Şimdi Ara

İNİNAL KART HAKKINDA HER ŞEY (Kredi/Banka Kartıyla Yükleme ininal Cüzdan’da)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
3
Favori
21.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ininal ile ilgili bir konu olduğunu biliyorum. Fakat en son nisan 2015 de güncellenmiş. Ben de burada daha güncel bilgileri, yenilikleri size ileteceğim. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum kartı. Merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplamaya çalışırım.

    SSS: Birçok sorunun cevabını altta bulabilirsiniz. Buraya bakmadan lütfen soru sormayın. Bilgiler bu adresten alınmıştır:https://www.ininal.com/sss
    İNİNAL KART HAKKINDA HER ŞEY (Kredi/Banka Kartıyla Yükleme ininal Cüzdan’da)

    ininal kart nedir?
    Ön ödemeli bir karttır. İçine yüklediğiniz bakiye kadar harcama yapabilirsiniz. Kredi kartı / Banka kartı'nın geçtiği her yerde rahatlıkla güvenle işlem yapabilirsiniz.

    ininal Kart her yerde kullanılabilir mi?
    ininal kartınızı hem internette hem mağazalarda, yurtiçinde ve yurtdışında her yerde kullanabilirsiniz. Diğer bir deyişle, kredi kartı / banka kartı'nın geçerli olduğu her yerde geçerlidir.

    ininal kart kullanmak için yaş sınırı nedir?
    ininal karta sahip olmak ve kullanmak için 12 yaşında olmak yeterlidir.

    ininal kart nerelerde satılmaktadır?
    ininal kart satış noktaları Migros, Migros Jet, PTT Şubeleri, D&R, Teknosa, Seçkin gazete bayileri ve shop.ininal.com web sitesidir.

    ininal kart kullanmak için bankada hesap açmak gerekiyor mu?
    Hayır, gerekmiyor. ininal Kart'a herhangi bir sözleşme ya da form imzalamadan ve bankada hesap açmadan sahip olabilirsiniz. Satış noktalarından 5 TL'ye alabileceğiniz ininal karta, ininal para yükleme noktalarından para yükleyerek kullanabilirsiniz.

    ininal'da nasıl hesap açılır, açılan hesaba ininal kart nasıl eklenir?
    Hesap açma ve ininal kartınızı nasıl kişiselleştireceğinize dair detaylı bilgi almak içinhttps://blog.ininal.com/ininal-kart-nasıl-kişiselleştirilebilir-eb29b1427d1d adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Kaç adet ininal kart kişiselleştirilebilir / hesaba eklenir?
    ininal'da hesabı olan bir kişi, en fazla 3 adet ininal kart kişiselleştirebilir/hesaba ekleyebilir. Kullanmadığınız ininal kartlarınızı kullanıma kapatmak için ininal Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.
    ininal Müşteri Hizmetleri numarası: 0850 311 77 01

    ininal kartımı nasıl kullanıma kapatabilirim?
    Kullanmadığınız kartları kullanıma kapatmak için 7/24 ininal Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. ininal Müşteri Hizmetleri numarası: 0850 311 77 01

    ininal kartımla 3D Secure işlemi nasıl yapabilirim?
    ininal kartınızı ininal.com ya da ininal Cüzdan üzerinden kişiselleştirdikten sonra 48 saat içerisinde kartınızla 3D Secure gerektiren işlemleri yapabilirsiniz. 3D Secure bir güvenlik prosedürüdür. Amacı, sizin bilginiz olmadan sizin kartınızla işlem yapılamamasıdır. Bu prosedürü kullanan internet sitelerinde alışveriş yapmak istendiğinde, ininal kartınızı eklediğiniz hesaba bağlı telefonua bir SMS kodu gönderilir. Bu SMS kodu ilgili bölüme yazılarak alışveriş işlemi tamamlanmış olur.

    ininal kartıma nereden para yükleyebilirim?
    ininal kartınıza Migros, Migros Jet, PTT Şubeleri, PTT Matik, seçkin gazete bayileri ve ING Bank ATM'lerinden para yükleyebilirsiniz. ininal karta EFT yöntemi ile de para yüklenebilir. Ayrıca ininal kartınıza, ParaMara uygulamasını kullanarak, tanımlayacağınız kredi kartınızdan da para aktarabilirsiniz.
    İNİNAL KART HAKKINDA HER ŞEY (Kredi/Banka Kartıyla Yükleme ininal Cüzdan’da)

    ininal karta EFT yöntemi ile nasıl para yüklenir?
    EFT yapabilmek ininal kartın ininal'da yaratılmış bir hesaba eklenmiş olduğundan emin olun.
    Herhangi bir bankadan ya da online bankacılık şubesinden EFT yapabilirsiniz.
    EFT'nin yapılacağı banka: ING BANK - Banka Kodu: 99
    Şube: İstanbul / Genel Müdürlük - Şube Kodu: 1
    Alıcı hesap no: ininal kartın ön yüzünde bulunan 16 haneli kart numarası
    Alıcı isim - Soyisim: ininal kart sahibinin ismi ve soyismi
    Tutar: 300 TL'ye kadar para gönderebilirsiniz.

    ininal karta ilk seferde kaç para yüklenebilir?
    ininal karta ilk yüklemede 300 TL'ye kadar para yükleme yapılabilir. İlk yüklemeden sonraki yüklemeler için kartınwww.ininal.com sitesinden ya da ininal cüzdan uygulamasından kişiselleştirilmesi / hesaba eklenmesi gerekmektedir. Kişiselleştirilmeyen / hesaba eklenmeyen kartlara 2. yükleme yapılamaz.

    ininal kart harcama limiti nedir?
    Kişiselleştirilmiş / hesaba eklenmiş ininal kartların 1 ay için harcama limiti 750TL'dir. Her ayın 1'inde bu limit tekrar 750TL olur.

    ininal karta internetten para yüklenebilir mi?
    ininal kartınıza, ParaMara uygulamasını kullanarak, tanımlayacağınız kredi kartınızdan para aktarabilir ya da EFT ile para gönderebilirsiniz.

    ininal kartımla para çekebilir miyim?
    ininal kart henüz nakit para çekimine kapalıdır. Para çekme özelliğimiz şu anda geliştirilmektedir.

    ininal kartın aylık servis ve kullanım ücreti nedir?
    ininal kartınızda bakiye varsa her ay 2 TL aylık servis ve kullanım ücreti alınır. İçinde para olmayan kartlardan aylık servis ve kullanım ücreti alınmaz, geçmiş aylara ait servis ve kullanım ücreti tahsil edilmez ve kart eksi bakiyeye düşmez.(Örnek: Ali'nin ininal kart'ında son 3 ay boyunca hiç para yoksa ve Ali 4. Ay içinde kartına para yüklerse, sadece 4. Aya ait olan servis ve kullanım ücreti alınır.)

    ininal kart kullanım ücretleri nelerdir?www.ininal.com adresinden, güncel ücretler ve para yükleme noktaları hakkında güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Kart ücreti satın alma kanallarına göre farklılık gösterebilir.

    ininal kart şifrem nedir / nasıl değiştirilir?
    Kartın ön yüzündeki 16 haneli ininal kart numaranızın son dört rakamı kartınızın şifresidir. Kartınızın şifresini PTT Matik'lerden değiştirebilirsiniz. şifrenizi 3 kere hatalı girdiğinizde kartınız bloke olur. Kartınızı tekrar kullanıma açtırmak için ininal Teknik Destek Servisi'ni arayabilirsiniz.

    Kartımın bakiyesini ve hesap hareketlerimi nasıl görebilirim?
    iPhone ve Android telefonlarda ininal cüzdan uygulaması üzerinden ve ininal.com Online İşlemler'den kartınıza ait bakiyenizi ve hesap hareketlerini görüntüleyebilirsiniz.

    Kartın kayıp ve ya çalıntı durumlarında ne yapmalıyım?
    Kayıp ve çalıntı durumunda ininal Müşteri Hizmetlerini aranarak kart iptal edilmelidir. Kendi kimliğinize kayıtlı başka bir ininal kartınıza, kaybettiğiniz veya çaldırdığınız bakiyeniz aktarılabilir. Kişiselleştirilmemiş kartlarda kalan bakiyeler başka kartlara aktarılamaz. Kullanıcı hataları, kayıp, çalıntı vs. sebeplerle doğmuş /doğacak tüm zararlardan İninal Kart kullanıcısı sorumludur; ininal şirketi sorumlu tutulamaz. 7/24 ininal Müşteri Hizmetlerini: 0850 311 77 01

    Son kullanma tarihi dolan kartımdaki bakiyeyi nasıl kullanabilirim?
    Yeni bir ininal kart satın alarak hesabınıza tanımlayabilir, eski kartınızdaki bakiyeyi ininal Müşteri Hizmetleri üzerinden transfer edebilirsiniz. ininal Müşteri Hizmetleri numarası: 0850 311 77 01

    Operatör (Sim Kart) veya numara değişikliği yaptığımda ne yapmalıyım?
    İnternet alışverişlerinde güvenliğiniz için gönderilen SMS (3D Secure) ile işlem yapabilmeniz için sistemimizde operatörünüzün doğru tanımlanmış olması gerekiyor. Operatör (Sim Kart) değişikliği yaptığınız günden itibaren 5 gün içerisinde ininal kartınız otomatik olarak 3D Secure işlemlerine açılacaktır. Eğer ING Bankası kredi kartınız, banka kartınız ya da banka hesabınız varsa, ininal kartınızı 0850 222 0600 numaralı ING Bank Müşteri Hizmetlerinden, şubelerinden ve ATM'lerinden 3D Secure işlemlerine açtırmanız gerekmektedir.

    ininal kartımdaki bakiyeyi nasıl iade alabilirim?
    ininal kartınızdaki bakiyeyi iade almak için ininal kart numaranızı, iade nedeninizi, iadesi istenen bakiye tutarını, iade yapılacak banka hesabı IBAN numarası bilgisini, banka hesabı sahibinin adı ve soyadını, hesabın bulunduğu bankanın ismini ve dilekçe tarihini içeren dilekçenizi eposta yoluyla info@ininal.com adresine göndermeniz gerekmektedir. Gönderdiğiniz doküman değerlendirildikten sonra, tarafınıza teyit epostası gönderilecek ve iade süreci başlayacaktır. Bakiye iadesi, dilekçe tarihinden sonra 3 hafta içinde dilekçede belirtilen hesaba gönderilecektir.

    İnternetten satın aldığım bir ürünü iptal ettiğimde sipariş tutarı ininal kartıma ne zaman iade edilir?
    İşleminize ait para iadenizi işlem yaptığınız internet sitesi yapmaktadır. İade süresi işlem yaptığınız yere göre değişiklik göstermekte olup 10 gün kadar sürebilmektedir. İade tutarınızı, kart hareketlerinden takip edebilirsiniz.

    ininal hesabıma ait giriş şifremi nasıl sıfırlayabilirim?
    Online İşlemlere Giriş sayfasından, Şifremi Unuttum sayfasına giriş yaparak hesabınıza ait bilgileri doğruladıktan sonra, sisteme kayıtlı cep telefonunuza gönderilen Geçici Şifre'yi girerek hesabınıza ait şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

    Kart Güvenlik Kodu (CVC2) nedir?
    İnternette alışveriş yapmak istediğinizde sizden 16 haneli kart numarası, kartın son kullanma tarihini ve 3 haneli güvenlik kodu (CVC2) kodu istenir. Güvenlik kodu kartın arkasındaki numaraların son 3 hanesidir ve değiştirilemez. 3 kere yanlış girildiğinde kartınız bloke olur.

    Nasıl döviz işlemi yapabilirim?
    ininal karta bakiye yüklemeleri sadece Türk Lirası ile yapılabilmektedir. Döviz harcama işlemlerinizde TL bakiyeniz otomatik olarak döviz kuruna çevrilir. Türk Lirası dışında yapılan farklı para birimi işlemlerinde, yurtdışı takas işlemlerinde uygulanmakta olan döviz kuru; Merkez Bankası'nın uyguladığı kurlardan ve komisyonlardan dolayı % 7 kadar farklılık gösterebilmektedir.


    KREDİ/BANKA KARTIYLA YÜKLEME İNİNAL CÜZDANDA!!!
    Bir süredir pek çok kullanıcımızın talep ettiği bir özelliği yayına aldık. ininal cüzdan uygulamamızın ios versiyonuna gelen güncellemeyi yapan kullanıcılar tüm bankalara ait kredi ve banka kartlarıyla 7 gün 24 saat anında ininal kartlarına yükleme yapabilecekler.
    Kredi kartı ile yükleme menüsüne ios uygulamasının “Para yükle” sekmesinden erişebilirsiniz.
    Dileyen kullanıcılarımız kartlarını kayıt edip her işlem için kart numarası girmeden hızlıca ininal kartlarına yükleme yapabilecekler. Kullanıcılarımızın güvenliğini bir an bile unutmadığımız için her yükleme işleminde kartın arkasında yer alan cvv kodunun girilmesini ve her işlemin 3D secure ile gerçekleşmesini zorunlu kıldık.
    Şimdilik her kullanıcımız en fazla 3 farklı kart ile ininal kartına yükleme yapabilecek. Ayrıca ininal kartın yükleme limitlerine ek olarak yükleme için kullanılan kartlar için de bazı yükleme limitleri belirledik. Bu limitleri kart seçim ekranında görüntüleyebileceksiniz.

    KAMPANYALAR:https://ininal.com/kampanyalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 7 Mart 2017; 21:4:56 >







  • Yanlışlıkla buraya mesaj attım. Özür dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 7 Mart 2017; 21:10:31 >
  • merhaba. öncelikle bu bilgileri bana sunduğun için teşekkürler. benim önemli bir sorum olacak. ininal kart sahibiyim. içinde bir miktar para var. arkadaşımın da VakıfBankta hesabı var. ben içindeki paranın bir kısmını ona aktarabiliyormuyum ? yani ininal karttan banka kartına para aktarabiliyormuyum. cevaplarsan çok mutlu olurum.
  • EYPI E kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok diye biliyorum.

    Edit:
    ininal kartımla para çekebilir miyim?
    ininal kart henüz nakit para çekimine kapalıdır. Para çekme özelliğimiz şu anda geliştirilmektedir.

    Bu bile yoksa para gönderme hiç yoktur :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 22 Nisan 2017; 22:42:59 >
  • cevabın için saol.
  • Bir sorum olacaktı.



    Ing ve PTT atmlerinden para yatırırken illa 5in katları olmak zorunda mı yoksa atıyorum 28 lira atabiliyor muyuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • the fall of max payne kullanıcısına yanıt
    Hocam şu ana kadar hiç denemedim onu. Başka yerde de görmedim. Atın 30 lira zaten vergiye gidiyor bir kısmı ptt matiklerden. Bozukla falan uğraşmayın
  • Değerli arkadaşlar çok acil cevabınıza ihtiyacım var. Bende playstation 4 var ve oyun alacağım yalnız tr psn de ki oyun fiyatları çok yüksek. Alacağım oyun Hindistan psn (store) de daha uygun. Elimde Garanti Bankası kredi kartı ve Yapı Kredi banka hesap kartı var. Bu 2 kart ile almak istiyorum kart numarası geçersiz diyor. İninal kart ile alabilir miyim acaba ? Ya da yurt dışında TR kartına kapalı olan storeleden bu kart ile alım yapma gibi imkanımız var mı ? Şimdiden teşekkür ederim iyi günler...
  • apaci0834 A kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir şeyi denemedim hiç. Ben de ps4 kullanıyorum fakat sadece tr psn var bende. İsterseniz playstation indirimleri konusunu da yazın. Belki yardımcı olabilirler.
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Keşke deneme lüksümüz olsa. Şimdi gidip orjinal kart bulup alıp birde işe yaramazsa diye endişem oluyor. Neyse cevabınız için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internette mastercard logosu olan her yerde geçerli diyor ama hikaye her yerde geçmiyor. özellikle türkiyeden geçerli olduğu alışveriş siteleri mağazalar güncel olarak listelense güzel olur. mesela gittigidiyor.hepsiburada.sahibinden.com vs... geçerlimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyefive -- 5 Eylül 2017; 22:11:31 >
  • eyefive kullanıcısına yanıt
    Hocam normal kredi kartlarının geçerli olduğu her yerde geçerli. Zaten SSS de mevcut bu.

    ininal Kart her yerde kullanılabilir mi?
    ininal kartınızı hem internette hem mağazalarda, yurtiçinde ve yurtdışında her yerde kullanabilirsiniz. Diğer bir deyişle, kredi kartı / banka kartı'nın geçerli olduğu her yerde geçerlidir.
  • Peki ininal kartımdan papara hesabıma para gönderebilir miyim ?

    İninal Kartla sadece bir ininal karttan diğer ininal karta mı para gönderılıyor yoksa bir banka hesabına vs başka bir yere gönderemez miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furki26 F kullanıcısına yanıt
    Sadece baska bir ininal karta transfer yapiliyo diye biliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar benim de ininalle ilgili bir sorunum var. G2a, origin ubisoft gibi airelerde alısveris yapmayı denedim defalarca,ki ininal kartımla g2adan alısveris yapabiliyordum, her seferinde hata aldım bazıları direk hata verdi bazıları hesabı paramdan cekti ama para aktarılamadı tarzı hatalar verdi ve paranın hesabıma gelmesini 3 hafta kadar surdu . Ve bu hatayı bir kac kez aldım. Bilgilerim dogru bakiye var ama hata devam ediyor. Skrill aitesini denemeye calıstıö g2a dan alısveris yapmak icin orda da hata aldım. Ininalle iletisime gectigimde hic bir sekilde yardımcı olmuyorlar musteri hizmetlerni arattırıyorlar ama kimaeyle konusamadan telesekreterle beni oyalıyorlar. Bunu yasayan birileri var mıdır varsa cozumu nedir? 25ine kadar halledebilirsem cok guzel olur tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Şubat'tan itibaren tüm kredi kartları internet alışverişlerine kapandı. İninal da kapandı mı açtırmak için herhangi bir talimat gerekiyor mu ? İninal kartımı kullanarak Steam'den alışveriş yapmak istiyorum fakat bunu öğrenmeden karta para yatırmak istemedim. Kredi kartım ne yaptıysam internet alışverişine açılmadı. SMS ile açtırmak istiyorum ''Sistemsel bir hatadan dolayı talebiniz şuanda gerçekleştiremiyor'' diye mesaj geliyır telefona. ATM üzerinden açtırmak istiyorum ATM'nin ekranında onaylanıyor 2 dakika sonra yine telefona aynı mesaj geliyor internetten alışverişe açılmıyor kart. Son çare İninal kullanıcam. Kullanmadan önce internet alışverişine açtırmak için herhangi bir işlem gerekiyor mu diye öğrenmek istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 26 Şubat 2018; 18:53:43 >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Hocam ininali aldığınızda ininalin sitesinden üyelik açıp kartı tanimlamaniz gerekli. Onun dışında bir şey gerekmiyor normalde ama bu dediğiniz olaydan sonra bir ddeğişiklik oldu mu bilmiyorum. Şubat ayında da hiç alışveriş yapmadım kart ile. Alışveriş yapanlar varsa yardım olurlar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Zaten uygulamadan tanımlatmıştım. Denemek İninal'ı kullanarak bir oyun için 3 TL'lik bir eşya aldım ve oldu. Kredi kartlarının internet alışverişine kapatılması İninal'ı etkilememiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar ininial karta migrosta migros çekleri ile yükleme yapabiliyormuyuz deneyen bilen gören varmı

    desteğinizi rica ederim ben ilk kartı alıp denedim sistem izin vermedi

    acaba kartı alıp kişiselleştirdikten sonra telefondan mobil uygulamadan

    bir barkod çıkıyormuş migros kasiyerine gösteriyomuşuz

    bu sirada yükleme yapılabilir mi acaba

    Konuyla ilgili desteğinizi rica ediyorum.
  • utopiautopia U kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam. Dediğiniz gibi mobil uygulamada barkod oluyor. Ama dediğinizi gerceklestirebiliyor muyuz bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.