Şimdi Ara

İnşaat Mühendisi Olmak İstiyorum Yardım Edin Dostlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım 7 yıl olacak hastanede çalışıyorum. Üniversite biteli 7 yıl oldu lise biteli 11 yıl. Kariyerimin ilerleyeceği yok yıllardır aynı işi yapıyorum ilerleme yükselme imkanım çok zor ve aylık gelirim sabit değişmesi de mümkün değil. Bunu bulamayanlar da var çok şükür ekmeğim var fakat daha yaratıcı olabileceğim keyif alabileceğim bir iş yapmak istiyorum. Ezelden beri mühendis olmak istemişimdir şartlar müsait değildi olmadı bu mesleği seçtik.
    Uzatmayayım lafı inşaat mühendisi olmak istiyorum sınava girip, ne dersiniz? Bu yaştan sonra nasıl olur geç kalmış sayılır mıyım? Hem çalışıp hem okuyacağım çok zorlar mı? Ben liseden mezun olduktan sonra ikinci bölüm çıkmış hiç görmedim ama birinci bölüm bilgilerim hala zihnimde unutmadım pek. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • mezun oldugunda en iyi ihtimal 31-32 yaşında olacaksın. yaşıtların üstün olacak ve senden 3-4 kat fazlaa maaş alıyor olacak. eğer bu durumu aşacak bir yapıdaysan; hiç birşey için geç sayılmaz.

    bir diğer konu; mühendislik eğitimi alacaksın en nihayetinde. liseden sonra 2 sene ara verenler bile zorlanıyor.. hesap kitaba dönmen tekrar zor olur mu acaba bu da beni düşündürüyor. sayısal anlamda ağır bölümdür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.