Şimdi Ara

Instagram, gönderiler arasında tıklayarak geçiş yapılmasını sağlayan özelliği test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Popüler sosyal medya platformu Instagram'a her gün yeni bir özelliğin eklendiğini söylemek hiç de yanlış olmaz. Uygulamaya şimdi de Hikayeler bölümünden esinlenilerek, gönderiler arasında ekrana tıklayarak gezilmesini sağlayan yeni biz özellik geliyor.

     


    Hikayeler'deki gezinme şekli gönderilere geliyor


    Hiç kuşku yok ki Instagram platformunun en çok ilgi çeken bölümü kullanıcıların Hikayeleri diyebiliriz. Snapchat'ten esinlenilerek tasarlanan bu bölüm, gönderilerden daha fazla ilgi görüyor ve Instagram buradaki pratik gezinme sistemini, standart gönderilere de getirmeye çalışıyor.


    Supratesek Bose adlı Instagram kullanıcısının farkettiği bu özellik şu an test aşamasında ve yakında tüm kullanıcılara sunulacak. Ancak yeni özelliğin şöyle bir handikapı da var. Zira gizli takip ettiğiniz veya gönderisini beğenmeyeceğiniz kişilerin profillerinde gezerken, gönderileri atlamak için ekrana çift tıklamamaya özen göstermeniz gerekiyor.

      







  • Her 3 postan birisi reklam, hikayelerde bile reklam

  • Kılıf yıpranmış önce onu değiştirsin.
  • Takip etmediğin hesaplarda gezerken gönderiyi beğenme işleminden önce onay istesin. Çift tıklamayla hemen beğenmesin. Çift yerine üç tıklamayla beğenme seçeneği sunsun vs..

  • Afyonteam kullanıcısına yanıt
    e ne yapsın kardeşim herşeye bi isyanınız var nasıl forum burası ya her haberde yok öyle olmasın böyle olmasın kardeşim bu adam uygulamadan para kazanacak ki bir anlamı olsun kıçı kırık işletmeler instagramda sabahtan akşama kadar reklam yapıyorlar sahibi yapınca her 3 posttan birisi reklam
    Valla enteresan insanlar dolu bu forum ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.