Şimdi Ara

İnsanın yaşadıkları görüntüsünü etkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçüklük fotolarıma baktığımda gerçekten çok güzel bir çocukmuşum, sadece görüntü olarak değil tabii görüntü olarak da güzeldim parlak beyaz ten sapsarı saçlar vb., ama daha önemlisi ifade olarak yüzümde çok masum bir ifade varmış, gözlerim büyük ve dolu dolu bakıyormuş, suratım da genel olarak tam insanın kıyamadığı türdenmiş

Detayına girmek istememekle birlikte küçüklüğümden beri fazlasıyla travmatik ve muhtemelen beyne de hasar oluşturacak kadar kötü şeyler yaşadım, şu anki görüntümün de küçüklüğümle alakası yok, göz rengi ten rengi vb. bunlar aynı ama yüzümde korkutucu bir ifade var, gözlerim eskiye kıyasla çok bayık ve ölü gibi bakıyor, insanlar beni inceleyince korkuyor toplu yerlerde dikkat çekiyorum, içindeki yüzüne vurur misali eskiden herkes beni çok severken şimdi olduğum ortamda şeytan varmış gibi bir atmosfer oluşuyor, böyle bir şey var mı varsa düzeltmek mümkün mü sokağa çıkamaz oldum

• eger gunluk hayatta rol yapabilen, hep sahte maskelerle yasiyan biri degilsen duygularin ve ruhsal durumun yuzune yansir. bu da normal bisey. askerden dondugumde bi avmye falan girdigim zaman pesime en az 2-3 tane guvenlik takiliyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an herkesin yaptığı gibi sahte biri olarak yaşayamıyorsan herkes seni dışlar o şekilde. Sanki kendileri dünyanın en sorunsuz en iyi insanlarıymış gibi sen sırıtıp birilerine kendini yarandırmaya çalışmıyorsun diye seni sorunlu, problemli diye etiketleyip her yerde dışlarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak bunu yaşıyorum, duygularımı gizlemem, hele bana ters davranan zayıf gören kim olursa gerekirse kavga ederim, malum artık insanlara yanlış geliyor bu, seni alttan alttan ezikleyip sen kükreyince neye uğradıklarını şaşırıyorlar.

• Etkiler.

Hatta hayatının akışı doğru mu gidiyor kontrol etmek için bir sene önceki fotoğrafınla kendini karşılaştır derler. Eğer daha güzel görünüyorsan doğru yoldasın, fakat aynı ya da daha kötü görünüyorsan bir şeyleri değiştirmen lazım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.