https://www.kamuajans.com/comment-read-haber-511361.html Sitenin bimer'e nasıl gidileceğini anlatan haberini bimer sanmışlar yorumlara şikayetlerini yazıyorlar. Edit: böbrek ilanları var oha Aratınca aynı örnekler başka sitelerden de çıkmaya başladı. https://www.devlette.com/bimere-sikayet-nasil-yazilir-bimer-sikayet-formu// https://www.dilekcesepeti.com/bimerde-adim-cikmasin-diyenlere-bimerden-gizli-sikayet-nasil-yapilir// Yine bir garip şikayet konularına bakmak isterseniz(daha başka siteler de var medyum şikayetleri barındıran): https://www.dolandirici-medyum.com < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 15 Ağustos 2020; 14:34:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnsanlar, Haberi Bimer Sanarlarsa

-
-
Abbov
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatandaşı olduğum ülkenin bakanı mercedesle, bmw ile ne işiniz var dedi.
Şikayetçiyim.
-
İşte seçmeninin internele ilişkisi bu kadar olduğu için hala baştalar. Yoksa biraz daha interneti kullanabilseler neler görecekler neler.
-
Sayın başbakanım,
kaldırımlarda park edecek yer yok,kafeler dolu,avmlerde kuyruk var,otoparklar dolu,tatil gelince otellerde yer yok, şehirdeki gece kulüplerine rezervazyon olmadan girilmiyor, benzinliklerde sıra var,marketlerden millet poşet poşet alıyor,herkeşin elinde aypon var,caddeler lüks arabalardan geçilmiyor, herbişeylerimiz 4x4
ama ekonomiyi beğenmiyorlar şikayetçiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 15 Ağustos 2020; 9:24:0 >
Sayın başbakanım, Bugün A101 e gidip alışveriş yapmak istedim. Ancak bir ürünü bulamadığım için görevli kasiyere sormak istedim.
Bana ters cevap verdi ejderya suyu yok dedi
Şikayetçiyim
Adres hacı abuzer mah.
Sabah sabah güldürdünüz. Tc, açık adres ne ararsan var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bunlarla benim oyum bir mi cidden
-
ülkeye iq testi yapsak borçlu çıkarız.
İnternet kullanmayla alakası yok bence. 1 gecede cahil kaldıkları için yazılanı okuyamıyorlar okuyup anlayamıyorlar. Haberin içeriğini dahi okumamış adamlar :D
-
Buradan da şikayette, başvuruda bulunabiliyor muyuz?
yani biz niye dolandırıcılık yapmıyoruz böyle sazanlar oldukça ya 5 kez 7 kez medyuma dolandırılan var hadi 1. de inandın hadi 2 de neyse diyelim de 7 ne bir yerde uyanmadın mı be kardeşim bunlar beni dolandırıyor diye cidden anlamıyorum
-
tabii ki yazın şikayetinizi arkadaşlar hemen ilgilensin
-
Gülmekten çişim geldi yemin ederim. İyi eğlence var
-
quote:
Orijinalden alıntı: apeirons
Buradan da şikayette, başvuruda bulunabiliyor muyuz? -
Birisi pahalı et fiyatların dan dem vurmuş
-
Neden akpli oldukları kanısına vardınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Vatandaşı olduğum ülkenin bakanı mercedesle, bmw ile ne işiniz var dedi. Şikayetçiyim. |
İşte seçmeninin internele ilişkisi bu kadar olduğu için hala baştalar. Yoksa biraz daha interneti kullanabilseler neler görecekler neler. |
Sabah sabah güldürdünüz. Tc, açık adres ne ararsan var
![]() |
Bunlarla benim oyum bir mi cidden |
Yorumları oku istersen Keyword taraması da yapabilirsin. Akp'ye oy verdim diyen adama Chpli mi demek lazım anlamadım ki :D |
Maalesef ülke olarak okur yazarlık işini daha yeni hallettik; bilgisayar okur yazarlığı alanında kara cahiliz. Dünya ise çocuklarına programcılık öğretmekle meşgul. |
Benzer içerikler
- zarif ilhan
- barzani"nin türkiye"deki şirketleri
- haim erroll gelardin
- almanlar türkleri seviyor mu
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- afad deprem bildirimi
- nişasta bazlı şeker nedir
- e-devlet giriş yap t.c. ile
- istanbul deprem simülasyonu
- tüketici mahkemesi başvuru ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X