Şimdi Ara

İNİNAL 75 TL HARCAMAYA 20 TL İADE 29-30 EYLÜL İLK ONBİN KİŞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
6
Favori
6.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Hain ininal iade vermedi bana müşteri hizmetlerine kayıt açacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doken

    O başka kampanya bu değil

    aynen harca kazan adında başka kampanyadan 20 tl gelmiş, başka bir ininal hesabında yaptım ona da 11.50 tl verdi. diğer 20 tl hediyeler yarın yüklenecek mi bakalım.

  • Bu ininal bende mi yok genelde mi herşeye para kesiyor. Kendi paranı hesabına geri aktarmaya bile para kesiyor bende. Kene gibi tam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 para etmez bir firma bu ininal. 20 TL yi bile müşterilerine dağıtamıyor beceriksiz acizler ordusu. Bu firmayla, toslayla aslında hiç işin olmayacak. Full bekliyoruz böyle her ay.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 TL yattı, SMS geliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geldi 20 tl
    Not: tek bir sms ile 20+20 kazanmış olduk. diğer kampanya her neyse çok iyi oldu.

    İNİNAL 75 TL HARCAMAYA 20 TL İADE 29-30 EYLÜL İLK ONBİN KİŞİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 1 Ekim 2021; 14:14:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç harcama yapmadan 20 tl yüklendi hesaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldan fazla süredir kullanmadığım ininal sanal kartımla bu kampanyaya katıldım fibaemeklilik sitesinden harcama yaptım.

    İadeler yattı.Bu zamana kadar kartı 2-3 kez kullanmışım dolayısyla hesapta bakiye sıfırdı iadeler yatınca hesapta para olmuş oldu.

    Bugün saat 16.12 de www.csgsmurfkings.com sitesinden 19,79 USD www.hellcase.com sitesinden ise 5,15 USD çekilmeye çalışıldı ama 3d şifre mesajı geldiği için çekim gerçekleşemedi.Hemen ininnal kayıp çalıntı birimine bağlandım ben müşteri hizmetleri ile telefonda bu sitelerin simini verip şüpheli işlem bildiriminde bulunurken saat 16.02 de hesabımdan bilgim dışında 16,99 youtube premium ve 10,69 tl hasene international adlı sitelerden para çekildi. Müşteri temsilcisi birşey yapamayacağını kartı kapatmamı ve savcılığa suç duyurusunda bulunmamı söyledi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 3 Ekim 2021; 9:5:32 >




  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    tüm zamanlarda nerelerde kullandınız kartı, bilgileriniz çalınmış

    bu şekilde sorun olmaması için 3D şifresiz işlem yasaklanmalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Kredi Kartı veya Banka kartı ile bu sabahtan beri yükleme yapamıyorum. Çağrı merkezi, arıza var dedi. Bu sorunu herkes yaşıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amme hizmeti olsun diye:


    ininal firmasının açıkça belirtmediği çok fazla yazılımsal güvenlik kontrolü var ve çoğunun standardı yok. Çağrı merkezi çalışanlarının hiçbiri haberdar değil bunlardan. Örnek güvenlik önlemleri:

    1)Herhangi bir kartı eklemeye çalışırken, 3D Secure şifre yanlış girdiniz veya limit yetersiz gibi bir hata alırsanız, tam 24 saat boyunca o kartı bir daha ekleyemezsiniz.

    2)Ekli olan kartınız ile ininal'a bakiye yüklemeye çalışırken 3D Secure şifre yanlış girdiniz veya limit yetersiz gibi bir hata alırsanız, tam 24 saat boyunca ininal'a hiçbir kart ile bakiye yükleyemezsiniz.

    3) 2. maddedeki hatayı aldıktan sonra tekrar tekrar denerseniz, en son denemenizden sonra 24 saat beklemeniz gerekir.


    Keşfettiklerimi eklemek için editlerim.

    Yazılım tarafında yönetilen bu tür güvenlik kuralları, kötü yönetim şeklidir. Veritabanında StoredProcedure olarak tutarsın, db admin işten ayrılırsa ipin ucu kaçar. yaızlım koduna hardcoded algoritma gömersin, yazılımcı uzarsa, birisi keşfedene ve müdahale edene kadar orada kalır vb.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenafl -- 4 Ocak 2022; 15:6:22 >




  • İninal dediğiniz gibi çoğu durumu açıkca belirtmiyor hocam. Zamanında 3 farklı karttan para yükleme sınırı vardı (şimdi 5 oldu sanırım) Yükleme yaptığınız ilk üç kart dışında farklı bir kart kullandığınızda maksimum kart ekleme sınırına ulaştınız gibi garip bir hata veriyordu. Hiç bir yerde bunun açıklaması yazmıyordu. Zar zor forumdakiler böyle bir sınır olduğunu, bu üç kart dışında başka bir karttan yükleme yapılamayacağını keşfetmişlerdi. (Şimdi sanırım uygulamada yükleme yaparken yazıyor.)

    Bu arada o üç/beş kartın yenilendiyse/iptal olduysa geçmiş olsun, o hesaba artık kart ile yükleme yapılamıyor. Kartlar iptal oldu/yenilendi desen bile ininal yapılabilecek bir şey yok, bundan sonra sadece nakit yükleme yapabilirsiniz diyor, çözüm sunmuyor. Bu sınır senelik yenilenseydi ya da en azından kartın ön yüzünü vs isteyip o kartla yükleme imkanı tanısalardı iyi olurdu. İninal masak böyle istiyor vs diyor ama bu kadar sıkı kart sınırı uygulayan başka bir kuruluş yok. Böyle bir şey olsa hepsinin uygulaması gerekirdi diyor insan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.