Şimdi Ara

Insaat muh bitisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam benim siralama itu ye yetmis bu sene .
    Orda sağlam dil yapip ilerlesem yurt disi imkani falan yokmu ?
    Fark yararmazmi ya sonuçta itü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2023 te başa kim gelir bilinmez şimdi giren 2023 te mezun olacak bence okumaya değer o zamana kadar ülke durumu en azından şimdi halinden iyi olacaktır

• Şimdi bu misal inşaat müh ve mimarliga düşük sıralamayla ıyi okullara girenler şanslı mi sanssiz mu çözemedim ilerde tekrar degerlenebilir evet
    ama bi yandan da düşen yer geri ne kadar çıkabilir ki sektör kötüye gidiyor
    Anlamadim

• Gayeyyyy G kullanıcısına yanıt
    Sektör düzelecek de şimdi girenlere mi yarar yoksa 3-4 sene girenlere mi belli olmaz.

• King_Leoric31 kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu yazdım geçenlerde. Türkiye'nin finans piyasası yüksek teknoloji üretimini destekleyecek büyüklükte değil.
    Türkiye büyümek için mutlaka inşaatı kullanacak.
    (Hangi siyasal parti gelirse gelsin.) Türkiye'nin finans piyasasını da büyüyemiyoruz çünkü teklif edilir edilmez dış güçler memleketi satıyorsunuz gibi saçma sapan iddialar ortaya atılıyor.

Kusura bakmayın arkadaşlar size gaz verip düşlersen yaparsın tarzı şeyler söyleyenlere inanmayın. (Madem yapılıyordu kendisi yapsaymış.)

Eğer gerçekten bir yeteneğiniz varsa hiçbir iş kimse için bitmez.
    Ben inşaata neden bu kadar kötü bakıldığını anlamıyorum. Lise hocası adama demiş inşaat bitti diye bu da inanmış. Bak bir diğer alanlara onlar çok mu iyi?

Bugün ABD gelişmiş bir ülke olmasına rağmen halen inşaat işleri bitmiş değil. Size kim söylüyor inşaatın bittiğini? Evet betoncular bitecek ki zaten balon bir sektördü. İnşaat gelişmekte olan ülkelerin ekonomisini hızlandırma için bir araçtır.
    Siz şimdi eğer istiyorsanız bu bölümü okuyun ama sıralamanız tuttu diye yazdıysanız iyi olmayabilir.

ODTÜ İnşaat Müh. hakkında konuşayım bu sene çökmüş. Benim okulda gördüğüm ise okuyan kimsenin neredeyse hiç inşaat ile ilgilenmediği. Boğaziçi İnşaat için de aynısını söyleyebilirim.

• deBroglie0 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Liselilerin bana bak yazılıma yatırım yapıyor diye gösterdiği ülkelerde hep büyük ölçekli inşaatlar oluyor. Bizim üniversite kapsamında tek ve büyük hastamız kontenjan

• quote:

Orijinalden alıntı: deBroglie0

Ben de bunu yazdım geçenlerde. Türkiye'nin finans piyasası yüksek teknoloji üretimini destekleyecek büyüklükte değil.
    Türkiye büyümek için mutlaka inşaatı kullanacak.
    (Hangi siyasal parti gelirse gelsin.) Türkiye'nin finans piyasasını da büyüyemiyoruz çünkü teklif edilir edilmez dış güçler memleketi satıyorsunuz gibi saçma sapan iddialar ortaya atılıyor.

Kusura bakmayın arkadaşlar size gaz verip düşlersen yaparsın tarzı şeyler söyleyenlere inanmayın. (Madem yapılıyordu kendisi yapsaymış.)

Eğer gerçekten bir yeteneğiniz varsa hiçbir iş kimse için bitmez.
    Ben inşaata neden bu kadar kötü bakıldığını anlamıyorum. Lise hocası adama demiş inşaat bitti diye bu da inanmış. Bak bir diğer alanlara onlar çok mu iyi?

Bugün ABD gelişmiş bir ülke olmasına rağmen halen inşaat işleri bitmiş değil. Size kim söylüyor inşaatın bittiğini? Evet betoncular bitecek ki zaten balon bir sektördü. İnşaat gelişmekte olan ülkelerin ekonomisini hızlandırma için bir araçtır.
    Siz şimdi eğer istiyorsanız bu bölümü okuyun ama sıralamanız tuttu diye yazdıysanız iyi olmayabilir.

ODTÜ İnşaat Müh. hakkında konuşayım bu sene çökmüş. Benim okulda gördüğüm ise okuyan kimsenin neredeyse hiç inşaat ile ilgilenmediği. Boğaziçi İnşaat için de aynısını söyleyebilirim.
    Üniversitelerde verilen eğitim ile inşaat piyasasına yeni mezun genellikle neye uğradığını şaşırıyor. Eğitimler çok yetersiz inşaat işlerine temel hazırlama konusunda daha iyi eğitim vermek için teorik dışında daha ufuk açıcı şeyler öğretilmesi, piyasada yeni mezun mühendislerin işlere nasıl yaklaşması gerektiği hakkında daha çok eğitim verilmesi gerekiyor. yine teoride kalan şeylerin öğretilmesi gerekiyor ama teoride okullarda yüzeysel kalıyor. piyasaya çıktığınızda hangi birim ile çalışırsanız çalışın farklı bir iş disiplini ile karşılaşıyorsunuz ve neredeyse hiçbir şey öğretilmemiş olduğunun farkına varıyorsunuz. Bunca sıkıntının içindede kimse yeni mezun mühendisi yanına alıp eğitmek istemiyor ve iş tamamen kişinin kendisine kalıyor.

Yabancı dil+ iyi deneyim ile bile istediği maaşlara iş bulamayan bir sürü kişi var fakat 2-3 sene sonrasında piyasa tekrar canlandığında bu adamları havada kapacaklar.

• Seneye itü 80 bin bekara kari boşamak kolay kim bim kasiyerinden az kazanan (%80 i böyle) çalışma sarti okumus bir insana göre çok zor bu bolumu yazar ki ? Bide iç mimarlar imza yetkin yok yazmak risk

• kriz anlarında konut satışlarında gerileme olması gayet normal ki kriz de olmasa istanbul merkezini bırakın il sınırları içindeki ev fiyatları malum uçtu, ev almak için deli paralar vermek gerekiyordu aman neyse konut sektörü anlık olarak bu durumda diye bu kadar kötü durumda değil c.e
    ki sadece apartman yapmıyorsunuz arkadaşlar bir çok şey yapabilir inşaat mühendisleri: altyapı çalışmaları, metrolar, ulaşım ağları vb.
  • BahtsızSüvari kullanıcısına yanıt
    Özellikle ufak oynamalar için ben de aynısını diyordum ama 2-3 yil içinde 20-22 den 57 ye çıktığı için dersler kolaylaştırılacaktır. O kadar kişiyi bırakmak istemezler.

• Myp yatay geçiş yap. Farklı bir mühendisliğe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.