Şimdi Ara

İnmobilzeir dedikleri bu kadar mı güvenli alarm şartmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1 dakika bile sürmedi inmobilzeir söküp tornavida ile çalıştırdı... alarm olsa hiç değilse caydırıcı olmazmı...

• Hırsıza da kilit dayanmaz çalmak istedikten sonra her yönteme çözümleri var adamların.

Orijinalden alıntı: redkid778

Bu araçta immobilizer yok gibi geldi. Sadece mekanik olarak kiliti kırıp çalıştırıyor...

İmmobilizer degil o. Dogru diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmmobilizer değil.Ama şuda bir gerçek ki çalmayı kafaya koyduktan sonra her hırsız her aracı çalar.Alarm ne dir ki? benim araçtada alarm var ama sebebi çoluk çocuğu uzak tutmak hırsıza faydası yok.Bir dönem immobilizer'lı lüks marka araçları çalan bir hırsızlık ekibi vardı hatta hem forumda konuşuldu hem haberlerde.Adam bir kaç saatini harcıyor riski büyük ama kaldırdığı araç onu 6 ay geçindirir

Dolayısıyla öyle 40-50 binlik araçlarla uğraşmaya riske girmeye değer bulmuyor hırsızlar...

Yoksa mahallemde alarm sistemi kesilip çalınan şahinde oldu, iki kez direksiyon kilidi demir makasıyla kesilip götürülen araçlarda oldu.Hatta biriside anadol kamyonet adam direksiyonu kesmiş

ha birde geçenlerde haberlerde verdi yine düğün hediyesi aracı çalmışlar..Sen kilit tak alarm tak immo. olsun aracında, anahtarları evde masanın üstüne bırakırsan yapacak birşey yok işte...Adam hem evi hem cüzdanını hem arabanı alıp gidiyor..

Bizim komşu gibi yapmak lazım alarm falan hikaye...Koyacaksın bütün cam ve kapıların arkasına birer kocaman sini işlem tamam

Ford Focus TDCİ/11

• o arabada immobilizer yok. İmmobilizerli araçları çalmak için entegreyi değiştiriyorlar sanırım ama o da böyle 40-50sn lik bir iş değil.

En güvenli sistem GPS takip sistemidir. Araç çalınsa bile polisle gider aracı teslim alırsınız hem hırsızda cezasını bulmuş olur.

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

İmmobilizer değil.Ama şuda bir gerçek ki çalmayı kafaya koyduktan sonra her hırsız her aracı çalar.Alarm ne dir ki? benim araçtada alarm var ama sebebi çoluk çocuğu uzak tutmak hırsıza faydası yok.Bir dönem immobilizer'lı lüks marka araçları çalan bir hırsızlık ekibi vardı hatta hem forumda konuşuldu hem haberlerde.Adam bir kaç saatini harcıyor riski büyük ama kaldırdığı araç onu 6 ay geçindirir

O zaman biz yaşadık. Benim aracın değeri 12000 TL. Ama immobilizerli. Heralde kimse bu kadarlık bir araba için 1 saat uğraşmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

İmmobilizer değil.Ama şuda bir gerçek ki çalmayı kafaya koyduktan sonra her hırsız her aracı çalar.Alarm ne dir ki? benim araçtada alarm var ama sebebi çoluk çocuğu uzak tutmak hırsıza faydası yok.Bir dönem immobilizer'lı lüks marka araçları çalan bir hırsızlık ekibi vardı hatta hem forumda konuşuldu hem haberlerde.Adam bir kaç saatini harcıyor riski büyük ama kaldırdığı araç onu 6 ay geçindirir

O zaman biz yaşadık. Benim aracın değeri 12000 TL. Ama immobilizerli. Heralde kimse bu kadarlık bir araba için 1 saat uğraşmaz.

Aynen öyle hocam 100.000 tl ve üstü için risk var Hatta o ekibin nasıl çaldıklarını falan anlatmışlardı tv'de adamlar baya teçhizatlıydı

Ford Focus TDCİ/11

• quote:

Özellikle motor kilidi olan lüks otomobilleri çaldığı için "İmmobilizer Müslüm" lakabıyla tanınan Müslüm Yılmaz (37), dün yakalandı. Devriye görevi yapan polisler, sabaha karşı Beşiktaş’ta bir Opel Vectra’yı durdurmak istedi. Ancak otomobildeki sabıkalı hırsız Yılmaz "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Tophane’de barikatla durdurulan Yılmaz gözaltına alındı. Azılı hırsız, otomobilleri nasıl çaldığını ise şöyle anlattı: "Anahtar girişine, yanımda getirdiğim bir başka immobilizer girişi takarak otomobili çalıyorum. Otomobil üreticileri tekniklerini geliştirdikçe, ben de tekniğimi geliştiriyorum."

• İmmobilizer Müslüm

• Aklıma direkt bu geldi.

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

quote:

Özellikle motor kilidi olan lüks otomobilleri çaldığı için "İmmobilizer Müslüm" lakabıyla tanınan Müslüm Yılmaz (37), dün yakalandı. Devriye görevi yapan polisler, sabaha karşı Beşiktaş’ta bir Opel Vectra’yı durdurmak istedi. Ancak otomobildeki sabıkalı hırsız Yılmaz "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Tophane’de barikatla durdurulan Yılmaz gözaltına alındı. Azılı hırsız, otomobilleri nasıl çaldığını ise şöyle anlattı: "Anahtar girişine, yanımda getirdiğim bir başka immobilizer girişi takarak otomobili çalıyorum. Otomobil üreticileri tekniklerini geliştirdikçe, ben de tekniğimi geliştiriyorum."

adam uçmuş tekniği anlatmayaydı iyiydi şimdi diğer hırsızlar başlayacak

• Araç takip sistemini sökemiyorlar mı sanki? Arabayı çekiciye yükleyip parçalatanlar bile var, çalınmama imkanı yok araçların. Kasko yaptırmak en faydalısı...

Bizim bmw ews modülü arızalandıda elimizdeki anahtarımız ile arabayı çalıştıramadık ne vurdurabiliyon ne bişi yapabiliyon :D
    Gerçi tamirci'de çalıştıramadı ews'ye çip atıldı anahtarada araba tanınyınca yeniden cuk 6 slindir devrede :D
  • hırsıza kilit dayanmaz sözü gerçekten cuk oturan bir söz..immobilizer vs bunlar gündelik hayatta ufak tefek güvenlik sağlayan şeyler..adamlar gece çekici ile gelip aracı 3 dk da yükleyip götürüyor..immobilizerı olsa ne yazar..

AMD Phenom II X4 BE 965 4030ghz(260x15,5) 1.520v
    20c oda -idle 26c-load 44c(gpu idle 31-33-load 48-49)
    Ek sup. HF Nickel Benchtable Mod
    6870 crossfire (1000x1120,1.237v)2xEK-FC6870 Nickel
    XSPC RX480 Quad Radiator
    Swiftech MCP655 12v DC Pump - with Speed Controller
    8xScythe "slip Stream" 1900rpm 110cfm(down 1000rpm)
  • Bu araçta immobilizer yok 2+2=4
    Bu ülkede yaşamanın bedeli bu kadar ağır olmamalı
  • Araçların azımsanmayacak bir kısmı da eve giren hırsızlar tarafından çalınıyor..
    Evde tası tarağı toplayan hırsız en son masanın üstündeki kumandalı anahtarı kapıyor.. Sokağa çıkıp düğmeye bastığı an araç "ben buradayım" diyor zaten..

Bu arada tabi ki alarm şart.. Ama öyle ışığı şak şuk yanıp sönmeyecek.. Hırsıza "aman ha önce beni sustur" demeyecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 12 Eylül 2012; 22:07:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.