Şimdi Ara

insan dışkısından biftek ürettiler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sabah.com.tr/Dunya/2011/06/19/diskidan-biftek-uretti

Japon bilim adamları insan dışkısındaki proteinleri kullanarak 'biftek' üretmeyi başardı.

Not: esas haber kaynağı habertürk diyor..

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İsteyen bir kere biftek aldıktan sonra, sürekli aynı biftekle karnını doyurabilecek yani
  • ya geçen okudum, foruma kesin haber olur dedim ama kimse açmadı konu. biodizele konu olduğunu görünce bu nasıl gözden kaçar dedim ve haberi manşet yaptım buraya

denekler, sığır eti tadında demişler.. yorumlardan birinde de bu japonlara, dişleini fırçalamadıkları zaman yanaşmamak lazım yazıyordu, hala duruyor mu bilmiyorum..

• Bundan bana " b... yiyen tek canlı " diye başlıyan iyi gırgır çıkar ama çenemi tutayım!
  • Mâlum söz gerçek oldu
  • ya konuyu açtığıma pişman ettirmeyin şimdi beni.. aslında sonuçtan çıkarılacak büyük dersler var. iyi düşünmek lazım. bu ve benzeri çalışmaları astronomi açısından yani uzayda yaşam açısından day apıyorlar yani dönüştürme işlemi diyelim bari. ama yani japonlar hakkaten de güzel insanlar çok çalışkanlar ama yanii bunu sona bıraksanız olmuyor mu.. gel de biftek ye şimdi.. akşama biftek var dendi mi, akıllara yine japon gelecek..

bir de şu "İnsani atıklardan biodizel elde ettiler" konusu 1600 küsür okunuş yaptı. bu konunun daha üst seviyelere çıkacağını düşünüyorum. çıkmazsa demek ki hakkaten .. konu açmış olacağız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 20 Haziran 2011; 19:16:35 >

• tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum
    geri dönüşüm açısından çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamie Hyneman -- 20 Haziran 2011; 19:40:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tam köfte yerken de olurmu be kardeşim şimdi?
  • Etin kilosu 30 liraya vurmuş demekki artık b.kumuz baya bi değerli olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.