Şimdi Ara

İnsanları umutlandırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010'cular gibi trollük yapmayın tabii ki ama herkesin dilinde olan, sınavı batıran fen liseliler; sınavlarda da kötü geçti diyip 95 alıyordu. 2019'a göre hesaplayıp geçin, daha iyisi gelirse ne mutlu.

• 2019da göre 123k gösteriyor istediğim bölüm 120k azıcık daha iyi gelse yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: thevictorious

2019da göre 123k gösteriyor istediğim bölüm 120k azıcık daha iyi gelse yeter

Gelebilir bence; en basitinden, 2019'da polinom sorusu denklem yazarak çıkıyordu. Bu seneki türevden çıkıyordu. TYT matematik de daha zordu bence.

• 2019 a gore degil ama 2018 e yakin bi seyler gelir bence. Hocam ben de cok kotu gecti diyip aglayan 95 alanlardandim baya iyi bi okuldayim ama netler 80/55 coo cok kotu assiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BakiSilva kullanıcısına yanıt

umarım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Morley

2019 a gore degil ama 2018 e yakin bi seyler gelir bence. Hocam ben de cok kotu gecti diyip aglayan 95 alanlardandim baya iyi bi okuldayim ama netler 80/55 coo cok kotu assiri

Aga bisey diyim mi ayt mflerin hepsi o aralıkta sabahtan beri kaç kişi gördüm youtube olsun forum olsun orada sağlam bir yığılma olucak 1 net bile çok fark edicek

• 345 ortalaması olarak 105+ 75+ Yaparken 90-62-63 gibi bekliyorum fizik de batmış haberim yok

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

harbiden 2-3 ayt neti feci uçuracak milleti

• ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

Hocam 50 bursli tip kurtariyir ama imkansiz iste yillarca kopek gibi calistim su olana bakin

• thevictorious kullanıcısına yanıt

Nereyi istiyorsunuz

• hacettepe ing iktisat

• thevictorious kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Hayırlısı olur umarım sizin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EE48E5BEE -- 28 Haziran 2021; 12:52:50 >
  • mf 50-60 aralagı ayt de çoğu kişi 1 2 net fazla yapan sıyrılacak muhtemelen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.