Şimdi Ara

İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
11.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cenkcirak, kağıttan uçak yapabiliyor musun?

  • Bu dünyada büyük konuşmamak gerek kardeş...


    Mısır'lı Esma Biltaci öldürüldüğünde bok çuvalı gibi yere yığıldı diyen Ah*** At***n isimli arkadaş Gezi olayları sırasında Hatay'da bir çuval gibi (onu sevenlerin ifadesi bkz internethaber) çatıdan düşerek hayatını kaybetti.

  • Kerkük pkk'lılar tarafından ele geçiriliyor türkmenler suikasta uğruyor şuan.
    ukraynada indirilen afrika kabilelerinin eğlendiği yerli ve milli oyuncaklarınıza ve bayraktar peygamberinize selam olsun.
    Çok milliyetçisiniz ya sadece nato görevlerine ve jihadçı arapları yamyam afrikalıları kurtarmaya gidersiniz türkler katledilirken pasta kesiyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Mart 2022; 10:50:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zuhasiberepe kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kardeşim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim senin dediğini Cristopher NOLAN bile bilim kurgU filmlerine uygulayamadı. Hani dediğinin kağıt üzerinde bir imzası olsa diyeceğim sana ki gerçekten böyle birşey olabilir. Kaldıki nato üyesi olan bir ülkeyiz zamanı gelir nato derki bana bunlardan sat al kardeşim İha'yı ver kardeşim parayı. Hadi onu bunu geçtim Nato üyeleri sence Türkiyenin İha'sına nı ister mi ? Türkiye hiçbir konuda avantajlı çıkmasın diye llerinden geleni ardına koymayan Avrupadan bahsediyoruz . Sınır dışı operasyonlarna bile engel olmaya çalışmadılar mı ? Yunan medyası hergün Türkiye onu yapıyor bunu yapıyor Yunan ordusu gittikçe Türkiye karşısında küçülüyor demiyor mu? Yahu insanların siyasal tarihsel düşüncelerini yadırgamyı bi bırakın artık size ne kime ne salın artık yahu bi ileriyi görün .İstikbal göklerdedir diyoruz. Adam çıkıyor o niye böyle yazdı şşu niye böyle düşündü diyoruz. SAlın be kardeşim salın adamlar ilim ile bilim ile birşeyleri yapmaya başarmaya çalışıyor insanların kendi düşünceleriyle bombardmana tutuyorsunuz. Bugün Elon Musk çıksa dese ki Napolyon kahrolsun neden bu ada parçasını buldu Amerika Birleşik Devletlerin inan senin gibi adamın düşüncelerine karışan bir tane abd vatandaşı çıkmazdı. Artık şu tarihsel siyasal yargılarınız bir kenara bırakında insanalr düşüncelerini ifade etmekte özgür olsun.





  • En kısa sürede tamamlamaları dileğiyle.

  • Off ben seninle çok iyi konusurumda hakkını vererek yanlış anlama ha saygı çerçevesince o kadar vaktim yok şimdilik ama sana şöyle örnek vereyim . Cumhuriyet 1923 yılında ilan edildi 2000 yılına kadar 77 sene içerisinde Atatürk elinden geleni yaptı bu ülkeye . Atatürk döneminden sonra gelen koalisyon veya diğer hükümetler neden bu ülkenin çıkarına birşeyler üretmediler neden yapmadılar ? Akp dönemi 2000 ve devam ediyor . 22 senedir yapmadığı birşey yok hala yapılan o kadar çok şey var ki ... en az 1 sayfa sürer özellikle gidin En son yapılan Eloktomanyetik silaha bakın. Bakınki savunma sanayinin 22 senede nasıl geliştiğini anlayın ama bana lütfen halkın vergisiyle yapılıyor halkın parasıyla yapılıyor demeyin çünkü yapılsaydı şimdiye kadar 77 sene içerindede yapılacabilecek birsürü şeyler vardı neden yapılmadı ? Örneğe gelecek olursak Clash of Royale diye bir oyun vardı bilenler bilir. Eğer belediye binanız belli bir seviyeye yükseltmedikçe size bazı şeyleri yapma imkanı üretme imkanı vermiyor. Bu anlayışla düşünü Türkiyenin durumunu hani yollar yapıldı hastaneler yapıldı falanda filanda diyoruz ya eğer medeniyete çağ atlatmak istiyorsanız bunu 1 senede 2 senede başaramazsınız. Ben yandaş değilim vveya hükümeten yana bir çıkarımda yok. Ben sadece mantıklı düşünmeye çalışan bir insanım. haklı olduğunuz konu veya sizi bu kadar hazımsız eden şey ekonominin kötü olmasıdır HAKLISINIZ ama inanın bu durumdan kurtulabileceğimizi düşünüyorum . Ama bunu kısa vadede değil 5 10 sene içerinde olacagını düşünüyorum . Belki biz görmeyiz ama bizden sonraki nesiller İstikballerini Göklere taşıyabilirler.





  • Bayraktar'ı Tebrik ederim. Güzel işlere imza atıyor. Umarım çok daha güzel haberler alırız.

  • Helal olsun !

  • ekonomiye katkısı varmı yokmu sen onu de hele vatandaşa katkı sağlıyormu bence yok hadi durdursun doları hadi hadi

  • cricet C kullanıcısına yanıt

    savaş uçaklarından daha küçük olacağı için ,

    motoru da ona göre seçmişlerdir , sanırım

    öyle f16 uçağı motoru gibi büyük motora gerek yok ,

    zaten ancak 1 ton mühimat taşıyabilecekmiş


    video link ekleme :

    İnsansız savaş uçağımızın görselleri gelditolgaozbekcomyoutube
    Baykar tarafından tasarlanan Muharip İnsansız Uçak Sisteminin (MİUS) yeni adı KIZILELMA oldu. Jet motorlu İHA sistemleri neden öne çıkıyor? Yapay zekanın önemi. Hangi rollerde kullanılıyor? Tolga Özbek anlatıyor. Kanalımıza destek vermek için: https://www.youtube.com/channel/UC7hyUqIcfDV3kRBFumYUlnA/join Detaylı havacılık haberleri: www.tolgaozbek.com sitemizde. Elektronik posta adresimiz: info@tolgaozbek.com Telegram: t.me/tolgaozbekcom Instagram: @tolgaozbek_com Twitter: @tolgaozbek_com Facebook: www.facebook.com/tolgaozbekcom/ Videomuzun müziği, değerli takipçimiz Selçuk Çelebi tarafından hazırlandı: Kanalı @Ambient Music Selcuk Celebi Eserlerine ulaşmak için: https://www.youtube.com/c/ambientmusicselcukcelebi https://open.spotify.com/artist/5y4MpR7bamwm0yFHKsVFea
    https://www.youtube.com/watch?v=lNA6C0wxETk&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelbs -- 14 Mart 2022; 13:58:55 >
  • Ülkemiz adına yararı olan herkesten Allah razı olsun..

  • hardday kullanıcısına yanıt
    Kardeşin değilim abin olurum ancak , açıklama bekliyormuş gerekçe bekliyormuş sanarsin Yargıtay ,az öteye ..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heykel yapsalardı daha iyiydi %25 mutsuz şimdi :)

  • Adamlar strateji oyunundan. Çıkarım yaparak haklılıklarini cengizlero limaklari satılan onca devlet malını haklı göstermeye çalışıyor .
    Şaka gibi memleket ekonomi bitik tarım bitik eğitim bitik ,( hepsinden sorumlu bakanlar defalarca görevden alındı atıldı soran olursa ) sağlık sistemi keza öyle şimdi 2022 de 20 sene öncesini gösterip ahkam tutanlar vardı yağ kuyruğu diye
    Hamdolsun dünya lideri onunda yaşattı memlekete çeşitlendirdi


    Savaş zamanında ülke ambargo altında iken yağ kuyruğu hesabı yapanlar .
    Hıyar patlıvan kuyruğunu, halk ekmek kuyruğunu, ayçiçek yağı kuyruğunu, et balıkta ucuza kıyma kuyruğunu , varlık kuyruğu olarak millete satmaya çalışanlarin bir yerde bir bağlantısı var ,bir çıkarı aidiyeti, diyeti var ,ve bilinçli şekilde bunlar forumlara algı yönetimi için iş olarak gönderilen maaşlı asker.
    Yoksa halktan biri vatandaş gelipte %100 üzeri eflasyonu savunacak kadar saçmalamaz , algılarınızda yetmeyecek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 14 Mart 2022; 15:2:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu haberi okuyan bir işçimiz gelip bana anlattı ve mutluluğunu paylaştı. Az önce de gelmiş, bana "bu hafta sonu mesai yazarmısın şef, paraya ihtiyacımız var" diyor. Halbuki git ailenle hafta sonu gez, dolaş, insansız savaş uçağını konuş.

    Ama işte 20 yıldır insanlığını kaybeden halk için, insansız savaş uçağı güzel haberdir.

  • İsmi var Ekrem hocam: Kızılema
    bkz:https://baykartech.com/tr/muharip-insansiz-ucak-sistemi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_06 -- 14 Mart 2022; 16:01:46 >
  • Bravo, istikbal göklerde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsansız savaş uçağımızın görselleri geldi

    Osmanlıca bilsem övecemde, 1 gecede cahil kaldığımız için övemiyorum. Bunu diyen adam isterse uzay gemisi yapsın, bunların hepsinde tepeden aşşağı aynı zihniyet var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 14 Mart 2022; 16:43:59 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.