Şimdi Ara

Instagram alışveriş için yeni bir uygulama geliştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Instagram'ın sahibi olan Facebook gözünü E-ticarete dikmiş durumda. The Verge'nin raporuna göre Instagram, tamamen bağımsız ve sadece alışverişe odaklanmış yeni bir uygulama geliştirmeye başladı. IG Shopping olarak adlandırılması beklenen yeni uygulama ile, kullanıcılar takip ettikleri satıcıların yayınladığı ürünlere göz atabilecek ve dilerlerse Instagram üzerinden satın alabilecekler.

     


    Uygulamanın adının IG Shopping olması bekleniyor


    Son birkaç yıldır Instagram'ın, küçük veya büyük mağazalar tarafından adeta bir satış kanalı olarak kullanılmasının, dev sosyal medya platformunun iştahını kabartmış olduğunu söylemek yanlış olmaz. Instagram'ın Haziran ayında başlattığı video platformu IGTV'den sonra ikinci projesi olan IG Shopping'in de önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor.


    Aynı zamanda E-ticaret sitelerine de rakip olabilecek IG Shopping'de isteyen herkes mağaza açabilecek mi? Instagram'ın komisyonu ne olacak? Sistem nasıl işleyecek? Bu tarz sorular kafaları kurcalarken, Instagram'ın henüz konu ile ilgili olarak resmi bir açıklama yapmadığını da belirtmekte fayda var.

      



  • harici olursa iş yapmaz. instagram'a entegre edeceklerdi sözde. harici uygulama yapıp prim kasma peşindeler ama tutmaz.

  • Letgo yu satin alsinlar işte... gordugum en leş uygulama. En son kullanilmiş çorap satiyorlardi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.