Şimdi Ara

İNÖNÜ İNG TIP MUAFİYET SINAVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnönü ing tıp muafiyet sınavı hakkında herkes kolay geçilir demiş ama internette İnönünün paylaştığı bir sınav örneği buldum baya zor, b2 seviyesi ing gerekiyor. Bilgisi olan var mı?

Orijinalden alıntı: firdevss111

Nereden buldunuz örnek muafiyet sınavını? Ben de merak ediyorum sınavın seviyesini. Aynı zamanda ders anlatımlarında, sınavlarda, sözlülerde güncel olarak yüzde kaç İngilizce kullanılıyor acaba?

inönü tıp türkçede okuyorum ancak sorularınızı cevaplayabilirim. Muafiyet sınavı kolay oluyor, giren herkes geçiyor nerdeyse. isteyerek kalanlar dışında çok kalan duymadım ben. türkçe ve ingilizceye aynı hocalar giriyor, ingilizce'de de dersler türkçe işleniyor o konuda içiniz rahat olsun. Sınavlarda ise ingilizce soruların altında türkçesi de veriliyor. Yani pek bir fark yok türkçe ile ingilizce arasında bizim okulda ders işlenişi açısından. sadece sınıfları farklı türkçe ve ingilizcenin, ama isterseniz türkçede de derse girebiliyorsunuz zaten kaçırdığınız ders vs varsa. ek olarak ingilizce sınıfı kalabalık olmuyor bu sebeple ders dinlemek vs daha rahat oluyor açıkçası

@Edabilirrr234543

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 5 Ağustos 2025; 10:6:57 >

• sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt

Çok kalan oluyor mu ? İlk 3 sınıfta

Bir de siz kaçıncı sınıfsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

en fazla kalma oranı dönem 2'de, o da yüzde 30 civarında onun dışında kalan sayısı çok değil, normal seviyede. çoğu tıp fakültesinde 2. sınıf zor oluyor zaten

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi inönünün geçen sene ing tıp muafiyet sınavı için paylaştığı örnek sınav baya zor yani hiç kolay gibi durmuyor. Acaba gerçekten öyle mi yapıyorlar diye merak ettim ama sorduğum herkes kolay oluyor a2 seviyesinde ing yeterli dedi. Öyleyse neden inönünün öyle bir örnek sınav yayınladığını anlayamadım.

İnönü üniversitesi yabancı diller yükseokulunun sayfasında var

Daha Fazla Göster
  • Edabilirrr234543 E kullanıcısına yanıt
    O örnek sınav güncel/her sene değiştirilen bir şey değildir muhtemelen. Eğer dediğin kadar zor olsaydı çoğu kişi muafiyeti geçemezdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nasıldı seviyem a2 geçermiyim sence çok korkuyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.