, geçikince bir anlamı kalmıyor (sözüm 18 - 25 yaş gençlere).
  • Profiline photographer yaz, git bir iki doğa, çiçek, böcek fotoğrafı çek, eline yalandan bir dslr alıp bankta oturduğun ağzın, yüzün belli olmayan gölgeli bir fotoğrafını da profil fotoğrafı yap hayırlı olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 17 Ocak 2021; 15:2:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

    Profiline photographer yaz, git bir iki doğa, çiçek, böcek fotoğrafı çek, eline yalandan bir dslr alıp bankta oturduğun ağzın, yüzün belli olmayan gölgeli bir fotoğrafını da profil fotoğrafı yap hayırlı olsun

    Hocam mantıklı dediğiniz ama arkadaşlarım yine tanımıyor. Bir süre sonra takipten çıkıyorlar. Foto çekilme korkumu yenmem lazım.

  • Hocam profiline akp reis sevdalısı yaz profil fofosunuda tayyip yap
  • hocam çekil ya utanma nolacak ki? orada herkes mükkemmel tipler olmak zorunda değil, sosyal medya orası. ha tabii reklam alayım para kazanayım diyenler güzel görünmeli ama sıradan kullanıcı olarak öyle bir zorunluluğun yok :)
  • Benim de yok gurur duyuyorum instagramım yok diyince otomatik havalı ve cool oluyorsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-457D3B66B

    Benim de yok gurur duyuyorum instagramım yok diyince otomatik havalı ve cool oluyorsun.

    Tam aksine ortamlarda instagram soruyorlar karşılıklı takipleşiyorlar. Sana sıra gelince benim yok deyince uzaylı görmüş gibi bakıyorlar sana :) Devir sosyal medya devri.

  • DrESB D kullanıcısına yanıt

    İşte hocam liseden beri pek alışkın olmadığım için fotojeniklik sıfır :) Bir de iyi görünmek isteyince hepden gidiyor.

  • benimde yok. ne utanıyorum ne utanmıyorum.
    leş instagram tayfasından uzak olduğum için mutluyum.
    ama bir yandanda lisedeki arkadaşlarımla falan bağım tamamen koptu.
    instagram hesabım olsa hala bir bağım olabilirdi.
    mesela bi kız vardı lisede. şuan instagramım olsa nude falan atardık belki birbirimize bilemiyorum, güzel olurdu.
    ilişkilerin tamamen sosyal medyadan doğduğuu bir devirde instagramın olmayınca yalnız kalma ihtimalin çok yükseliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam bütün hissettiklerimi yazmışsın. Bir süre sonra yalnızlaşıyorsun çünkü bütün tanıdıkların insanlar orada oluyor.

  • Anıl 35 kullanıcısına yanıt

    Sosyal medya escortluğun modernize edilmiş legal hali.

  • büyük sıkntı keşke lisede açsaydım birazcık takipçim olurdu onda da milletin 500-600 takipçisi varken benim az takipçim olacak hiç bulaşmiyim diye açmadım aslında tanıyıp tanımadıgı herkesi eklio millet okuldan mahalleden fln herkese istek atardım kim dönerse 100 takipçi kasılırmış öyle şuan bitik durumdayım takiplicegim adam bile yok

  • Benimde twitter hesabım yok eskiden bende öyle hissediyordum sanki twitter kullananlar daha donanımlı insanlarmış gibi ama alakası yok boş şeyler işte..

  • Anıl 35 kullanıcısına yanıt
    Onların bunu garipsemesi bir şey ifade ediyor mu senin için? Benim de arkadaşlarım çok kez ısrar etti kullanmam için ama ben istemiyorum ve kimsenin ısrarı ya da garipsemesi fikrimi değiştirmeyecek. Eğer gerçekten arkadaşların için açıyorsan takma kafana aç gitsin, zaten arkadaşın olan adam fotojenik değilsin diye takip etmemezlik etmez. Gt konusundan bahsetmişsin, hesabı arkadaşların için açıyorsan geri kalan insanları ne yapacaksın? Dediğim gibi çok özeniyorsan ya da istiyorsan aç gitsin ama kullanmamak çok daha mantıklı bir seçenek.
  • Benimde yok çok doğal
  • Aynı durumdan muzdarip onlarca adam var burada. Açın bir konu yazsın herkes instagramini takipleyin birbirinizi. İcraat yok icraat !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MadeGuy kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle. '' Neden asosyalim ? '' diye konu açsam 100 cevap gelmişti bile. Ama iş icraata gelince 10 cevap gelmedi.

  • Git dışarı da en basit manzara da şapkalı bir profil fotoğrafı at yeterli. (Erkeğin evde atması güzel durmuyor)


    Uzaktan selfie yap kendine yada başkasına çektir. İlla çok fotoğraf atmana gerek yok.



    İlk okul, lise, üniversiteden görüştüğüm tek 1 kişi bile yok. İnsanların %95i böyle zaten. Sadece insanlar hobilerinin olduğu yerdeki arkadaşlarıyla görüşüyor yada iş yerinde ki arkadaşlarıyla. Kimse görüşmüyor okul arkadaşlarıyla merak etmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 17 Ocak 2021; 16:30:59 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.