Şimdi Ara

İnsanlar neden bu ülkede çocuk yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocuk erkek olursa önce zorla sünnet edilerek bir ömür boyu zevk alması engellenecek sonra da hayatının en verimli yaşlarında zorla askerlik yapacak . Bu şartlarda insanlar neden bu ülkede çocuk yapıyor?

• Ebeveynler bencil. Kendilerini düşünerek çocuk yaparlar.

• scientia kullanıcısına yanıt

Bir de onlara saygı duymamızı bekliyorlar?

• şehirde çocuk yapmak suç sayılmalı anne baba hapse atılmalı

çocuklugum dagda arazide lojman tipi tek katli evde geçti çok güzeldi şehirde geçseydi çocuklugum daha kötü biri olurdum heralde

şehir hayatı insanı yıpratıyor açık cezaevi gibi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 8 Temmuz 2024; 1:40:13 >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Şimdi kötü musun yani baskan daha kötü derken :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F1SECO kullanıcısına yanıt

hocam şehirden uzaktık arabyla 1 saate yakın sürüyodu şehire gitmek tek katlı evimiz vardı evin hertarında meyve agaçları vişne erik elma armut hatta ekşi armut agacı bile vardı ordan başka yerde yemedim üzüm vs

yani dışardan meyve almamıza gerek yoktu

ev tek katlıydı kapıyı açınca direk dışardasın zaten gün içinde eve ugramıyoduk dışarda havuzdaydık gece gündüz yemek yemek için eve gelirdik ya bisiklet sürerdik ya basket oynardık yada havuzdaydık

şuan istanbulda en kral yerde yaşayan benim yaşadıgım hayatı yaşamamıştır heralde diye tahmin ediyorum abartısız söylüyorum istabulda benim yaşadıgım yer gibi güzel yer hiç denk gelmedi

amerkan filmlerindeki gibi güzel bir yerdi işte

oralara bakıyosun birde şehirde 4 duvar arasına annesi babası tarafından sıkıştırılmış çocuklara bakıyosun insan üzülüyor bu ülkede dogan çocuklara gerçekten berbat bir hayat onları bekliyor

çogu cocugun babası açlık sınırırın altında maaş alıyor baraka gibi yerlerde yaşıyor babalarına acımıyosunda çocuga ister istemez acıyo insan

kaç kere yazdım yine yaziyim bu insan kalitesi varken ülkenin düzelmesi için yaratıcının gökten bir mucize indirmesi lazım oda pek olacak gibi durmuyor

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Harikaymis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Bu ülkede polis niye var ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.