Şimdi Ara

Insidious: Chapter 3 (2015) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Film, bugün itibariyle ülkemizde vizyon dedi.
  • 1-2. filmleri çok iyidi bunu merak ediyorum.
  • İzleyen yokmu?
  • fragmanı saglam ilk 2 filmi aratmaz gibime geliyor yarın gideceğim
  • Bugün gidiyorum bu filme. Yorumlarımı paylaşırım izledikten sonra.
  • Özellikle , 1. ve 2. filmle karşılaştırırsanız güzel olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cezaalp

    Özellikle , 1. ve 2. filmle karşılaştırırsanız güzel olur

    Maalesef 1 ve 2. filmi izlemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetmen koltuğunda James Wan'ın olmadığı bariz ortadaydı :/ arkadaşım çok korktu ama ben daha korkunçlarını izlediğim için bende pek etki yaratmadı
  • retkitosman kullanıcısına yanıt
    İlk 2 filmine göre nasldı?
  • İlk filmi çok beğenmemiştim şu flash tv'den çıkan şeytandan dolayı.Ama ikincisi mükemmel gerek gerilimi gerek birinci filmle bağlantıları falan çok iyi yakalamış adamlar.Bu filmden pek bir umudum olduğunu söyleyemem oyuncularda değişmiş sıradanlığı geçmeyecek bir film olacağını düşünüyorum.

    Birde artık korku filmleri çok baydı.Öyle hiç beklemedeğin bir anda bir varlığın çıkması yada kaçış maçış falan millet bundan tatmin olmuyor artık.Kurgunun çok iyi olması gerek.İnsidious 2 ve Sinister çok başarılıydı bu konuda.
  • İlk 2 film korku filmi seven biri olarak bende yeri çok ayrı olan ve başarılı bulduğum filmlerdir. Astral seyahati konu alışı bu olguyla ilgilenen beni bu seriye daha ilgili hale getirdi. Bugün 3. filmi de izledim sonunda. Yorumuma gelirsek;

    Gerçekten korkuttu... Korku filmlerinin birincil amacı budur ve bu görevini layığıyla yerine getirdi bana göre. Tek kotu yanı bunu yalnızca "ani" sahneler ile yapmasıydı. Belki de diğer iki filmden alıştığımız için astral seyahat ile gittikleri o "Ruhlar Bölgesi" tek başına o kadar da korkutucu gelmedi bana. Yeni yönetmenimiz de bunun farkında olacak ki böyle bir yönteme başvurmuş. Bu ani sahneler beni çok gerdi, çoğu zaman ellerin yüzümde izledim filmi.


    Filmde hoşuma gitmeyen saçma sahneler de yok değildi. Elise'in yardımcıları diğer iki filmde de eğlenceli ve bizi o gerginlik içinde biraz olsun ferahlatan karakterlerdi. Ama Elise öyle değildi. Ve çok ciddi olunması gereken anlarda espri yaptı, bu Amerikan filmlerinde en uyuz olduğum şeylerden biridir maalesef. Ona musallat olan kadınla 2. karşılaşmasında itip yere düşürdükten sonra "Come on Bitch!" deyişi çok absurdtü. Ve evet ruhlarla bu şekilde itmeli kakmalı vurmalı koşup üzerine atlamalı ucan tekme atmalı fiziksel temaslara girmesi de çok saçmaydı. Ve kızımız... Çatır çutur, henüz tam olarak iyileşmemiş kirik bacaklarının üzerinde kemiklerini çatırdatarak yürüdükten sonra hiçbirşey olmamış gibi ayine katılması, hadi o zaman baygındı diyelim, ayıldıktan sonra da annesiyle ilgili duygusal konuşmaya gayet sakince kırık bacaklarıyla "bağdaş" kurmuş olarak katılması gerçekten saçmalık ötesiydi... Babasının üst katta adamın ayak izlerini gördüğü aksam yanı kizin boğazını ilk sıktığı akşam, kızını yalnız uyumaya bırakması falan. Daha yazabileceğim çok şey var aslında.


    Spoiler butonu içinde bahsettiğim saçmalıklar dışında bu korku filmi klişeliği ve yokluğu içinde izlenebilir iyi bir film olmuş, tavsiye eder yukarda bahsettiğim şeyler hakkında izleyen diğer arkadaşların görüşlerini öğrenmek isterim. Herkese iyi günler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3. filmi beğendim ve bana kalırsa en iyi, gittikçe bozulma olmayan korku filmi üçlemesidir.

    Bu arada ruhların makyajlarındaki değişmeler hiç hoşuma gitmedi, mesela 2. filmdeydi sanırım bir ruh "how dare you" diyerek tokat attığı bir sahne vardı ve o makyaj nedeniyle verdiği etkiyi hiç bir filmde görememiştim. Son filmde ise ruhlarda bu tarz makyaj ve görünüm yoktu.
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    @ka-tet aynen , o 2. filmdeki kadının evde dolaşması , millete görünmesi filan beni çok germişti , acaba nereden çıkacak ne yapacak diye

    Alttaki yorum ağır spoiler içermektedir

    @Curimo sanada katılıyorum , o elisenin salak saçma koşum milletin üstüne atlaması zıplaması filan çok saçmaydı . Ama sevdim önceki filmlerle bağlantı kurmasını , o kırmızı yüzlü canavar(ilk filme göre daha güzel makyaj yapmışlar) , siyahlı kadın filan bunlar iyiydi . Sürekli ani çıkışlar oldu , aslında fenada değildi , 2 kere yerimden zıpladım . Pek gerilme olmadı bu filmde , 2.filmde bahsettiğim gibi o kadının evde dolaşması , ilk filmde kadının evde çocuk gibi birşey görmesi onu takip etmesi gerilim yaşatmıştı , acaba nerden çıkacak nasıl çıkacak gibi şeyler düşünürken bu filmde bunu yaptırmadan pat diye çıkarttı . Beklenmedik şekilde pat diye çıkarttılar , mesela filmin başında araba çarpması , birde şu dolabı açarken kız arkalarında belirdi ya orda havaya uçtum .




  • Bana göre ilk iki filmden daha gerilimli daha korkutucuydu her şeyi güzeldi beğenmediğim tek nokta yok diyebilirim. Zaman olarak ilk filmin öncesini konu alıyor. Korku filmleri arasında en çok sevdiğim seri haline geldi. Umarım 4,5... diye gider seri :)
  • Filme geç de olsa gittim. Ani sahneler dışında açıkçası pek korkmadım. 6/10
  • Filmi başarılı buldum gayet güzeldi fakat pek korktuğum söylenemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 filmdeki ismini unuttuğum abimizi aradım açıkcası, sevdiğim bir oyuncudur. Ama bu filmin ilk 10 dk sı hariç gayet iyiydi. Ama yine aynı şeyler oldu. İlk 2 filmde zaten yeterince bu tarz sahnelere doydum. Kötü değil hiçbir şekilde ama ilk 2 filme birşey katamamış. Yinede beğenerek seyrettim, yer yer gerildim. Ha başroldeki kızda çok güzeldi, korkuyu bıraktım kıza baktım.
  • Filmi az once izledim ve begendim.

    Kendini izlettiren ve yeri geldiginde geren sahneler var. Ikinci filmin kaldigi yerden devam etmiyor buyuk olasilikla yeni dorduncu filmde oradan yeni bir hikaye ile devam edecekler.

    "Nefes alamayan adam" cok iyi dusunulmus. Bana Japon filmlerindeki hayaletleri andirdi ama daha itici ve urkutucu bir havasi vardi.

    Dorduncu film icin pusuya simdiden yattim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çince altyazılı olanımı izlediniz
  • Ilk filmde hiç korkmadim
    Ikinciyi izlemedim
    Bu filmi cok oneriyorlar bakalım 2 ve 3u ard arda izleyeceğim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.