Şimdi Ara

İnstagram Değişen Algoritması Hk. 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Son 1-2 aydır instagramda farkedilir değişiklikler var. Araştırdığım kadarı ile algoritma değişmiş ve eskisi gibi ne hashtagler çalışıyor ne keşfet bölümü ne de anasayfanız... İşin kötü tarafı yapılan tüm değişiklikler kullanıcıların aleyhine. Yani instagram bir çeşit devlet kurumu kimliğine bürünüp birçok konuda kurallar kısıtlamalar getirmiş.

    Eskiden bir hashtag paylaşır paylaşmaz ona bağlı onlarca beğeni düşerken şu an tık yok neredeyse. Paylaştığınız bir gönderiyi sizi takip edenlerin %10'u görebiliyormuş ve eğer bu yüzdelik kısım iyi tepki verirse gönderiye ona göre daha çok kişiye gösteriliyormuş. Saçmalığın daniskası yani... Kime göre neye göre bu belirlendi anlamadım. Yani birine ilginç gelen bir gönderi başkasına alakasız gelebilir. Keşfet bölümü için kullanılan onlarca hashtag de artık işe yaramıyor aksine spam hesap olarak görülüyorsunuz ve sizi bir çeşit spam hesap havuzuna dahil ediyorlar anladığım kadarı ile.

    Velhasıl kelam berbat etmişler şu an.. Bu konuda detaylı bilgisi olan ve bu saçma kuralların üzerine çıkılmasını sağlamayı bilen varsa yazsın konuşalım değerlendirelim.

    İyi forumlar.







  • Güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.
  • Bizim burdan konuşmamız bir şey değiştirmez. Zuckerberg nasıl isterse öyle davranıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.