Şimdi Ara

İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
11.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tabi canım dışarıda milli araç dolu. Hem vergiden muaf hem ucuz.

    Milli uçaklar göklerde... Millet refah içinde.

  • mirate M kullanıcısına yanıt

    ama yani cumhuriyet tarihi en önemli Adamı bence selçuk bayraktar değil.

    Cumhuriyet tarihinin en önemli adamı

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk tür.

    siha ve iha yapmış çalışkan bir insan Allah yolunu açık etsin. Başarılarının devamını dilerim

    Teknoloji alanında dünyayı sarsan bir başarı mesela 5g teknolojisini bulan geliştiren

    Prof. Dr. Erdal Arıkan var. Şuan bütün dünyayı değiştiriyor.

    yada kanserli hücrenin DNA haritasını ortaya çıkaran Aziz Sancar

    bu da dünyayı değiştirebilen bir şey sanırım.

    savaş uçakları dünayı değiştirebilir mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 18 Mart 2022; 19:39:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 li en dandik yumurta binde 23.90 TL şahlanıyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt

    Yumurta ile insansız uçağın ne alakası var?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski Açık Sarı Desene kullanıcısına yanıt

    sanırım insansız uçak yapılınca tavuklara ihtiyaç kalmayacak diye korkuyor.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Milletin atom bombasi var. Yaninda Bayraktar ne ki. Koca Şehri ülkeyi uçurur deyip. Telefon bilgisayar buğday uretilmeli demek :)) Haklisin bir elimizde laptop bir elimizde cep telefonu bugday ambarina saklaniriz . Atom bombasi bize zarar veremez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında hersen o yumurta ile başladı.
    Bu kardeşinizin bir yüzüğü var eğer bir yumurta 3 TL ye geldiyse memlekette sen nükleer yapsan ne işe yarar , eski Sovyetler e bak ekonomi vs onda atom bombası var ne işe yarar .
    Yumurta 3 TL aslında bir. Kaşık Yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanatları takılmış şekilde resmi KIZILELMA

    İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldi
    İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldi
    İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldiSelçuk Bayraktartwitter
    “📸 #CEZERİ ✈️🚙 Bayraktar Mini İHA ✈️ Bayraktar TB1 ✈️ #BayraktarTB2 ✈️🚀 Bayraktar #AKINCI ✈️🐳🚀 Bayraktar #KIZILELMA ✈️🚀🍎”
    https://twitter.com/Selcuk/status/1508092263490068492?cxt=HHwWmIC53Yz76O0pAAAA
  • virtiöz V kullanıcısına yanıt

    Ne kadar kudursanız da bu yapılan silahların reklamı yapılacak. Siz burda istediğiniz gibi algı yapıp 3-5 oy da olsa nasıl devşiririm derdindesiniz. Biz sustukça meydan size kalıyor. Madem hoşuna gitmiyor ne işin var savunma sanayi forumunda troll?

  • QuantumMechanix kullanıcısına yanıt

    Kuduranın kim olduğu yorumundan belli.Forum babanızın forumumu aktrol.

    Belli ki saraydan mamalanıyon.Dün üye olmuşsun trollük yapmak için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtiöz -- 30 Mart 2022; 8:8:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtiöz V kullanıcısına yanıt

    Aynen dün üye oldum, sana mı soracam? Babanın malı mı bu forum? Şu yazdığın bomboş ve cahillik akan mesaja cevap vermeden duramadım :) Burayı da kripto troller basmış. Kudurmasan, ağzından salyalar akıta akıta gelip savunma sanayi forumunda yapılan iyi işleri gölgede bırakmaya çalışmazsın. İstiyorsun ki biz susalım, yapılan iyi işleri söylemeyelim ki siz yuvarlak masa şovalyeleri gelecek seçimi rahat rahat kazanın :) Öyle bir şey olmayacak. Sen gelip alakasız alakasız savunma bölümünde siyaset yapacağına kendi çöplüğüne git. Bak illa ki siyaset konuşmak istiyorsan, aynı zamanda dürüstte bir insansan şuna bir cevap ver :

    İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldiYekvücutyoutube
    -PKK'nın 28 kişiyi katlettiği saldırı sonrası terör örgütünü korudu. ‬ ‪-PYD'ye terör örgütü demedi. ‬ ‪-Afrin harekâtına karşı çıktı. ‬ ‪-YPG'ye kefil oldu. ‬ ‪Tepki gösteren şehit yakınlarına terörist diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü PKK'ya verdiği desteği hatırlatıyoruz!
    https://www.youtube.com/watch?v=7VCCdPKyyqQ&ab_channel=Yekv%C3%BCcut

    Neler var neler. Adam diyor ki: Terörist bile olsa onları vurmamamız lazımmış, peki niye? Çünkü ellerinde silah yokmuş :D YPG-PYD terör örgütü değilmiş ve daha neler neler. Rezalet.


    Edit: İmla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuantumMechanix -- 30 Mart 2022; 15:58:22 >




  • QuantumMechanix kullanıcısına yanıt

    Senin gibi bir zır cahille yazışmayı bile kendime bir zül görsemde kaşındığın için kaşıyayım madem.

    Videonun neresinde hangi açıklaması suç teşkil ediyor.Onlarca videodan cımbızladıkları halde bir suç çıkaramamışlar ama kendinizi rezil etmek için gayret ediyorsunuz ama olmuyor çıkmıyor

    Ha diyelimki Kılıçdaroğlu bir suç işledi;bu Demirtaş'ı içeri atan hakimi savcısı yokmu bu devletin?

    Ama ben sana taptığın adamın onlarca suçunu buraya belgelerim

    Vidoyu eklediğine göre tam bir Ahaber trolüsün.

    Meydanı boş bırakmayın tabi.Rezil olmaya devam edin Sizi rezil etmeye devam edeceğiz.Ve hastalıklı zihniyetiniz bir daha gelmemek üzere yok olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtiöz -- 30 Mart 2022; 20:21:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtiöz V kullanıcısına yanıt

    Hiç sıkma canını, biz sizi 20 yıldır kaşıyoruz ve kaşımaya da devam edeceğiz. Fondaş medyadan duyduğu şeyleri ezberleyip burda ötenden daha cahil kim olabilir? Sana cahil diyorum sen bana zır cahil diyorsun :) Coçuk musun sen?

    Şimdi gelelim suç konusuna. Ben suç teşkil ediyor mu dedim yoksa beynindeki düşünme ve anlama mekanizmasında sorun mu var? Yoksa meseleyi başka yere çekip, 40 dereden su getirip kendini haklı çıkarmaya mı çalışıyorsun?


    Evet kanunlarımızda "ypg-pyd terör örgütü değil" demek suç değil, bu doğru fakat bunu diyen adamın kimleri desteklediğini de hepimiz biliyoruz değil mi? Bilmiyor musun yoksa çift haneli iq seviyesine mi sahipsin? Yok yok o kadar da değil bence :) Biliyorsun ama işine gelmiyor. Açık açık yazayım: YPG-PYD dediğin oluşumlar PKK denen aşşağılık örgütün Suriye'deki uzantılarıdır ve doğrudan PKK ile organik bağı vardır. Sizinki de işte bu yapılara terör örgütü değil diyor. E daha ne? Suç olması mı lazım yani illa? Ayrıca neresi kırpılmış onu da söyle hadi :) Açık açık diyor işte bunları. Arkadaşlar sakın bunlara inanmayın, kırpılma felan yok. Kılıçdaroğlu bunları demiştir ve oyunuzu ona göre verin. Yuvarlak masa şovalyeleri başa gelirse kesinlikle ama kesinlikle Suriye'nin güneyinde terör devletinin kurulmasına müsade edecekler ve bu ilerde Türkiye için çok büyük sorun olacaktır. Kılıcdaroğlu ve ek**** vereceğiniz oy Türkiye'nin geleceğini riske atar, açık söylüyorum. CHP ve HDP Türkiye için güvenlik sorunudur.


    Amerika'nın bunlara anti tank, uçaksavar silahlarını verdiğini de biliyoruz. Biliyorsun değil mi? Cahilliğin son sınırda olduğu için duymamış olabilirsin. Zombi gibi fox-halk tv izlersen duymazsın tabi. YPG-PYD kime karşı savaşıyor(güya)? Söyleyim: İşid. Peki işid denen terör örgütünün elinde uçak ve tank var mı? Dur Allah'ın cahili sana onu da söyleyim: YOK. Bu silahlar Türkiye'ye karşı ilerde savaştırılmaları için bu aşşağılık örgütlere veriliyor ve sizin Tunceli'li Kemal de bunlara destek veriyor. E kendi soyu ne de olsa?


    Adam zaten ypg-pyd bize tehdit değil diyor(yersen). Adam zaten hdp yi de destekliyor. Bizim askerlerimiz pkk lıları vuruyor, SİHA Sezgin onlar piknik yapıyordu diyor :D Kılıçdaroğlu çıkıp bunlar terörist bile olsa farketmez, ellerinde silah yoksa vurmayacaksın diyor. Şimdi bu söylediklerinde yasal olarak bir sorun yok diye söylediği şeyleri doğru mu yapıyor? Evet diyorsan demek ki sen de pkk destekçisi bir yaşam formusundur. Öyleysen azıcık mert ol ve açık açık evet PKK terör örgütünü destekliyorum desene?


    Bu taktikler bize sökmez. Bir şeyin yasal olarak suç sayılmaması o şeyin doğru olduğu anlamına da gelmez çünkü yasalar da insan yapımıdır ve insan hata yapabilir. Türkiye'deki yasalar da ayrıca pkk örügütündeki maymunları yargılamaya yetecek kadar sert değil. Bu soysuzların direk idam edilmeleri gerekir. Fakat maalesef en azından şu an için esir aldıklarımızı besliyoruz.


    Bir de şöyle bir ifade kullanmışsın: "taptığın adam". Sizin aksinize biz putlara tapmıyoruz. Kendinle bizi karıştırma, haddini de fazla aşma.


    Ayrıca suç belgelemekten bahstmişsin. Hayırdır, sen mi karar veriyorsun neyin suç olup olmayacağına? Sen kimsin? Kılıcdaroğlu suç işlemedi diyorsun ama suç belgelemekten bahsediyorsun? Bak azıcık cesaretin varsa kimin suçunu belgeyeceğini şuraya yazsana? Tabi açık açık yazmaya cesaretin yetmiyor :) Hadi tam olarak kimin suçunu belgeyeceğini şuraya yaz görelim :)


    Kafası karışan vatansever arkadaşlar için de şunu söylemek istiyorum: Evet ekonomik olarak sıkıntıdayız bu çok doğru fakat elinizde silah olmazsa devletiniz de olmaz. Bakın güneyimizde Suriye ne hale geldi, Ukrayna ne hale geldi. Adamları o kadar gazladılar size destek veririz diye fakat şimdi savaş ucağı bile göndermiyorlar. İyi düşünün, sizi yanıltmaya çalışan bu muhalif trollere aldanmayın. CHP-HDP nin bu ülkeye katacağı hiç bir şey yok. Başa gelmeleri durumunda HDP ye diyet ödeyecekler, önemli yerlere pkk lılar yerleştirilecek. Bunu göremiyor musunuz? Arkadaşlar şunu anlamalıyız: HDP bir terör partisidir. Bu partiye 5 değil 50 milyon kişi de oy atsa bu böyledir. Çünkü HDP denen parti pkk yı terör örgütü olarak görmüyor. Bu demektir ki ileride (Allah korusun) bunların başa gelmeleri durumunda kritik yerlere pkk destekçileri getirilecek. Siz şöyle düşünüyor olabilirsiniz: HDP yasal bir parti, dolayısıyla onların da yönetime ortak olmasında bir sakınca yok. Fakat yukarıda söylediğim gibi bir şeyin yasal olması o şeyi doğru yapmıyor. Bu kriptolar pkk yı sizin gibi terör örgütü olarak görmüyor. Ayrıca burada 7/24 mesai yapan kripto troller de sizin sandığınız gibi bu ülkenin iyiliğini felan düşünmüyor. Amaç sizin beyninizi yıkamak. Bakın dedim ya pkk lılar önemli yerlere yerleştirilecek diye(kazanmaları halinde), işte kanıtı:


    İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldiAnkaradan Haberyoutube
    Hdp Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, “Mansur Yavaş’a ve Ekrem İmamoğlu’na seçimi biz kazandırtacağız, İstanbul’u ve Ankara’yı biz yöneteceğiz” diyor.. Anlamı: Yani Chp kazanırsa, İstanbul’u ve Ankara’yı Pkk yönetecek..
    https://www.youtube.com/watch?v=MNe-xWFKADE&ab_channel=AnkaradanHaber

    Edit: İmla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuantumMechanix -- 30 Mart 2022; 22:2:31 >




  • virtiöz V kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım şey, daha hesabını bugün açmış olan trollle neden zaman kaybediyorsun? Blokla geç. Paralı troll olduğu her halinden belli zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough denen şahıs. Ne tesadüf ki ben de sizin paralı troll olduğunuzu düşünüyorum. Sizi iyi fonluyorlar. Ama 2023 te patlayacaksınız. Az sabır.

  • QuantumMechanix kullanıcısına yanıt

    Saraydamı çalışıyorsun evden mi?Kaç para veriyorlar aylık?Takribi kaç kişisiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtiöz V kullanıcısına yanıt

    7/24 burda millete laf yetiştiriyorsunuz troller. Onu size sormak lazım. Sizin sayınız epey fazla gibi, savunma sanayi forumunda dönüşümlü mü çalışıyorsunuz? Dikkat ediyorum sürekli farklı isimler dönüşümlü olarak buradaki başlıklara salça oluyor. Afferin size, güzel çalışıyorsunuz. Sahipleriniz sizden memnundur.

  • QuantumMechanix kullanıcısına yanıt

    Foruma dün kayıt olup bunu mu analiz ettin? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlarsınız.

    Yaptığımız daha iyi bir dünya için bu memleketi sizden kurtaracağız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt

    Mustafa kemal türk siyasi lideridir. Dış dünyada kimse umursamaz. Mesela Einstein gibi bir adam bütün dünyada hayranlıkla tanınır. Edison bilinir. Nikola Tesla bilinir. Elon Musk dünyada tanınır bilinir. İnsanlığa katkısı olan teknoloji adamları mercedes bmw apple samsung firmaları tüm dünyada tanınır. Amerikanın kurucusu george washingtona dış dünyada kimse hayranlık duymaz. Avrupa siyasetçileri ve kurucularına hayranlık duymaz. O ülkelerin iç dünyasının değerleri sayılırlar. Mustafa kemalin insanlığa katkı noktasında dünyada tanınmasını sağlayacak bir eseri yok. Bugün avrupa kültürü hayranlığı tamamen teknoloji ürerimlerinin saygı görmesinden ileri geliyor. Türk tarihinde teknoloji adamı olarak insanlığa mal olacak buluşlara imza atan insanlara ihtiyacımız var. Aziz sancar, oktay sinanoğlu dar alanlı fakat önemli buluşlar yapmışlar. Pek bilinmezler. Fakat bayraktarın icadları dünyada gündem teşkil ediyor. Bu noktada milletimizin zeka ve beceri kapasitesini ve insanlığa katkısını tüm dünyada göstermesi açısından bir teknoloji adamı on başarılı siyasi lidere tercih edilir. Zaten teknoloji adamları ülkeyi de yönetmeye en layık insanlardır fakat torpil ve yalakalık gibi düşük seviye davranışları sindiremeyecek kadar yüksek karakterde oldukları için siyasi makamlar elde edemezler. Ülkeler üretimle kalkınır ve zenginleşirler. Üretimden anlamayan dar görüşlü karaktere sahip siyasiler ülkenin gelişmesine engel olurlar.....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirate -- 18 Eylül 2022; 14:7:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldi
    İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldiSelçuk Bayraktartwitter
    “KIZILELMA’ya doğru…✈️🚀🍎 Bayraktar #KIZILELMA bugün ilk motor entegrasyon testini başarıyla tamamladı. Bayraktar #KIZILELMA completed its first engine integration test today.”
    https://twitter.com/Selcuk/status/1571182754561228800
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.