Merhaba yakın bir zamanda bir sayfa açıp e-ticaret yapmak istiyorum. Kıyafet, aksesuar, dekoratif ürünler gibi. Ancak isim konusunda tıkanıp kaldım. Bundan önce bulduğum isimler ya alınmış yada sonradan hoşuma gitmedi. İstediğim şey akılda kalıcı, telafuzu kolay ve bir marka ismi gibi gözükmesi. Önerilerinize açığım şimdiden teşekkür ederim. Not : Şahıs şirketi kurup yasal faturalı olarak açacağım. 29 yaş altına 3 yıl vergi muafiyeti ve 1 sene bağ-kur muafiyeti var ek olarak mükellef gibi sitelerde muhasebeci ve şirket kurulum masraflarınızı yarıya düşürebilirsiniz. Not 2: Neden instagram derseniz trendyol gibi sitelerde komisyon oranları oldukça yüksek ve yüzlerce satıcı arasında kendimi öne çıkarmam oldukça zor ve masraflı oluyor bu yüzden küçükten büyüğe gitmek istiyorum o yüzden önce instagram sonra kendimi döndürebildiğim noktada trendyolu düşünüyorum. Not 3: İsim bulmak gerçekten zor birşeymiş şimdiden herkese teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpel Von Stiltskin -- 3 Haziran 2021; 22:13:27 > |
Bildirim