İnsanlar neden bu ülkede çocuk yapıyor?

-
-
Ebeveynler bencil. Kendilerini düşünerek çocuk yaparlar.
-
Bir de onlara saygı duymamızı bekliyorlar?
-
şehirde çocuk yapmak suç sayılmalı anne baba hapse atılmalı
çocuklugum dagda arazide lojman tipi tek katli evde geçti çok güzeldi şehirde geçseydi çocuklugum daha kötü biri olurdum heralde
şehir hayatı insanı yıpratıyor açık cezaevi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 8 Temmuz 2024; 1:40:13 > -
Şimdi kötü musun yani baskan daha kötü derken :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam şehirden uzaktık arabyla 1 saate yakın sürüyodu şehire gitmek tek katlı evimiz vardı evin hertarında meyve agaçları vişne erik elma armut hatta ekşi armut agacı bile vardı ordan başka yerde yemedim üzüm vs
yani dışardan meyve almamıza gerek yoktu
ev tek katlıydı kapıyı açınca direk dışardasın zaten gün içinde eve ugramıyoduk dışarda havuzdaydık gece gündüz yemek yemek için eve gelirdik ya bisiklet sürerdik ya basket oynardık yada havuzdaydık
şuan istanbulda en kral yerde yaşayan benim yaşadıgım hayatı yaşamamıştır heralde diye tahmin ediyorum abartısız söylüyorum istabulda benim yaşadıgım yer gibi güzel yer hiç denk gelmedi
amerkan filmlerindeki gibi güzel bir yerdi işte
oralara bakıyosun birde şehirde 4 duvar arasına annesi babası tarafından sıkıştırılmış çocuklara bakıyosun insan üzülüyor bu ülkede dogan çocuklara gerçekten berbat bir hayat onları bekliyor
çogu cocugun babası açlık sınırırın altında maaş alıyor baraka gibi yerlerde yaşıyor babalarına acımıyosunda çocuga ister istemez acıyo insan
kaç kere yazdım yine yaziyim bu insan kalitesi varken ülkenin düzelmesi için yaratıcının gökten bir mucize indirmesi lazım oda pek olacak gibi durmuyor
-
Harikaymis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X