Şimdi Ara

İnsan sevgisi nelere kadir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanları seven Gates’in, gelecek için yaptığı birkaç yatırım. Sakın bunların arkasında insan sevgisinden başka bir şey aramayın yoksa saçma tipler sizi komploculukla suçlar. Bunların hepsi sevgiden :)

1- Kimin aşılandığının takip edilebilmesi için dijital sertifika ( kuantum damga )

2- Yapay anne sütü

3- Her gün 10 bini çocuk olmak üzere 25 bin kişi açıklıktan ölürken, ( yılda 9 milyondan fazla ) uğraşılan şeylere bakar mısınız. 672 milyon obez varken.

Kaynaklar:
    1: Kuantum damgayı ( dövme asıl çevirisi; ben damga demeyi daha doğru buluyorum) geliştiren profesörün sözleri :
    bioengineering.rice.edu
    Quantum-dot tattoos hold vaccination record | Department of Bioengineering | Rice University
    https://bioengineering.rice.edu/news/quantum-dot-tattoos-hold-vaccination-record
    “The Bill and Melinda Gates Foundation came to us and said, ‘Hey, we have a real problem — knowing who’s vaccinated,’
    www.melway.com.tr
    KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE DİJİTAL SERTİFİKA
    https://www.melway.com.tr/tr/koronavirus-ile-mucadele-dijital-sertifika_a.html

“ID2020, Accenture, IDEO, Gavi ve Rockefeller Vakfı ile birlikte yürütülüyor. Proje de Birleşmiş Milletler tarafından destekleniyor ve Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri girişimine de dahil edilmiştir.”

Herkes Dijital Kimlik Sahibi Olacakhttps://blasea.org/ilk-dijital-kimlik-prototipi-tanitildi/

2-https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8439159/Artificial-breast-milk-start-gets-3-5-million-Bill-Gates-founded-investment-fund.html

3: aç kişi sayısı : birleşmiş millet sitesinden :
    Obez kişi sayısı :

Bu arada bu çalışmalar ve fikirler Gates ile başlamadı. Gates sadece görünen yüz. Gates’in ailesi ve diğer çok zengin ve güçlü aileler yıllardır benzer çalışmalar içinde. Ama komplo yaratmayalım bunlar hep sevgiden :)

• Yine kendini "zeki" ve "ilerici" görenlerin şüpheli kimseleri "komplocu" diye tiye almaya çalıştığını da gördük!..

Bilgi dağarcıkları kısıtlı olanlar dar pencereden bakmaya devam ededursunlar konuyu açan arkadaşa destek mahiyetinde yazmış bulundum.

Tüm dünyada(sorgulayan dünyada) bu konu neredeyse soruşturma aşamasına kadar gelmişken bizdeki her haltı bildiğini sananların nedenini bilemediğimiz bir şekilde bu küreselci, elitist, ulusüstü şirketleri ve yöneticilerini temize çıkarma çabalarını anlayamıyorum. Dünya konuşuyor bizimkiler "susun ayol" kafasında!

Bill Gates Vakfı'nın bu virüse direkt ya da dolaylı nasıl hazırlık yaptığını, henüz ortada böyle bir salgın bile yokken ilgili merkez ve kuruluşları birer birer nasıl satın alıp bünyesine kattığını ya da ortaklık kurduğunu öğrenmeniz için resmi kanallardan bile bilgi alabilirsiniz herhangi bir "komplocuya" ihtiyacınız dahi yok.

Dünyanın kimler tarafından yönetildiği ya da yönetilmek istediğini sorgulayan herkes hayata ve olaylara "şüpheci" bakmaz ZORUNDADIR! Ya da kafasının içinde "sadece" yağ+protein karışımı bir şey taşıyordur tıpkı neticesinde olduğu gibi!..

Ekleme:

bir üstteki arkadaş "Yapay anne sütü ne kadar güzel bir şey. Öksüz çocuklar bebek mamaları ile yetersiz besleniyorlardı. Burada tartışılacak bir şey yok bence destek verilmeli." demiş daha ne diyelim??? Güzel bir şey öyle mi?!

Arkadaşa tarhimizden bir hatırlatma yapayım, o çok "hayırsever" Amerikalılar (Truman-Marshall) 48 ve sonrası yıllarda bize de "süt tozu" gönderdiler ve "zorunlu" olarak tüketildi, peki sonra ne mi oldu, ülkenin yavrucakları birer birer çocuk felci başta olmak üzere görülmedik hastalıklar yaşadılar, ama tabi canım süt tozu ile ne alakası var?!
    Peki ya o dönem "kılıf" neydi? "Türkiye Sovyet tehdidi altında o halde her yönüyle desteklenmelidir" savını kılıf yaptılar.

Günümüzde de sözde kıtlık ve açlık bahane edilerek yapay ve suni ürünleri dünya çocuklarına ve insanına dayatacaklar. Tıpkı "efendim gericilik yapmayın GDO gıda sorununu çözecek" deyip küresel çapta kanser, obezite, şeker hastalığı başta olmak üzere hastalıkların patlamasına sebep verdikleri gibi yine bir yıkıma sebep olacaklar.

O çok hayırsever(!) adamlara tavsiyem trilyonlarca doları hile, faiz, haksız kazanç ile %1'lik kesim olarak ellerinde tutmak yerine dünyada gelir eşitsizliğini sonlandırıp küresel refah ve kalkınma için çabalasınlar. O zaman kimseye zorla ya da mecbur bırakarak yapay, suni şeyler itelemezler. Ama zaten amaç insanlığın hayrına iş tutmak değil ki! Görene köre ne???

Saf olmayın, şüphe ve endişe sizi diri tutar!
    Sagduyunun yerini ideolojilerin almis olmasina tipik bir örnek. Bazi seyler hakkinda uyari yapiyorsan Komplocu ilan edilirsin ve seni bir kaliba koyup etiketlemeye calisirlar. Bunlar suna benziyor: Kümeste tavugun biri hepimizi kesecekler diye diger tavuklari uyariyor, digerleriyse ona komplocu diyor . Sonucta digerleri izgara olurken, kesilecegini bilen kacmanin yollarini ariyor .
    Ben üniversite mezunuyum ve okuduğunu anlama ve genel kabulün dışında düşünmenin eğitim seviyesi ile ilgili değil, gelişime açık olmakla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Eğer senin için eğitim seviyesi önemli ise Doktor Shiva Ayyadurai konusuna bak:https://forum.donanimhaber.com/doktor-shiva-ayyadurai--144648586#144648586
    Dijital sistemin geleceğini üst düzey insanlar söylerken buradaki birkaç dangalak komplo teorisi diyor.

Normalde buradaki dangalak olanlara sorsan desen ki "evinin yanındaki bakkalın sahibine güveniyormusun", muhtemelen hayır diyecek, ayrıca "bu devirde kimseye güvenmeyeceksin" diye eklemekten de geri durmayacak.

Ama aynı dangalak 10 bin km ötedeki bir adamın dünyayı aşılatma planı hakkında en ufak bir şüphe duymamakla kalmayıp şüphe duyanlara da kendi mağarasından komplocu etiketi yapıştıracak. Benim anlamadığım bu dangalaklarda en ufak bir düşünce kırıntısıda mı olmaz arkadaş, asıl benim anlam veremediğim konu bu, bana bunu açıklayın!

Edit: Alttaki iki mesaj durumun vehametini gözler önüne sermekte, lafın üzerine gelmişler
  • Melinda gates : " 2021 de bir korona aşimiz olacak, hakkaniyetli olmaliyiz, çekişme olmamali. Oncelik hastane çalişanlari "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünya düz değil mi?
  • İnanılır gibi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Radikal ve Sert

dünya düz değil mi?
    Hala dünyanın nereye gittiğini anlamamakta ısrar eden kişi saçmalaması...

Kaynakları ile yazmışım, bi zahmet et de oku.
  • nucro kullanıcısına yanıt
    eğitim seviyeniz nedir
    Sagduyunun yerini ideolojilerin almis olmasina tipik bir örnek. Bazi seyler hakkinda uyari yapiyorsan Komplocu ilan edilirsin ve seni bir kaliba koyup etiketlemeye calisirlar. Bunlar suna benziyor: Kümeste tavugun biri hepimizi kesecekler diye diger tavuklari uyariyor, digerleriyse ona komplocu diyor . Sonucta digerleri izgara olurken, kesilecegini bilen kacmanin yollarini ariyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 24 Temmuz 2020; 13:55:42 >
  • Arkadaslar insanlar insanlari kullanirlar. Kullaniliyoruz. Bunlar komplo degil, hayatin birebir gercekleri. Yoldan gecen teyzeye sorun, asi olacakmisin diye, tabiki olacam diyor, kuzenlerime soruyorum gencecik cocuklara onlarda bana korona savunmasi yapiyor. Tabiki de olacagiz diyorlar. Amac zaten insanlari bu noktaya getirmekti, bu ikna seviyesini yakalamakti. Bunu ancak korkuyla yapabilirsiniz. Yoksa parktaki ceset torbalarinin, yere dusup olen insanlarin hergun sayilan vakalarin herhangi bir salgini azaltilabilecek bir etkisi yoktur.

İsin icinde her zaman oldugu gibi para var. İsin icinde her zaman oldugu gibi insanlarin somurulmesi var. Yarasadan gecmis labaratuvardan firlamis, pazardan bulasmis. Bunlar bizi ilgilendirmiyor. Her ulke hastaligin ne kadar ciddi seyrettigini influenzadan farklimi yoksa aynimi oldugunu kolayca tahminleyebilir olmasina ragmen Who ile yapilan ortakliklar ile asi ve ilac endustri ile olan baglarin kuvvetlendirilmesi terci ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 24 Temmuz 2020; 14:4:40 >
  • Hafi böyle şeylere inanırsın da bakım kanıtlarıyla koydum demezsin. Bu olay şey gibi Amerika marsa hiç gitmedi baaaak kanıtları da burda demenin aynısı ulan sen bu kanıtları buldunda ruslar, çinliler veya diğer istihbarat ağı geniş ve güçlü olan ülkeler bulamadı dimi? Vayyyy be sen neymişsin be hocam!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt
    Ben üniversite mezunuyum ve okuduğunu anlama ve genel kabulün dışında düşünmenin eğitim seviyesi ile ilgili değil, gelişime açık olmakla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Eğer senin için eğitim seviyesi önemli ise Doktor Shiva Ayyadurai konusuna bak:https://forum.donanimhaber.com/doktor-shiva-ayyadurai--144648586#144648586

quote:

Shiva Ayyadurai MIT’de elektrik ve bilgisayar mühendisliği dallarında lisans, makine mühendisliği dalında üst lisans ve sistemik biyoloji alanında “İnterferonların virüs enfeksiyonlarına tepkisi” başlığıyla doktora dereceleri alıyor. Pek çok patent sahibi olan Doktor Shiva’nın sistem biyolojisi, yani biyoloji, mühendislik ve bilgisayar yazılımını birleştiren çalışmaları var.

• zeoce kullanıcısına yanıt
    Bunun, ruslar, çinliler veya diğer istihbarat ağı ile ne ilgisi var :)

Bu zaten dünyanın gittiği yer : dijitalleşme ve takip sistemleri. Çin zaten insanlarını nasıl ve ne derece takip edebiliyor haberlerde görmüşsündür.

ID2020 : Gavi (Gates destekli) ve Rockefeller Vakfı ile birlikte yürütülüyor. Proje de Birleşmiş Milletler tarafından destekleniyor.
    Çinliler takip ediyorsa da kendileri takip ediyor amerikalı birinin kendi insanının bilgilerine ulaşmasına izin verir mi? Zaten izin vermek istemedikleri için bu ticaret savaşları var 2 hafta önce ingiliz parlementosu huawei nin ingiltere de yapacağı 5g altyapısına verdikleri izni iptal ettiler ulusal güvenlik dolayısıyla sende çıkmış istihbarat ile ne ilgisi var diyorsun aklın mantığın yok mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dış güçler devrede hedef türküye yiğenim. Türküyemiz gelişiyo diye virüs çıkarıverdiler böyük oyunlar döneyo.

Bilim'in b'sini bilmeyen ama bilimden bahsetmeye çalışan çoğunluğu liseli olan tayfa toplanır şimdi. Bunlar köle gibiler ellerine zehiri ilaç diye verip bunu iç virüs kapmazsın desen anında içerler. Böyle zenginlerin servetlerini arttırmak için yaptıkları saçmalıklara destek verirler. O damgayı bunların alınlarına basmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoooooL -- 24 Temmuz 2020; 15:0:55 >
  • bill gates için diyebileceğim tek şey keşke bende o kadar güçlü olsamda haberlere konu olup dünyaya şekil verebilsem. Gücü olan o yada bu şekilde dünyaya şekil verecektir. Amaç onlar gibi dünyaya şekil verebilecek güce ulaşmak olmalıdır.
  • Bütün dünyayı açlıktan kurtarsan sokakta yatan amerikalı tipler ürer durur manyakmısınız siz?
    Kör cahilin açtığı vasıfsız başlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeoce

Çinliler takip ediyorsa da kendileri takip ediyor amerikalı birinin kendi insanının bilgilerine ulaşmasına izin verir mi? Zaten izin vermek istemedikleri için bu ticaret savaşları var 2 hafta önce ingiliz parlementosu huawei nin ingiltere de yapacağı 5g altyapısına verdikleri izni iptal ettiler ulusal güvenlik dolayısıyla sende çıkmış istihbarat ile ne ilgisi var diyorsun aklın mantığın yok mu?
    Boşver hocam anlamıyorlar bunlar aşı yaptırtmaya yaptırtmaya Çicek virüsü gibi hastalıkları canlandıracaklar tekrardan bırak Covid-19 u. BOLL GOTOS BOZO TOKOP OTMOK OSTOYOR. Sizin anlamadığınız şey zaten ne zaman s*çtığını ne zaman işe gittiğini ne zaman yürüyüşe çıktığını kullandığın telefondan biliyorlar zaten zamanında tüm ipleri verdiniz yav bizim bilgileri ne yapacaklar diye şimdi güya uyandınız ama atı alan üsküdarı geçti.

• Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt
    Anlamayanlara ısrarla anlatmaya devam edicem:

Benim derdim, kitle imha silahları yalanıyla Irak'a girilip 1.5 milyon kişinin öldürülmesi gibi, İkiz Kuleler saldırısını kullanarak Afganistana ve diğer ülkelere savaş açılması zamanlarında olduğu gibi bir büyük propagandaya daha karşı insanları uyarmak.

Covid19 tehlikeli mi: evet, ama kanser ve diğer onlarca hastalık kadar değil. Gribin 650 bin ölüme (DSÖ verisi) yol açtığını hatırlarsak tehlikesi grip ile karşılaştırılmalı.

Önlem alalım mı: evet, kapalı toplu yerlerde maske takarak ama açık havada değil. Sokağa çıkma yasakları ile değil, birçok işin ve hayatın batmasına sebep olarak değil.

Aşıdan milyarlarca dolar kazanacaklar. Medya birilerinin çıkar sağlamayacağı hiçbir haberi gündeme getirmez. Mesele insan hayatı olsa hergün 25 BİN kişi açlıktan ölmesi veya 25 bin kişinin kanserden ölmesi konuşulur haberlere çıkar.

• Gates vakfının yaptıklarını, insanlığa faydalarını saymaya kalksan ömrün yetmez ama bir kaç şeyi komplocu beyninle böyle yorumlamışsın. Olur öyle, bu ülkenin ortalaması sensin zaten.

• Kitle imha silahıyla oraya buraya girdi deyip, tarih bilgisi televizyondan ibaret bir keko.
    Yine aynı şekilde televizyondan aldığı 2 gram bilgi ile covid eleştirisi yapıyor.
    İşin komik yanı kaynak olarak verdiklerinin kendi argüman'ı ile neredeyse hiç alakası olmaması.

Aynı kafayla düşünürseniz sadece açlık değil dünyadaki co2 oranı, yenilenmez enerji kaynakları israfı ülke ekonomileri hasta doğan çocuk sorunu yok efendim terör hatta eğitim konusuna bile bağlarsın.
    Bende isyan edeyim, şu an matematik soru bankası hazırlıyorum, geçen ay 120 lira gelen elektrik faturam 250 lira gelmiş.Herkez korona konuşuyor halbuki daha büyük dertlerimiz var mesela elektrik faturası. Ben klima ile serinleyemez isem üretkenliğim azalır. Benim gibi 10 milyon kişinin üretkenliği azalsa ülke sefilliğe sürüklenir. Yazık yahuu.
    Böyle köylü tipi argüman üretenlerden kaçın arkadaşlar (3 yıl münazara ile ilgilendim)
    Yapay anne sütü üretiminin zararları hakkında dert edinmez ama millet obez olup ölüyor, çocukların içtiği sütü dert ediniyor. Cahillik
    Böyle konular ekşisözlükdeki paralı xxx'ler sayesinde prim yapıyor sende onlardan yok galiba, burayı kirletme.

• Oğuzhan/ kullanıcısına yanıt
    Sorsan, ABD, Irak'a neden girdi, 1.5 Milyon müslüman neden öldü cevap veremez...

Dijital damgalama geliyor, ID2020 , Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri girişimine de dahil diyoruz... cevap elektrik faturası...

Bir de 3 yıl münazara ile ilgilenmiş :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.