Şimdi Ara

İnsanların yaptığınız işleri kendileri yapmış gibi üstlenmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

mesela ; çalıştığım yerde bir alt personelime bir iş yaptırıyorum sonra benim bir üstüm geliyor alt personelim de ona anlatıyor işte şurayı şöyle yaptım böyle daha iyi olacağını düşündüm vs. halbuki hepsini ben yaptırdım ve benim fikirlerim ben yanlarında değildim sadece kulak misafiri olup sonradan katıldım aralarına üstüm de ona oo eline sağlık çok güzel olmuş vs diyor

yine az önce sokakta duran çöplükler vardı bizim kapının önünde içlerinde de işe yarar metal plastik parçalar vardı sonra bu tür malzemeleri toplayan genç orayı kurcalamaya başladı kardeşim homurdanmaya başladı mahvetcek dağıtıp orayı diye ben de gence onları başkasına verdim dedim çöpleri çöpe toplarsan sana veririm dedim o da tamam abi dedi kabul etti...sonra babam geldi çöpleri almışlar ohh dedi kardeşim de onları adamın biri karıştırıyodu ben de bağırdım onları dağıtma alcaksan çöpe at diye kızdım diyor

bunlar çok sık başıma geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 8 Eylül 2012; 10:45:21 >

ulan çocukta ne kulak var ne zaman sessizce kendi arkadaş grubuma güzel bir espri yapsam sınıfta bağıra bağıra söylüyordu
    yok böyle bir olay ya

bir de sınıftan arkadaşlarla online bir oyun oynuyoduk.
    hepsi kötü oynadı , tek başıma adamları yendim.
    yendik yendik diye bağırıyolar skypetan

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

geçen sene sınıfın diğer ucunda mert diye bi eleman oturuyodu.
    ulan çocukta ne kulak var ne zaman sessizce kendi arkadaş grubuma güzel bir espri yapsam sınıfta bağıra bağıra söylüyordu
    yok böyle bir olay ya

bir de sınıftan arkadaşlarla online bir oyun oynuyoduk.
    hepsi kötü oynadı , tek başıma adamları yendim.
    yendik yendik diye bağırıyolar skypetan

Yazılıda on alan adamın derste her soruya doğru cevabı hemen vermesi gibi. Birde senin yanında durup ta papağan gibi dediklerinin tekrar edilmesi durumu var, o daha vahim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.