Şimdi Ara

İnsan Anatomisi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Çizime yeni başlayan biri olarak sürekli çizecek model resim arıyorum elim alışsın diye ama yazıcıdan çıkardığım resimler gözümü doyuracak seviyede değil çok kalitesiz çıkıyor ve ayrıntılar boğuk.Şöyle sağlam çıktılar yapan bir yere versem sıkıntı oluyor modeller genelde kötü bakışları üzerime çekerler diye düşünüyorum.Bu tür modellerin yer aldığı dergiler vs var mıdır erkek ve kadınların yer aldığı?

    Yardımınız için şimdiden teşekkürler.



  • Kimse yok mu bilen?
  • Female anatomy for artist, male anatomy for artist var. Nmada 15 bine yakin gorsel var. (youtubeda dakikalik model videolari var) Artmodels360 var. Artmodelstips.com var. 3d.sk var. Reference.sketchdaily.net var. Junsanatomy var. Flickrdan bakabilirsin. Deviantarta bakabilirsin(genelde kostumlu giysili oluyor buradakiler).



    Ama hepsi parali. Ben torrentten bazilarini bulabildim yeterli kalitede(cgpeers ve gfxpeers oneririm). Ama nmaya para veriyorum(yaninda egitim videolari da var).

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendi kendime düşünerek çözdüm bu sorunu.Renkli model remi bulacağımda çalışacağımda vs çok zahmetli olur diye gittim pintereste kaydoldum,yazıyorum el ayak vücut iskelet vs diye karakalem örnekleri bulup bulup kaydediyorum.İnsan çzimine başlayınca da bu biriktirdiklerimi çıkartacağım yazıcıdan olacak bitecek.Aklıma geldikçede gazete dergi vs bulursam onlardan bakarak çizme çalışması yaparım,resim bulacağız diye kasamam hiç.Sırf model lazım diye tutup vogue alacak falanda değilim her ay öğrenciyim ben.İlk öğrenme aşaması için benim dediğim yöntem gayet iyi bence.Ha yeterli mi hayır,anatomiyi şöyle bir öğrendikten sonra üstüne iyice çalışılabilir.Ya da o kıvama gelince açarım internetten bakarak çizerim.Hem karakalem çizim örnekleri siyah beyaz oluyor genelde.Yazıcıda çıkarması da zor olmuyor acemi arkadaşlara bunları bulup biriktirip çıktı almalarını öneririm.Yazın pintereste human hand sketch bir dolu örnek çıkıyor...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Genccizer

    Female anatomy for artist, male anatomy for artist var. Nmada 15 bine yakin gorsel var. (youtubeda dakikalik model videolari var) Artmodels360 var. Artmodelstips.com var. 3d.sk var. Reference.sketchdaily.net var. Junsanatomy var. Flickrdan bakabilirsin. Deviantarta bakabilirsin(genelde kostumlu giysili oluyor buradakiler).



    Ama hepsi parali. Ben torrentten bazilarini bulabildim yeterli kalitede(cgpeers ve gfxpeers oneririm). Ama nmaya para veriyorum(yaninda egitim videolari da var).
    http://artmodeltips.wpengine.com/poses/male_crouching/

    Dediğin sitelerden birini arattım.Eğer burasıysa sağ ol gerçekten.Quickposes ile birlikte çok işime yarayacak. Figurosity diye bir site bulmuştum ama 3d model oradakiler,pek gözüm tutmadı...

    Sketchdaily'de güzel görünüyor ama erkek modeller biraz sıkıntılı sanki.Yüzüne doktorların taktığı şu ağzı kapatan şeyi takan eleman ve yüzü karalı model Delirtti beni :D Siteden soğuttu resmen.Hiç estetik ve profesyonel değil.Bence acilen silmeliler...

    Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.Çok değerli kaynaklar daha önce farkına varamamışım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5FEB90BC2 -- 17 Mart 2019; 23:59:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.