Şimdi Ara

ininal kart hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ben ininal kartla istediğim siteden alış veriş yapabilir miyim? veya el ile alış veriş yapabilmem mümkün mü? mesela gidip bim e yada tansaşa el ile bir şeyler almak istiyorum.ödemeyi ininal kartla kasada yapabilmem mümkün mü? yoksa sadece internette mi geçerlidir?

• Hayır
    Evet
    Evet
    Hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş ya acaba internetten adidas bi malı sipariş edebilir miyim sizce?
  • Edersin kredi kartından farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz350

beyler ben ininal kartla istediğim siteden alış veriş yapabilir miyim? veya el ile alış veriş yapabilmem mümkün mü? mesela gidip bim e yada tansaşa el ile bir şeyler almak istiyorum.ödemeyi ininal kartla kasada yapabilmem mümkün mü? yoksa sadece internette mi geçerlidir?

Internetten bir çok siteden alış veriş yapabilirsin. Master Card logolu iş yerlerinden de alış veriş yapabilirsin. Daha fazlası içinhttp://www.ininal.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F6724416F -- 10 Kasım 2013; 0:02:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartini paypal kullanan sitelerde cok rahat kullanirsin mastercard olan yerlerde ise cogunlukla kullanamiyorsun ornegin sahibindende get ile alisverisyapamiyorsunuz gittigidiyordanda yapamadim. dx dende yapamadim paypal kullandim.paybyme siparis edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.