Şimdi Ara

Insanlari insanligindan cikarip parayi goturmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • esegi boyayip yaris ati diye satmak.

    Hepimiz insaniz ama ekranlarda aramizdan bazi kisiler secilip makyaja fotosop a bulanip sanki onlar hic yanlis yapmaz zevk icinde yasar vucutlarinda hata yoktur kusursuzdurlar para onlari mutlu eder hawai de buzlu badem partisi verirler gibi algilar yaratip geri kalan insanlarin ustunde bu insan mukemmel ben degilim havasiyla kisiyi kisiye satma olayi var yemeyiniz insan insandir insanin mukemmeli diger insani ac gorunce ekmek verendir bunu yapmayani uzerindeki boyalara kanip kendinizden asla ustun gormeyin sonucta malum yere girince hepimizden cikan sesler ve mamuller ayni.insanin hayirlisi az ile yetinip sukur etmesini bilendir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Aralık 2017; 9:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir gun soyle buyukce bir alisveris merkezinde is geregi tum insanlari goren bir yerde beklemem gerekti..saatlerce insanlari izledim gectikleri yerde yavru ac bir kopek ve evsiz bir insan 50 metre arayla duruyordu..onlerinden onbinlerce eli dolu posetlerle havali havali insanlar gecti bir allahin kulu da posetinden bir parca ekmek cikarip vermedi.... Internet cagina hos geldiniz...cevremizdeki hayvanlar kimsesiz insanlar bizim insanligimizi test icin vardir..bir canli yuzunuze acim diye bakiyorsa buyuk ihtimal bu bir saka degildir...hava atip alay etmeye gerek yok duz gecseniz de kafi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha yavru kopek le o kisiye ne oldu derseniz...benim verdigim yiyecek tabii yetmemis bir kac hafta sonra ayni yere gittim yavru kopek olmus alisveris merkezinin kenarinda gorevliler yavru kopegi cope atmislar kokmasin diye evsiz adamsa kimbilir...buyuk ihtimal insanlardan umudunu kesmis kimseye vermeyip cope doldurduklari ekmek parcalarini bulmak uzere bir coplugun yolunu tutmustur belki araba carpti belki acliga dayanamayip ya bir yerde bayildi kaldi bel ki de........................



    DUNYA BU...NE ICIN YASADIGINI BILENE.

    https://m.youtube.com/watch?v=0WgL7a7_uy8

    Yukaridaki link te ise bir hayvanin bu durumda ne yaptigi var....insan olmak kolay degil.




    https://m.youtube.com/results?q=insanl%C4%B1k%20%C3%B6lm%C3%BC%C5%9F&sm=1


    INSANLAR ZENGINLIK VE FAKIRLIKLE DENENIRLER YA DA HER IKISIYLE DE...

    TAKDIRE GORE SOYLEDIR...

    KADERDE BIR INSAN A ZENGINLIK VERILDIYSE SUKREDIP ETMEDIGI VE KENDINE VERILENIN NEREDEN GELDIGINI BILIP BILMEDIGINE SAHIP OLDUKLARINDA TUM INSANLIGIN HAKKI OLDUGUNU ANLAYIP PAYLASIP PAYLASMADIGINA BAKILIR.

    FAKIRLIKTE ISE TUM ZORLUKLARA DAYANIP SUKREDIP ETMEDIGINE BAKILIR...

    BU KISILERI KADER TEK YONDE DENER NE KADAR UGRASSALARDA FAKIRLIKTEN ZENGINLIGE ZENGINLIKTEN FAKIRLIGE GECEMEZLER CUNKU TAKDIR BU YOLDA DENENMEKTIR.

    KIMISI ZENGINLIKTEN FAKIRLIGE GECER O KISI TUM INSANLARIN CEVRESINDE NE ICIN TOPLANDIGINI ANLAR. KAHROLUR YALNIZ KALIR.

    KIMISI FAKIRLIKTEN ZENGINLIGE GECER YA INSANLIGINI KAYBEDER YOK OLUR YA DA INSANLARA YARDIM EDER KURTULUR...NE KADAR UGRASSANIZDA BU YOLU DEGISTIREMEZSINIZ..


    BUNLAR BENIM HAYATTA GORDUKLERIMDIR YA IBRET ALIRIZ YA YALNIZ KALIRIZ TEK DOST INSANLARI FARKLI DILLERDE BIRBIRLERINI ANLAYINCAYA KADAR BEKLEYENDIR.


    insanlarin bu kadar gelismesini saglayan bir tek bas parmaktir....bas parmaginiz olmadigini farzedin..ne yapabilirdiniz...insan dedigin ancak var olani sekillendirir.

    Boyle bir yaziyi okuyanlar hemen asiri dinci bu yaftasi yapistirirlar..yok babam bu hayat tecrubesi kimi anlar kimi anlamaz ki bu forumda henuz cikar cikmaz bingildagini zorlayan genclerde vardi yasayacaksin goreceksin elbette cekeceksin ne icin yasadigini bileceksin ve tum bu nimetleri sana verene sukredeceksin bu cok zor degil...hepimiz ayniyiz...sadece hak edenimiz az o kadar.

    Hem bizler degillmiyiz elbisesi yirtik bir adam gorunce kacan ama ayni adami takim elbiseli gorunce gulumseyip duran...adam gercekten adam mi...bu onemli.

    Hani derler ya..

    Ben ne ADAM lar gordum uzerinde elbise yok.
    Ben ne elbiseler gordum icinde adam yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Aralık 2017; 12:25:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • koy topa patlasın hoca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.