Şimdi Ara

İnsanların Türkiyeyi kötüleme olayını abartması.Kanada'ya Göç (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Komşunu tavuğu komşuya kaz görünür demişler.Dünyanın en kötü ülkesi biziz geri kalan herkes iyi  Açıkçası kalın diyen yok gitmek isteyene uğurlar olsun.Bu ülkede olmanız fayda değil zarardır.

  • Biz neden daha iyi bir ülke değiliz yerine bizden de kötüsü var demek çok yanlış bir düşünce. Kimse kendi ülkesinin kötü durumda olmasını istemez ancak durumlar böyle. Bir de bizden iyi durumdaki ülkelerle aramızda adalet ve medeniyet konusunda dağlar kadar fark varken bizden daha kötü durumdaki ülkelerle bu konularda kafa kafayayız. Biliyorsunuz ülkemizde son yıllarda adalet işlemiyor şiddet ve cinsel suçlar tavan yapmış durumda bu durum birçok kişiyi tedirgin ediyor. Yani doğru söylüyorlar herşey maddiyat değil. Forumda yapılan maaş şehir karşılaştırmalarında (istanbulda 10000tl vs avrupada 1000euro gibi) diğer tarafı seçenlerin sayısı çok açık bir örnek.

  • Avrupa, Amerika, Japonya ve Avustralya hariç yaşanacak yer yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozgur_298 O kullanıcısına yanıt

    Biz zaten avrupa ile kıyaslıyoruz ama taylandın avrupa gibi olmalıyız düşüncesinde olduğunu sanmıyorum.


    Hayır ben de diyorum ki avrupa vb yerler bizden çok iyi biz de öyle olmalıyız.Okuduğunu anlamıyor musunuz?


    Ben de böyle düşünüyorum ama tutup da abuk sabuk ülkeleri bile örenk vermek bak demek ne demek?Peru kim ya bu kadar da şükürsüz olmayın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

    Perulu arkadaşım var Peru bitik bir ülke.Okumuş olanları brezilya meksika ve uruguaya kaçıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçtıkları yer bunlar ise hakikaten bitikmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    İşte hocam siz düşünün yani gittikleri ülkeler iyi olsa neyse.Ellerinden geldiğince kıtanın en iyisine gitmeye çalışıyorlar.


    Bir de aralarında şanslı olanlar ispanyaya gidiyor.Tabi güney amerikalıların da parası aşırı değersiz olduğu için avrupa onlara da hayal.

  • Rahat batma olayı.Milletin g.tüne rahat batıyor daha çok nasıl rahat olabilirim diye uğraşıyorlar.İstiyorlar ki kılımı kıpırdatmadan keyfime göre her hedefe ulaşabileyim ulaşamayınca Ülkeyi yerin dibine sokuyorlar.

  • O kadar kötü bir ülke olmadığımız kesin hatta Atatürkten sonra düzgünce devam edebilseydik hem AB'deydik hem de Türk insanı Dünyada saygı duyulan başlıca ülke vatandaşıydı.

    Şu andaki özgürlüğümüzü tamamen Atatürke borçluyuz yoksa eminim bunların eline fırsat geçse İrana döneriz ama yapamıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paarthurnaax kullanıcısına yanıt
    Amerika yaşanılır bir ülke değil bence. Karma karışık bir ülke aksiyon seviyorsanız neden olmasın tabi :D Ama insan hakları konusunda kimse avrupayı geçemez o ayrı konu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • napalim turkiyeden kotu ulkelerimi kistas alalim mutlumu olalim sukredelim elin ingilizi senin ulkende tatil yapiyor ama 😀😂rahat batiyor diyenler hollandalilari gormeli
    Adamlar calisip hafta sonlari eğleniyorlar disko bar klup vb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 1 Ağustos 2020; 2:25:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açık açık Türkiyeden çok daha kötü ülkeler var, türkiye çok iyi değil diye üstüne basarak söylüyorsunuz ilginç. Diğer ülkelerde yapılan kötü olayları da ülke geneline yaymanız hiç doğru değil. Sizin mantığınıza göre doğu sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını türkiye geneline vurup türkiyede uyuşturucu kaçırılıyor demek gerekir. Neyse siz kendinizden daha kötü yaşayan var diye şükür etmeye devam edin lüften. Harekete geçip ülkeyi iyi yerlere taşımaya çalışmak yerine yerinizde kalıp buna da şükür dediğiniz sürece geriye gitmeye devam edeceğinizi de unutmayın.

  • Eğer paran varsa Türkiye sana dünyanın en güzel ülkesi olabilir.

    Misal: Lisede sınıfta koreli bi çocuk vardı. Anne - babası, Kore - Türkiye arası turist getirip götürüyordu(acente bildiğiniz). Çocuk "Yabancı olduğumuz için vergide bir sürü indirimimiz var, dünyanın başka ülkesinde bu işi yapıyor olsak bu kadar kazanamayız" diyordu.


    Yani ülkemiz parası olan için güzel, parası olan yabancı için daha da güzel. Lakin maaşlı çalışıyor isen zor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naruto45

    napalim turkiyeden kotu ulkelerimi kistas alalim mutlumu olalim sukredelim elin ingilizi senin ulkende tatil yapiyor ama 😀😂rahat batiyor diyenler hollandalilari gormeli
    Adamlar calisip hafta sonlari eğleniyorlar disko bar klup vb

    okumak bu kadar zor olmamalı be birader.Kocaman da yazdım ama

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Türkiye dünyada insan kaçakçılığı yapılan ülke olarak bilinmiyor güzel kardeşim.Abd de insan kaçırıyorlar İspanyada da fuhuş var ne yaşıyorsun sen?


    Veya sokakta polise rüşvet verip mi gbt kontrolünden geçiyorsun?Cezanı iptal ettiriyorsun var mı böyle şeyler yoğun olarak?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 1 Ağustos 2020; 3:1:8 >
  • Türkiye de gömüldüğü kadar var be kardeşim. Kimse kusura bakmasın iyiye iyi kötüye kötü denir. 2020 Türkiyesi gerçekten berbat ve her geçen maalesef daha da kötüye gidiyoruz. Zaten bu 2020 birden olmadı öncesi de vardı. Verilen yanlış ülke örneği de Türkiye gerçeğini değiştirmiyor maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Allahım yarabbim ya


    Bu internet de bütün boş adamlara yorum yapma hakkı veriyor.Çok biliyorsunn sen biz bilmiyoruz dimi.Van'ın sınır ilçesinde yaşadın mı sen?Ben yaşadım tam da iran sınırında yaşadım.Gelmiş van gölünde boğulanları anlatıyor.


    Dünyanın her yerinde çok çeşit suç var bunun yaygın olması farklı iki tane gördüğün haberle konuşması farklı anladın mı güzel kardeşim?




    Çattık ya.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.