staj bile bulunmuyor bölümde niye çok iyi sıralamalardan yazıyorlar ? |
insanlar niye endüstri müh. okuyor ?

-
-
Peki insanlar ne okumalı sence ?
-
forumda bi tanesinin eşcinsel eğilimleri olduğu için endüstri okuduğunu biliyorum, diğerlerini bilmem.
-
tıp ya da tıp muhendisliği başka türlü bir şey kurtarmaz ülkede
-
-
Tıp mühendisliği ne kanka
Türkiye'de bir tane üniversitede var ve bomboş bir bölüm.
-
Boş bölüm karabükte varmış sadece AKAHSKSJAJAKSK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acı teng öneriyorum
-
Sen bir şeyler biliyorsun gibi
Konuyu ciddiye alarak cevaplıyorum. Bence gayet iyi bir mühendislik bölümü özellikle odtü için. Bizim ve ee'nin haline sonra da ie'ye bakınca insan bir iç çekmiyor değil
-
iyi falan değil bomboş bir bölüm tamamen patronlara ara daha fazla zengin etsin diye kurulmuş bir mühendisimsi
-
Cs de bulamıyor staj okumasın o zaman millet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
e zaten ? staj bile bulunmayan bölümleri okumak mantıklık mı bilmem ne belediyesinde adam çöpçü olarak 80k ya çalışır sende sayısalda yaptığın iyi sıralamayla asgari ücretten hallice maaşlara sürünürsün ya da metro kullanan adamlar çok mu zeki yoo ama 80k civarı maaşları var bu ülkedeki tek çıkış yolu kpss gerçeği gösteriyoruz bu kadar zeki insanlar o kpssyi yokeder
-
-
google a yazinca en kotu mufredatlari kisaca okuyup 2 saniye beyin organini calistirip cikarim yapmak bu kadar zor olmamali ya
dünya Türkiye'den ibaret değil, yurtdışında yaşamak isteyenler de var dostum. ayrıca bu kadar korkak olmayın erkek adam istediği bölümü okur istediği mesleği yapar bir şekilde de parasını kazanır. kazanmasa da sırtı dik alnı açık gider çünkü o istediği şey için bedelini ödemiştir.
-
Çerçeveletip duvara asmalık
-
"Kardeşim tıp hariç herkes işsiz zaten yapay zeka var, bilgisayar mühendisleri intihar edecek hepsi işsiz kalacak"
Cart curt demeyi bırakın da insanlar kendi ideali pesinde koşsun. Endüstri mühedisliği okuyan arkadaşım var ve gayet de memnun adam, bütün hayat şu forumda yazan elemanladdan ibaret değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağlam bölüm baya.
-
yurtdışında da muhendislikler osuruk ahahahahahahaha hele endüstri bir hiç
Benzer içerikler
- ayt edebiyat notları pdf
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- 90 tyt 70 ayt kaç bin sayısal
- obp ne kadar geri atar
- metu summer school
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X