Şimdi Ara

Instagram, ana akışa tavsiye edilen gönderiler eklemeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 800 milyonu geçen kullanıcı sayısıyla en büyük sosyal ağlardan birisi haline gelen Instagram, daha agresif bir reklam modeli benimsemeye başladı. Platform bu hafta kullanıcı ana akışında önemli bir değişikliğe imza attı.


     


    Pasta büyüyor


     


    Kullanıcılar tarafından da gündeme getirilen yeni değişiklik elbette reklamla ilgili. Bundan böyle kullanıcıların ana akışında Tavsiye Edilen Gönderiler adı altında gönderiler önerilecek. Bu gönderiler takip ettiğiniz diğer hesapların beğendiği içerikleri temel alacak.


     


    Ayrıca Bkz.iPhone X ile yüzünü görünmez hale getirdi

    Daha önce gönderi veya hesap önerileri Keşfet kısmında karşımıza çıkıyordu. Ana akışa alınması ile birlikte artık tavsiye edilen gönderiler daha önemli hale geldi. Zira kullanıcının gözünden kaçması imkânsız. Elbette buraya reklam vermek Keşfet kısmına göre daha pahalı olacaktır.


     


    Kullanıcıların kafasını karıştırmamak adına gönderi önerileri ayrı bir pencere içerisinde yer alıyor ve toplamda 4 veya 5 tane olarak sıralanıyor. Benzer gönderi önerilerini diğer sosyal ağlarda da sık sık görüyorduk. Bu gönderilerin devre dışı bırakılması mümkün değil. Bu haftadan itibaren güncelleme tüm platformlara sunulacak. 


     







  • Reklamları iyice gözümüze sokacak yani.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    Reklamları iyice gözümüze sokacak yani.

    Reklam gibi değil. Daha çok senin takip etmediğin ama takip ettiğin kişiler arasında popüler olan kişilere ait gönderiler karşına çıkıyor. Aynı keşfet bölümü gibi.
    2 hafta falan oldu geleli.
  • Ne bekliyordunuz ki ? Ticari firma bunlar para kazanması gerekiyor yoksa var olamazlar

  • REKLAM!


    Ne ilginç bir olgudur bu.

  • Siz haberleri uygulama kullanırken fark edince mi yapıyorsunuz? neredeyse 10 gündür bu muhabbet var. belki daha eskidir de ben de fark etmemişimdir.

    ayrıca reklamla alakası yok durumu. takip ettiğin ve beğendiğin gönderilere göre belki bunları da beğenirsin diye öneri getiriyor.

    Bir nevi keşifte karşına çıkan fotoğrafların sahiplerini gösteriyor.
  • o bende de oluyo yaa
  • Heryeri reklam doldu zaten.

  • Keşfetmek istersem keşfet bölümüne giderim. Ana sayfamda olmasını istediğim kişilerin fotoğrafları bulunuyor, oysa instagram şimdi kendi kafasına göre fotoğraflarla dolduracak. Yakında bizim adımıza başka kullanıcıları da takip ettirmeye yönelik bir müdahale gelirse şaşırmam. Bu yeni özellik hiç iyi olmadı hem de hiç, düşünün yediği yemeğin fotoğrafını paylaşan türde ki kullanıcıları takip etmiyorsunuz ama zamanla ana ekranda bunlardan doluvermiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 29 Aralık 2017; 22:24:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.