Şimdi Ara

İnsanların şerefli olması ve nelerden bıkmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben gerçekten bıkmadım bu şerefli insanlardan. Sürekli sinirimi bozmuyorlar çünki. Hatta kaliteleriyle hayatımın her köşesine sinmişler, beni bir türlü rahat bırakmıyorlar da... Yollarda, parklarda, bilimum iç mekanlarda; çarşılarda, pazarlarda, AVM'lerde, marketlerde, bakkallarda, kozmetik dükkanlarında; saraylarda, kumsallarda, köprü başlarında, iç dünyalarımda... Her gün bir o kadar güzel yüzün, davranışın, kadının, çocuğun şeceresini çıkarmağa adanmakla geçirdiğim ömrüm ve hayal kırıklığı olmayanlarımla işte karşınızda son model, namı diğer ben! Tüm bunlardan bıkılır mı, bıkmadım!

Annemden bıkmadım. Ne yapmaya çalıştığımı bilmemden bıkmadım. Çıkıp karşısına babaların, perişanları sunmağa harcadığım pazar günlerimden ve perişanlarımdan... Zira bunlardan bıkılmaz.

Bayram sabahlarından, şeker kamışlarından, halk yığınlarına ekmek dağıtılmasından, hastane kuyruklarından, Gazi'nin hala ısrarla ötelenen vecizelerinden, peluş ayılardan, aşkın suniliğinden, nefes alanların cansızlığından ve saymadığım ama saymamanın yok etmediği onca diğer müthiş on yüz bin baloncuk gelgeçlerinden bıkmadım ulan işte! Kim bıkar bunlardan hafta içleri?

Zamanın sonsuzluğunda kurulmuş zihinleri, karbonlaştıran, o ulvi hezeyanlardan ve kalanların sığlığından, cenazelerin menfaatçiliğinden, kostümlerin renksizliğinden, yargıçların katilliğinden, hayatın lüküslüğünden, yananlardan sönenlerden, ahfadı olduğum ırkın medeni insanlık dünyasına uşaklığından ve çirkinlerin çirkinliğinden... Hem muzlardan ve çileklerden bir de incir ağaçlarının uzaklığından...

Zeytinyağımı hala zeytinliğimden, kollarımda gelmiş geçmiş en kirli kan, fabrikalar çatılardan, umumhaneler çadırlardan; ve bin yıllık geometrinin siyasileşmesinden...

Ne tavım sonsuz yokluğa, ne de bıkmam cennetinizden! Arasında bir yaşam var herkes mağdurdur. İnsan, üreyince geçer samimiyetinden ve her evde kilim vardır ve her sokak kilimsizdir. Bezdik mükemmeliğimizden.

Üç satır öncemin belirsizliğindeyken, ne hakla bıkılır yalnızlığımızdan? İşte biz de toplandık bir gün, öylece sustuk. Sustuk ve bıkmadık.

O ara ben de böyle bir şey yazdım. Bu kaosa layık. Kızgın değilim öyle çok. İki kadehlik şuurum var. Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalkan-kalktı-okumadım-csb hükümsüzdür.

• The Notorious kullanıcısına yanıt
    Bir öpücük versene n'olursun

Orijinalden alıntı: baymühendis

Bir öpücük versene n'olursun

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.