herşeyi saldım birşey yapasım yok. 0 mücadele. hergün zevke koşuyom. sigara, malum eylem, yemek. nasıl kıracaz bu zinciri. spora üşeniyom bunlara sarıncada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
insanda hırs, istek, mücadele duygusu nasıl gelişir?

-
-
aşırı mantıklı. harbi öyle. nofap şart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinden olaya bakarsak; insanlar bu ihtiyaçları sırasıyla karşılamaya çalışırlar.
Cinsellik en alttaki fizyolojik ihtiyaçlar basamağında bulunuyor. Bunu tamamlamadıkça bir üst basamakları gerçekleştiremiyorsun. En alt basamakta takılı kalıp duruyorsun.
-
epsilona sor
-
Boy 1.81 altıysa olmaz hayat bitti ben 1.65 im mesela yaşımda 17 olacak sende 1.81 altıysan hayat bitti malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun cevabını bilen olduğunu sanmıyorum. Daha doğrusu bunun belli bir formülü olduğunu düşünmüyorum. Valla ben de savaşmaktan çok yoruldum. Kendimi bildim bileli şu lanet olası beynimle savaşıyorum. Ulan bir insanın sağlam bir tarafı olmaz mı! Kafa hasta beden hasta... Ömrüm kendi enkazımı toplamakla geçiyor. Vazgeçilebilecek şeyler olsa vazgeçecem ama değil. Offf ki ne off! Hayat gerçek olamayacak kadar büyük bir kabus. İnancım olmasa cidden intiharı düşünürdüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X